İç çamaşırındaki meni lekeleri

Benim demediğim şeyleri kendi kendinize üretiyorsunuz şu an

Evli bir erkek eşinle zaten ihtiyacını fazlasıyla giderebilirken, neden bir de kendi kendini tatmin etmeye ihtiyaç duysun?

Sen kaç yaşındasın canım, neden duymasın,onun zevki de ayrı geliyodur ille bekarlar masturbasyon yapacak diye bişey yok, sen yazdığını bir daha okur musun, özellikle 3.sorunu

Evli bir erkek eşinle zaten ihtiyacını fazlasıyla giderebilirken, neden bir de kendi kendini tatmin etmeye ihtiyaç duysun?

Birinci sorunuzda cinsel münasebet olmadan ve mastürbasyon yapmadan gelirmi demişsiniz.Mastürbasyon yapmadığını nerden biliyorsunuz?

Alışkanlık olabilir. Çok büyük garipsenecek bir durum değil.

valla camsır suyu yada leke cıkarıcı hangısıyle cıtılersem camasırı durulayıp makıneye oyle atıyorum yanı makıneye dırek dokmuyorum o maddelerı ama leke cıkarıcılarda her lekeyı cıkarmıyor tecrubeyle sabıt , sızın akıntı vs problemınız yoktur belkı o nedenel onun yol actıgı lekeyı belkı tahmın edemeyebılırsınız hele bırde anında yıkanmadı ıse kuruyunca cıkmıyor cıtılemeden...
Ne kadar yıkarsan yıka çamaşır suyunun zararlı etkisi kalıyor.Diyelim ki üstün çaba ile çamaşır suyunun zararını durulayarak attın, peki solumakla ve ellerine temasla oluşan zararları nasıl gidereceksin.yazık gerçekten iyi niyetle söylüyorum kullanmamaya bak,beyazlık değil sağlık önemli.

Bel soğukluğu evlenmeden önce yaptırdığımız testlerde çıkmaz mıydı ama? O dönemden bu döneme çok zamam geçmedi

onu ben bilemem.sonuçta bu bi hastalık, bi anda bulaşır ve çıkar.
söylediğiniz şey bu hastalığın en büyük belirtisi o yüzden yazma gereği duydum.

Birçok sebebi olabilir.

Milleti cinsel sağlık sayfalarına yönlendirirken kendiniz de cinsellik sayfalarına bakın arada.

15 yıllık aktif cinsel yaşamım var, zevk suyu lekesinin nasıl bir leke olduğu konusunda hiçbir fikrim yok, zevk suyu leke yapar mı onu da bilmiyorum. şeffaf bişey değil mi o, nasıl leke yapıyor ki, neyse...

Merhaba;

Leke yapar Meni de , zevk suyu da. Hani salyangoz böceği sürünürken böyle şeffaf parlak bir sıvı bırakır ya arkasında , onun gibi olur kuruyunca, yani leke ddeğil de şeffaf bir parlaklık olur iç çamaşırında.

Çoğu yorumu okudum , çamaşırları yıkarken ters çevirmek rengi solmasın diyedir P paprika86 , içi dışı dezanfekte olsun diye değil,

Ayrıca midem bulandı diyenler; mide bulanacak birşey yok, hormon salgısı bir sıvı ya meni, zevk suyu her neyse, insanın varolmasına aracılık yapan birşey, bu kadar abartılacak birşey yok. Makineye atarken gözüne ilişir bakar ne var yani, yada alır inceler, don onun koca onun.

Konu gereksiz dağılmış.

Konu sahibesi bel soğukluğu hastalığını araştırın, bir de eşinizin işi ağırsa, erkekler de ağır kaldırma anın da istibra veya istinca olabilir.

Şüpheci değilde daha soruna çözüm yada sorun yoksa da olanlara odaklı konusun eşinizle.

