İç çamaşırındaki meni lekeleri

Yani gerçekten verdiğiniz cevapları okuduğumda ben şaşırıyorum açıkçası.

Kaç yıllık evli olduğumu yazmış mıyım konuda, evet!

Neyş detaylı anlatmışım da midesi bulanmış insanların? "İç çamaşırında yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı" demenin nesinde çok açıklayıcılık var da midenizi kaldırıyor hanımlar? İç çamaşırının resmini mi atmışım, ya da teker teker boyutlarını ve renk detaylarını mı vermişim? Sabah sabah saçma sapan yorumlar yapmak için doğru adres burası değil.

Ayrıca, uzun yıllardır evliyim, o ne bu ne bilmiyorum diyen hanımlar için, bilmemek sizin ayıbınız. Her gün bu formu okuduğunuza göre internetten bihaber değilsiniz. Açın, biraz da cinsel sağlıkla cinsel yaşamla ilgili bölümleri de okuyun, tavsiye ederim

İyi de makina çamaşırın her tarafını yıkamıyor mu zaten?
İç çamaşırını düz attığım halde çoğu zaman terse dönmüş çıkıyor,içi mi yıkanmamış çıkıyor dışı mı acaba?

Yani makinenin içinde o hengamede kaç kere ters düz oluyordur zaten çok gereksiz geldi bana da.

şimdi öncelikle sormuş olduğun soru sapmış gibi geldi. çamaşır nasıl yıkanır , don neden kontrol edilir diye .

olabilir gözünüze çarpmıştır . dikkatinizi çekmiştir.
ben 14 yıllık evliyim böyle bi şeyle karşılaşmadım.
ilginç bir durum .
bence biraz aklınızın bu yönde karışması normal . çünkü ilk mesajınızda 1-2-3 ile belirttiğiniz durumlardan dolayı. ara vermeniz vs .

Size tecrübelerinize dayanarak danışmak için birşey soruyorum ve sadece sorunun bir bölümüyle ilgilenip saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Bu bölüme aşırı şekilde takılmamız ve diğer sorduğum konuları dikkate almamanız asıl saçma olan.

Çamaşırları yıkamaya atarken tersini çevirmek gerekiyor herhalde, değil mi sevgili hanımlar? Siz gelişigüzel bir şekilde çamaşır yıkıyorsanız, önce iç çamaşırı nasıl yıkanır onu öğrenin derim.

Öte yandan, herşeyi paylaştığım eşimin donuna ellemek mi midemi bulandıracak? Bence bundan iğrenen sizler, kendinizi bir sorgulayın önce.

Çok haklısınız.....

Yani gerçekten verdiğiniz cevapları okuduğumda ben şaşırıyorum açıkçası.

Kaç yıllık evli olduğumu yazmış mıyım konuda, evet!

Neyş detaylı anlatmışım da midesi bulanmış insanların? "İç çamaşırında yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı" demenin nesinde çok açıklayıcılık var da midenizi kaldırıyor hanımlar? İç çamaşırının resmini mi atmışım, ya da teker teker boyutlarını ve renk detaylarını mı vermişim? Sabah sabah saçma sapan yorumlar yapmak için doğru adres burası değil.

Ayrıca, uzun yıllardır evliyim, o ne bu ne bilmiyorum diyen hanımlar için, bilmemek sizin ayıbınız. Her gün bu formu okuduğunuza göre internetten bihaber değilsiniz. Açın, biraz da cinsel sağlıkla cinsel yaşamla ilgili bölümleri de okuyun, tavsiye ederim

Çok biliyosan bize neden soruyosun ki ?
Rengi boyutu derken eşinizin meni lekesi pembe yeşil mi ?
Aynı yatakta yatan sizken ereksyon olamamasının sebebini biz mi bilicez ?
Yada burda biri "ayy benimkide erekte olamıyo nevar canım " dese normal mi diyeceksin ?

Çok biliyosan bize neden soruyosun ki ?
Rengi boyutu derken eşinizin meni lekesi pembe yeşil mi ?
Aynı yatakta yatan sizken ereksyon olamamasının sebebini biz mi bilicez ?
Yada burda biri "ayy benimkide erekte olamıyo nevar canım " dese normal mi diyeceksin ?
Rengini örnek göstermemin sebebi, nasıl bir detayla burdaki hanımların midesinin kalkmış olabileceğini anlayamamak

Ereksiyon mereksiyon bilmem ama insan soncta bu leke kadar normal bsi var mi? Abartmisinz

İç çamaşırının asıl yıkanması gereken bölümü dışı iç tarafı çünkü hanımefendi. Herhangi bir enfeksiyona sebep olmaması için dışından değil, içinden yıkamak gerekiyor.
Çamaşır makinesinin içten yıkayınca dezenfekte etmek gibi bir özelliği mi var? Enfeksiyon riski maksimum 60 derece ile yıkanan çamaşırlarda nasıl ortadan kalkıyor?

Eşinizin iç çamaşırını ters yüz etmenizin sebebi eşinizin ereksiyon problemi ve belki başka olayların yarattığı şüpheler bence.
bu şüphelerden bir şekilde kurtulmak istiyorsunuz gibi geldi.
Eşiniz doktora gitmeli,gitmezse daha çok çamaşır ters yüz edersiniz.

ben merak etmiyorum hanımefendi siz çok meraklısınız anlaşılan açın cinsel sağlık sitelerini siz okuyun .saçma sapan şeyler yazarsanız saçma sapan cevap alırsınız.bu kadar yıllık evli olmamda bunu bilmemem ayıpsa evet benim ayıbım bu da eksik kalsın cinsel hayatımızda

Merhaba hanımlar,

Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?

Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.

Size sorum şu:

1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?

2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.

3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.
referanduma cikilmali bunun icin

X