- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 24
Tatlım konuyu açtığın de girdikten sonra korkuyorum demişsin bildiğini prk düşünmüyorum gelen yorumlardan korkup r yaptınŞaka bir yana gerçekten biliyorum. O yüzden böyle bir yöntemle ilişkiye girdim zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım konuyu açtığın de girdikten sonra korkuyorum demişsin bildiğini prk düşünmüyorum gelen yorumlardan korkup r yaptınŞaka bir yana gerçekten biliyorum. O yüzden böyle bir yöntemle ilişkiye girdim zaten.
İnsanların zamanını çalmaktan zevk alıyor sanırımTatlım konuyu açtığın de girdikten sonra korkuyorum demişsin bildiğini prk düşünmüyorum gelen yorumlardan korkup r yaptın
Estafurullah da bir şey sorucam kisti olan var mı aranızda. Adetim bir kaç aydır biraz düzensiz. Ultrasonda bir şey gözükmedi ama pelvik ultrasonda gözğükğr mü yoksa vajinal ultrason şart mıGectik mi sınavı bari. Haspam bizi denemiş
Yok ya bilmeden girmezdim ilişkiye araştırdım. İç çamaşırı bariyer görevi görüyor diyorlar ki yinede nolur nolmaz boşaltmadım bile.Tatlım konuyu açtığın de girdikten sonra korkuyorum demişsin bildiğini prk düşünmüyorum gelen yorumlardan korkup r yaptın
Kist değil bebeğim var o olur mu ???Estafurullah da bir şey sorucam kisti olan var mı aranızda. Adetim bir kaç aydır biraz düzensiz. Ultrasonda bir şey gözükmedi ama pelvik ultrasonda gözğükğr mü yoksa vajinal ultrason şart mı
Nisa şimdi aramızdan ayrılacan 23 yaşındasin küfür öğrenene kadar gebelik nasıl.olur onu öğrenseydin keşkeYok s!ksen ayrılmam
Yok ya bilmeden girmezdim ilişkiye araştırdım. İç çamaşırı bariyer görevi görüyor diyorlar ki yinede nolur nolmaz boşaltmadım bile.
Ins en yakın zamanda müjdeli haberi aliriz senden.Yok ya bilmeden girmezdim ilişkiye araştırdım. İç çamaşırı bariyer görevi görüyor diyorlar ki yinede nolur nolmaz boşaltmadım bile.
Hemde ikiz olur bunlarin sonucya ikisinde de çamaşır varmışIns en yakın zamanda müjdeli haberi aliriz senden.
Bak bak bak detaylar detaylar harikasın. Yakın zamanda gene yaparlarsa 3. De gelir yanına ufffHemde ikiz olur bunlarin sonucya ikisinde de çamaşır varmış
Belli olmaz hafta içi yeni bir konu da açılırBak bak bak detaylar detaylar harikasın. Yakın zamanda gene yaparlarsa 3. De gelir yanına ufff
İnşallah yaBelli olmaz hafta içi yeni bir konu da açılır
Bu seferde üç çamaşırı yoktu biraz boşadı gibi üstüme kesin hamilemiyim yardım ediiinBelli olmaz hafta içi yeni bir konu da açılır
Hiç şaşırmam olur mu olurBu seferde üç çamaşırı yoktu biraz boşadı gibi üstüme kesin hamilemiyim yardım ediiin
Ah ah sürtünceklerine araştırsalar keşkeHiç şaşırmam olur mu olur
Kendi adıma konuşuyorum 12 yıllık evliyim 7 ay ugrasma sonunda hamile kaldım bilseydim çamaşır varken surtunup hamilelik stresini yasamazdimAh ah sürtünceklerine araştırsalar keşke
Bunların sperm sürtünmeden dolayı hızlanıp giriyorşar herhalde hahahKendi adıma konuşuyorum 12 yıllık evliyim 7 ay ugrasma sonunda hamile kaldım bilseydim çamaşır varken surtunup hamilelik stresini yasamazdim
Artık ne kadar bir sürtünme hızı yakaladilarsaBunların sperm sürtünmeden dolayı hızlanıp giriyorşar herhalde hahah
Bu arada hayırlı olsun gebeliğiniz hayırlı ve sağlıklı bö şekşlde kucağınıza alırsınızArtık ne kadar bir sürtünme hızı yakaladilarsa