- 18 Şubat 2018
- 11.911
- 53.163
- 44
Ablacığım,teyzeciğim canım benim,millet aylarca yıllarca uğraşıyor bunun için.Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?Yani kısaca olamaz mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacığım,teyzeciğim canım benim,millet aylarca yıllarca uğraşıyor bunun için.Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?Yani kısaca olamaz mı?
Bizim familyadan değil.Bunu mu demek istediniz >> Sürtüngen
Hamile kalma ihtimalin %100 gibi bişey.Ben de bu şekilde hamile kaldım.Ne diyelim hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler cevap için keşke böyle cevap verseniz biraz korkuyorunAblacığım,teyzeciğim canım benim,millet aylarca yıllarca uğraşıyor bunun için.Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?
Olmaz bir şey,merak etme ama fazla da sürtünme.Teşekkürler cevap için keşke böyle cevap verseniz biraz korkuyorun
Dışarısı 40-50 hissedilen en makul yer rahim bu durumda, spermler akılsız sanıyorlar ama değilO anda buluna bilecek en iyi şey gölgelik yer serin serin spermler kuyruklarıyla sicakkkkkk lannnnn baş bas geri koş koş demslerse hamilelik kaçınılmaz
Tamam teşekkürlerOlmaz bir şey,merak etme ama fazla da sürtünme.
Hic korkma ilk zamanlar kasik agrisi oluyo sonra iştahsızlık mide bulantısı basliyo bazen kusuyosun yemek yiyemiyosun felan ama kalp atışını felan duyunca çektiklerine katlaniyosun. 3. Aya doğru rahatliyosun hersey çok lezzetli geliyo karnın cikiyo yavaştan sevip oksuyosun. Hic korkma hiiicTeşekkürler cevap için keşke böyle cevap verseniz biraz korkuyorun
KomikmişHic korkma ilk zamanlar kasik agrisi oluyo sonra iştahsızlık mide bulantısı basliyo bazen kusuyosun yemek yiyemiyosun felan ama kalp atışını felan duyunca çektiklerine katlaniyosun. 3. Aya doğru rahatliyosun hersey çok lezzetli geliyo karnın cikiyo yavaştan sevip oksuyosun. Hic korkma hiiic
Yooo mucizevi bi olay. Minnacık bi sey içinde buyuyo resimlerine bakıp opuyosun konuşuyorsun. Minnak kıyafetler tatlı telaslar..Komikmiş
Birazdan Mune gelip bizide dışardan buz gibi duvarları olan zindana atıcak gibi geldiDışarısı 40-50 hissedilen en makul yer rahim bu durumda, spermler akılsız sanıyorlar ama değil
Birazdan Mune gelip bizide dışardan buz gibi duvarları olan zindana atıcak gibi geldi
Konuyu bulabilir misiniz, çok merak ettimBilmiyorum bu sitede birisi sürtünerek hamile kaldığını yazmış
Ben bulurumKonuyu bulabilir misiniz, çok merak ettim
Bu yazin ortasinda bu sicakta bizler kari koca birleşemiyoruz birak birleşmeyi bir birimizi elleyemiyoruz .bunlar bu sicakta daha cok azıyorlarEvet hamilesiniz hayirli olsun kilot bebeğiniz olcak
Linki buraya kopyalar mısınızBen bulurum
Linki bulamadım ama ss almıştımLinki buraya kopyalar mısınız
KötüsünüzBunu doktora sormalisin. en net bilgiyi o verir hatta hemen yarın git. ya hamileysen?
Konuyu buldum şimdi
Nasıl link atılıyor bilmiyorum ama konuya etiketleyeceğim siz atarsınız burayaLinki buraya kopyalar mısınız