:KK61::KK61::KK61:Ağlayacağım şimdi:KK53:
Erkeklerin egosuna ters düşüyor ereksiyon problemi.Zaten problemi olsa ne yapıp edip,eşinin haberi olmadan da gitmez mi doktora,tedavi olmak istemez mi?Veya mastürbasyon yapmasına neden illa yapmaz diyor?Cep telefonlarına kadar inmedi mi bu görüntüler,belki sorununu bu şekilde denemek amaçlı gideriyor olamaz mı?Kızım sana söylüyorum ,gelinim sen anla :KK53:
Hahahaha niye '''seni seçtim pokemon''' ben oldum yaaaa :KK70: Atarlanılan üye deynepnaz :lülülü:

Eşinizin işi zor. Donuna kadar kurcalayan bir kadın :KK53: ya olur böyle şeyler erkeklerde çok takılıp adamında kendi canını da sıkma

:KK61::KK61::KK61:Ağlayacağım şimdi:KK53:
Erkeklerin egosuna ters düşüyor ereksiyon problemi.Zaten problemi olsa ne yapıp edip,eşinin haberi olmadan da gitmez mi doktora,tedavi olmak istemez mi?Veya mastürbasyon yapmasına neden illa yapmaz diyor?Cep telefonlarına kadar inmedi mi bu görüntüler,belki sorununu bu şekilde denemek amaçlı gideriyor olamaz mı?Kızım sana söylüyorum ,gelinim sen anla :KK53:
P paprika86 gelin sizsiniz burda:)

Evli erkeklerde evli kadınlarda yapabiliyor.İnsanlar robot değil.Ha benle hiç münasebeti yok sürekli kendi kendine ihtiyacını karşılıyor dersen sorun olur.Cinsel sorunlar varsa onu çözmeye uğraşmalı.Ama konuşarak doktora giderek.Adamın donunu inceleyerek birşeye varamazsın.

Yok ben iğrenmem de ters de çevirmem açıkçası.
Sepetten alıp makinaya atarım o kadar.
Niye ters çevriliyor,öğrenebilir miyim?

Konu sahibesi içi dezenfekte olsun diye ters çeviriyorum demiş ama , ben renklileri ters çeviriyorum yani iç yüzü, dışa çeviriyorum. Onun sebebi de rengi solmasın diye. Hatta çoğu etikette yazar ters çevirerek yıkayın diye ama renk solmaması açısından.

Eşiniz gün içinde veya gece uykusunda erekte oluyor olabilir, lekeler bu yüzden olmuştur. Sertleşme sorunu da zaman zaman olabilir ama devam ederse doktora gitmeye ikna etmeniz gerekir.

Merhaba;

Leke yapar Meni de , zevk suyu da. Hani salyangoz böceği sürünürken böyle şeffaf parlak bir sıvı bırakır ya arkasında , onun gibi olur kuruyunca, yani leke ddeğil de şeffaf bir parlaklık olur iç çamaşırında.

Çoğu yorumu okudum , çamaşırları yıkarken ters çevirmek rengi solmasın diyedir P paprika86 , içi dışı dezanfekte olsun diye değil,

Ayrıca midem bulandı diyenler; mide bulanacak birşey yok, hormon salgısı bir sıvı ya meni, zevk suyu her neyse, insanın varolmasına aracılık yapan birşey, bu kadar abartılacak birşey yok. Makineye atarken gözüne ilişir bakar ne var yani, yada alır inceler, don onun koca onun.

Konu gereksiz dağılmış.

Konu sahibesi bel soğukluğu hastalığını araştırın, bir de eşinizin işi ağırsa, erkekler de ağır kaldırma anın da istibra veya istinca olabilir.

Şüpheci değilde daha soruna çözüm yada sorun yoksa da olanlara odaklı konusun eşinizle.

astigmatıma şükrettim şu an, şeffaf bir parlamayı gözlüksüz seçebilme ihtimalim yok :KK70:

Merhaba hanımlar,

Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?

Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.

Size sorum şu:

1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?

2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.

3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.
mıdem bulandı şahsen:KK43: nasıl açıkca yazmıssınız

Merhaba hanımlar,

Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?

Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.

Size sorum şu:

1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?

2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.

3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.

1- Bir erkeğin çamaşırında elbette bu lekeler olabilir. Mastürbasyon yapmış olabilir, bir şeyden etkilenmiş olabilir bir hayal kurmuştur vs. vs.. çok normal.
2- Bismillah adam iki-üç kez böyle bir şey yaşadı diye tedavilik kıvama getirmişsiniz. Bu şekilde düşündüğünüzü ona da yansıtırsanız çok ters teper stresten hiç odaklanamaz..
3- Cidden olmayan adamda sorun yaratacak bir yapınız var :) Siz bi kendinize odaklanın, bir sakin olun sonra adamla uğraşırsınız.

X