- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size tecrübelerinize dayanarak danışmak için birşey soruyorum ve sadece sorunun bir bölümüyle ilgilenip saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Bu bölüme aşırı şekilde takılmamız ve diğer sorduğum konuları dikkate almamanız asıl saçma olan.
Çamaşırları yıkamaya atarken tersini çevirmek gerekiyor herhalde, değil mi sevgili hanımlar? Siz gelişigüzel bir şekilde çamaşır yıkıyorsanız, önce iç çamaşırı nasıl yıkanır onu öğrenin derim.
Öte yandan, herşeyi paylaştığım eşimin donuna ellemek mi midemi bulandıracak? Bence bundan iğrenen sizler, kendinizi bir sorgulayın önce.
Yok ben iğrenmem de ters de çevirmem açıkçası.Size tecrübelerinize dayanarak danışmak için birşey soruyorum ve sadece sorunun bir bölümüyle ilgilenip saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Bu bölüme aşırı şekilde takılmamız ve diğer sorduğum konuları dikkate almamanız asıl saçma olan.
Çamaşırları yıkamaya atarken tersini çevirmek gerekiyor herhalde, değil mi sevgili hanımlar? Siz gelişigüzel bir şekilde çamaşır yıkıyorsanız, önce iç çamaşırı nasıl yıkanır onu öğrenin derim.
Öte yandan, herşeyi paylaştığım eşimin donuna ellemek mi midemi bulandıracak? Bence bundan iğrenen sizler, kendinizi bir sorgulayın önce.
İç çamaşırının asıl yıkanması gereken bölümü dışı iç tarafı çünkü hanımefendi. Herhangi bir enfeksiyona sebep olmaması için dışından değil, içinden yıkamak gerekiyor.Yok ben iğrenmem de ters de çevirmem açıkçası.
Sepetten alıp makinaya atarım o kadar.
Niye ters çevriliyor,öğrenebilir miyim?
Size tecrübelerinize dayanarak danışmak için birşey soruyorum ve sadece sorunun bir bölümüyle ilgilenip saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Bu bölüme aşırı şekilde takılmamız ve diğer sorduğum konuları dikkate almamanız asıl saçma olan.
İyi de makina çamaşırın her tarafını yıkamıyor mu zaten?İç çamaşırının asıl yıkanması gereken bölümü dışı iç tarafı çünkü hanımefendi. Herhangi bir enfeksiyona sebep olmaması için dışından değil, içinden yıkamak gerekiyor.
İyi de makina çamaşırın her tarafını yıkamıyor mu zaten?
İç çamaşırını düz attığım halde çoğu zaman terse dönmüş çıkıyor,içi mi yıkanmamış çıkıyor dışı mı acaba?
İç çamaşırının asıl yıkanması gereken bölümü dışı iç tarafı çünkü hanımefendi. Herhangi bir enfeksiyona sebep olmaması için dışından değil, içinden yıkamak gerekiyor.