- 17 Temmuz 2023
- 111
- -1
HSLFJELSMXJSLSMDLAŞZSOzaman iki kere sürtünmen gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HSLFJELSMXJSLSMDLAŞZSOzaman iki kere sürtünmen gerek
O zaman buraya niye tekrar soruyorsun? doktor bilememistir diye mi? Sürtünme konusundan değil de bu beyinle hayatta kalabildigin icin Nobele adını yazmalilar zaten tebrik ederimGittim Nobel kitaplarına adımı yazdırdılar. Bebekte hemen büyümüş haftaya doğum dediler
İlişkiye girdiğine kim inandırdı ki seni?Şaka bir yana gerçekten biliyorum. O yüzden böyle bir yöntemle ilişkiye girdim zaten.
Aa bir ilişki şekli oİlişkiye girdiğine kim inandırdı ki seni?
EvetttMal misin ?
Gecen günki dalga yetmedi herhal. Hizini alamadin bir konu daha acayim dedin herhal
İlişki başka birşey ilişkiye girmek başka birşey. İlişkiye girmekte partnerinle senin birleşme yaşamış olman gerekiyor.Aa bir ilişki şekli o
E ilişki çeşitleri falan hani emin misinİlişki başka birşey ilişkiye girmek başka birşey. İlişkiye girmekte partnerinle senin birleşme yaşamış olman gerekiyor.
Sürtünmek buna dahil değil. Sürtünene kadar seks nedir önce onu öğrenin bi
Kızım seni kandırıyorlar. Aaaa valla baya ergen ufak bi şeysin sen.E ilişki çeşitleri falan hani emin misin
İlişkiye girmek demek, seks yapmak demek. Burada açıkça mı anlatılması mı lazım sana algılarının açılıp anlayabilmek için ?E ilişki çeşitleri falan hani emin misin
İç çamaşırıyla ilişkiye girmek diye bir şey var evet ama tam bir birleşme sayılmıyor. Neyse tamam siz haklıaınıKızım seni kandırıyorlar. Aaaa valla baya ergen ufak bi şeysin sen.
Nisa Allah aşkına çik bi dışarıya hava al Oksijen al gel belki biraz anlarsınİç çamaşırıyla ilişkiye girmek diye bir şey var evet ama tam bir birleşme sayılmıyor. Neyse tamam siz haklıaını
Dalga geciyor yahu.Nisa Allah aşkına çik bi dışarıya hava al Oksijen al gel belki biraz anlarsın
Aynen öyle bütün gün destan yazıldı yine ayni yerde yine konu acar iki gün sonraDalga geciyor yahu.
Kandirma ergeni.Çok sürtündüğün için ısıdan spermler erimiştir gebelik olmaz
İkiz mi? Sürtünmeler en az ikiz genelikle sonlanır çünküKandirma ergeni.
Hamile suan
Evet hamile insanın üstüne bu kadar gidilmez biz bugün çok abarttık. Gece oldu vicdanim sızlamaya başladıKandirma ergeni.
Hamile suan