- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
Ben dedim var bir şey diyeJELXMEPSLFNE Hepimiz birbirimizi korkutuyoruz aslında çeteyi
Nisa ne olur o çamaşırları giyme bir daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dedim var bir şey diyeJELXMEPSLFNE Hepimiz birbirimizi korkutuyoruz aslında çeteyi
Kısır olduğumu bitmicek kadar küçükBüyünce mi. Kaç yaşındasın sen.
JSPFMEOZŞFNSLŞSBen dedim var bir şey diye
Nisa ne olur o çamaşırları giyme bir daha
Üç gün önce sevgilimle iç çamaşırlarımız varken sürtünmeli ilişki yaşadık. Boşalma olmadı. Boxerında zevk suyuda görmedim ama mutlaka bir kaç damla zevk suyu bulaşmıştır boxerına. Ordan benim kilosuna ulaşıp vajinama girme ihtimali var mı? Bugün yarın adet olmam gerek daha olmadım? Çok stres yaptım. (Önceki açtığım konuda çok dalga geçildi neredeyse net cevap veren olmadı bende tekrar yazmak istedim)
Iyi bir şey dedin dimi NisaJSPFMEOZŞFNSLŞS
random attığına göre yaşı 18 felanIyi bir şey dedin dimi Nisa
Vajinal ilişki hariç her türlü ilişki yaşamış son. Bu kadar bilgiye sahipken hamileliğin nasıl oluştuğunu bilmemen ve korunmayı bilmemen çok enteresanÜç gün önce sevgilimle iç çamaşırlarımız varken sürtünmeli ilişki yaşadık. Boşalma olmadı. Boxerında zevk suyuda görmedim ama mutlaka bir kaç damla zevk suyu bulaşmıştır boxerına. Ordan benim kilosuna ulaşıp vajinama girme ihtimali var mı? Bugün yarın adet olmam gerek daha olmadım? Çok stres yaptım. (Önceki açtığım konuda çok dalga geçildi neredeyse net cevap veren olmadı bende tekrar yazmak istedim)
Yok berandom attığına göre yaşı 18 felan
Bu konuda herkese ciddi cevap veriyorum ama bununla dalga geçmemek elde değil hamilesindir sen hastane çıkışı falan araştır oyalanma buralardaÜç gün önce sevgilimle iç çamaşırlarımız varken sürtünmeli ilişki yaşadık. Boşalma olmadı. Boxerında zevk suyuda görmedim ama mutlaka bir kaç damla zevk suyu bulaşmıştır boxerına. Ordan benim kilosuna ulaşıp vajinama girme ihtimali var mı? Bugün yarın adet olmam gerek daha olmadım? Çok stres yaptım. (Önceki açtığım konuda çok dalga geçildi neredeyse net cevap veren olmadı bende tekrar yazmak istedim)
Yaşın nedir merak ettimYok be
O spermlere sıcacık sadece 2 yol ayrımı olan hatta çoğunlukla hangi yoldan gideceğini belli edecek hormonal uyaranlar olmasına rağmen totolarini kaldırıp yol almıyorlar. Bunlarınki ne hikmetse yimirtaaaa diye bagirircasina içeri koşup işe koyuluyolar.Bu spermler neler çekti bu iç çamaşırından.
Biliyorum da bazen aniden oluyo bulamıyoruz, bitmiş oluyo. Bende iç çamaşırlarımız bariyer görevi görüyor diye biliyordum. Öyle işteVajinal ilişki hariç her türlü ilişki yaşamış son. Bu kadar bilgiye sahipken hamileliğin nasıl oluştuğunu bilmemen ve korunmayı bilmemen çok enteresan
Naçizane fikrim cinselliğin doğal bir şey olduğunu düşünüyorum lakin bilgilenmeden bir şeyler yaşarsan sadece stres içinde yaşarsın ve inan değmez eğer sana anlatacak birisi yoksa kendin araştırıp öğrenebilirsinKısır olduğumu bitmicek kadar küçük
23Yaşın nedir merak ettim
He bariyer görevi görüyor parlak zekana hayran kaldımBiliyorum da bazen aniden oluyo bulamıyoruz, bitmiş oluyo. Bende iç çamaşırlarımız bariyer görevi görüyor diye biliyordum. Öyle işte
Sizden öğrenmeye çalışıyorum dalga geçiyonuzNaçizane fikrim cinselliğin doğal bir şey olduğunu düşünüyorum lakin bilgilenmeden bir şeyler yaşarsan sadece stres içinde yaşarsın ve inan değmez eğer sana anlatacak birisi yoksa kendin araştırıp öğrenebilirsin
Vajinal birleşme olmadan hava da bariyer görevi görürBiliyorum da bazen aniden oluyo bulamıyoruz, bitmiş oluyo. Bende iç çamaşırlarımız bariyer görevi görüyor diye biliyordum. Öyle işte
Vaoov aynı yaştayız ben evliyim 4ay korunmasız ilişkş var bu kadar hamilemyim diye düşğnmedim.
İç çamaşıralarından hamile kalınmaz arkadaşlar ben sizi denedim. Boşalma olursa küçük bir ihtimal var ama zevk sıvısıysa ihtimal sıfır zaten yumurtlama günleri dışında hamile kalmak çok çok zor. Bılıyom bunları sakın olunHe bariyer görevi görüyor parlak zekana hayran kaldım
Seni arzulamıyor bu adam. Zevk suyu bile yok, ayrıl ondan.Üç gün önce sevgilimle iç çamaşırlarımız varken sürtünmeli ilişki yaşadık. Boşalma olmadı. Boxerında zevk suyuda görmedim ama mutlaka bir kaç damla zevk suyu bulaşmıştır boxerına. Ordan benim kilosuna ulaşıp vajinama girme ihtimali var mı? Bugün yarın adet olmam gerek daha olmadım? Çok stres yaptım. (Önceki açtığım konuda çok dalga geçildi neredeyse net cevap veren olmadı bende tekrar yazmak istedim)