İç çamaşırındaki meni lekeleri

Bu formlarda basima ne geldiyse vallahi yapilan yorumlara gulup katilmam yuzunden ceza almaktan geldi... Cok yasayin hanimlar :halay:

Konu sahibesi, okadar paranoya yapma, genc adamdir, her gunu bir birine denk olacak degil ya. Skistirdikca adamlar herseyi gizlemek zorunda kaliyor. Kendinin rahatsiz olmasina firsat birakmadan cökuyosunuz adamlarin ustune..:işsiz:

beyazları falan hıc mı ekstra cıtılemıyorsunuz ıster ıstemez leke oluyor , hem tıksınecek ne var kı bunda kendı camasırlarımızda puru pak olmuyor hıcbır zaman ...
Çitilemiyorum hiç.Lekeli ise kullanmamayı tercih ediyorum.Kar beyazı takıntım yok, temiz olsun kâfi.
Kendi çamaşırım adı üstünde kendi pisliğim ona rağmen onu da mikroskopla inceler gibi incelemiyorum.Kirli sepetinden hoop makineye atıyorum yıkanıyor.

Çitilemiyorum hiç.Lekeli ise kullanmamayı tercih ediyorum.Kar beyazı takıntım yok, temiz olsun kâfi.
Kendi çamaşırım adı üstünde kendi pisliğim ona rağmen onu da mikroskopla inceler gibi incelemiyorum.Kirli sepetinden hoop makineye atıyorum yıkanıyor.

Bende 60 dereceye ön yıkamalı atıyorum çitiye vakit mi var bir de ne gerek var

Merhaba hanımlar,

Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?

Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.

Size sorum şu:

1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?

2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.

3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.
Bu olabilir gayet normal bunun genci yaşlısı bekarim evlisin olmaz canım bazen rüya ve benzeri görebiliyor erkekler

Gece rüyasında ruyalanmus olabilir yada akıntı olabilir biz bayanlardada akıntı olmuyomu oluyo onun gibi bişey de olabilir ...aklınıza üçüncü sıkı getirmeyin

o zaman her lekelı camasırı atmak ve yerıne yenısını koymak gerekır.

mesela benım akıntı problemım var her zaman pedde kullanamıyorum o da mantara yol acıyor ve ıster ıstemez renklıde gıysem beyazda leke oluyor ve makıneye atmadan lekelı camasırları beyaz ıse camasır suyunda bekletır yada lekelı kısmına doker yıkarım, renklı ıse de cıtıler oyle atarım makıneye ben boyle yıkıyorum mesela cunku lekelı bır camasırı dırek makıneye atarsanız temızlenmıyor ve lekelı de gıyılmıyor ama her seferınde de gıt yenısını al yapılmaz para mı dayanır ona....

X