- 26 Nisan 2023
- 405
- 409
- 35
Kesinlikle yaşadım bunu olabiliyorSürtünme esprileri kapılmış aşk olsun neyse zevk suyu ile sürtünmeyle tabiiki asla değil ama cinsel ilişki ile hamile kalınabiliyor evet çokk düşük bir ihtimal ama olabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle yaşadım bunu olabiliyorSürtünme esprileri kapılmış aşk olsun neyse zevk suyu ile sürtünmeyle tabiiki asla değil ama cinsel ilişki ile hamile kalınabiliyor evet çokk düşük bir ihtimal ama olabiliyor.
Konuyu buldum, biraz okudum. Bu konu trol gibi yalnız, Suriyeliler falan yazmış. Bayağı ti' ye almış yani. İnanmayın ablacım her okuduğunuza.
Bunu ihbar edelim Mune'ye, birisi dalga geçmiş gibi belki kaldırılır. Konuda bahsetmediği ne Suriyeli kalmış ne Bihter. Dertli gibi durmuyor bayağı kafa bulmuş yani.Konuyu buldum şimdi
Nasıl link atılıyor bilmiyorum ama konuya etiketleyeceğim siz atarsınız buraya
ben o yillarda bir kurtajim oldu dedigi gibi hafta basi 100 tldi fiyatlar dogru ben inandimKonuyu buldum, biraz okudum. Bu konu trol gibi yalnız, Suriyeliler falan yazmış. Bayağı ti' ye almış yani. İnanmayın ablacım her okuduğunuza.
Thread 'Yaşadiklarimin Acisi Şimdi Çikiyor... Sürtünme yolu ile hamile kalınır mı diyen kızlar gelin ve ibret alin!!' Yaşadiklarimin Acisi Şimdi Çikiyor... Sürtünme yolu ile hamile kalınır mı diyen kızlar gelin ve ibret alin!!
Ben bizzat yaşadım maalesef..Kesinlikle yaşadım bunu olabiliyor
Yani gerçek değil mi beni bu korkuttu çünkü bende olmayacağını biliyorumBunu ihbar edelim Mune'ye, birisi dalga geçmiş gibi belki kaldırılır. Konuda bahsetmediği ne Suriyeli kalmış ne Bihter. Dertli gibi durmuyor bayağı kafa bulmuş yani.
Vajina girişine azıcık girip boşalmıştir.Yani gerçek değil mi beni bu korkuttu çünkü bende olmayacağını biliyorum
Bana gerçekçi gelmedi, birisi eğlenmiş kendi çapında.Yani gerçek değil mi beni bu korkuttu çünkü bende olmayacağını biliyorum
Zevk suyuyla kalınıyor evet çok düşük bir ihtimalle olsadaBen bizzat yaşadım maalesef..
İç çamaşırı olsa bile mii?Zevk suyuyla kalınıyor evet çok düşük bir ihtimalle olsada
İç çamaşırı varken bile mi?Zevk suyuyla kalınıyor evet çok düşük bir ihtimalle olsada
Yok artıkİç çamaşırı varken bile mi?
TeşekkürlerYok artık
Biz kötü değiliz senin sevgilin kötü. prezervatif takamayan.Kötüsünüz
Ani gelişen olaylardan haberiniz yok herhalde prezervatif bittiğini bile bilmiyordukBiz kötü değiliz senin sevgilin kötü. prezervatif takamayan.
Yani buralar birsz serin. Birde kıyafet değil iç çamaşırıYa bu sicakta kıyafetle oynasmaya erinmiyor musunuz arkadasim siz?
Insanin libidosu bile erir, oyle sicak.
Yani buralar birsz serin. Birde kıyafet değil iç çamaşırı
Dalga geçmeseniz mükemmel olur yaOzurdilerim ablacim, uzdum galiba seni
Dalga geçmeseniz mükemmel olur ya