- 3 Ağustos 2023
- 120
- 55
Teşekkür canım kucağımıza aldık 7 ay uğraşı ilk kızım daydı şimdi 10 yaşında 2.si nasıl oldu bilemedim oda 14 aylıkBu arada hayırlı olsun gebeliğiniz hayırlı ve sağlıklı bö şekşlde kucağınıza alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür canım kucağımıza aldık 7 ay uğraşı ilk kızım daydı şimdi 10 yaşında 2.si nasıl oldu bilemedim oda 14 aylıkBu arada hayırlı olsun gebeliğiniz hayırlı ve sağlıklı bö şekşlde kucağınıza alırsınız
Ok yay misaliBunların sperm sürtünmeden dolayı hızlanıp giriyorşar herhalde hahah
Işık hızını bulmuş olabilirler benceArtık ne kadar bir sürtünme hızı yakaladilarsa
MaşallahTeşekkür canım kucağımıza aldık 7 ay uğraşı ilk kızım daydı şimdi 10 yaşında 2.si nasıl oldu bilemedim oda 14 aylık
Sağol canım Allah olmayanlara nasip etsinMaşallah
İnsanların zamanını çalmaktan zevk alıyor sanırım
Allah analı babalı büyütsünKendi adıma konuşuyorum 12 yıllık evliyim 7 ay ugrasma sonunda hamile kaldım bilseydim çamaşır varken surtunup hamilelik stresini yasamazdim
Sağol sürtune sürtüne sana da nasip etsin allahAllah analı babalı büyütsün
Yani bana ve bğtün isteyen herkese inşallahSağol canım Allah olmayanlara nasip etsin
Bi ara gittin uzun sürdü sürtmeye mi gittin yoksa kızAllah analı babalı büyütsün
Ay gebeyim gebelerin duası kabul olur diye bi sey de diyemiyorum yaSağol sürtune sürtüne sana da nasip etsin allah
Yok bebek kıyafeti bakmaya AVM'ye geldim çocuk o kadar engeli aştıysa iki aya falan doğar o azimleBi ara gittin uzun sürdü sürtmeye mi gittin yoksa kız
Amin amin Rabbım tez zamanda sağlıklı hayirli evlat nasip etsin size ve isteyen herkese. Rabbım yolunuzu kolaylastirsin inşallah aminYani bana ve bğtün isteyen herkese inşallah
Siz bana dua edinAy gebeyim gebelerin duası kabul olur diye bi sey de diyemiyorum ya
Haha mantıklı hareket sonunda iyi yapmışsın kızYok bebek kıyafeti bakmaya AVM'ye geldim çocuk o kadar engeli aştıysa iki aya falan doğar o azimle
İlerde çook isterim. Hemde ikiz. Bir beş sene sonra falan.Yani bana ve bğtün isteyen herkese inşallah
Allah razı olsunAmin amin Rabbım tez zamanda sağlıklı hayirli evlat nasip etsin size ve isteyen herkese. Rabbım yolunuzu kolaylastirsin inşallah amin
Edeyim kiz ismini yaz özelden yada burdan. İsimleri söyleyerek dua ediyorumSiz bana dua edin
Ozaman iki kere sürtünmen gerekİlerde çook isterim. Hemde ikiz. Bir beş sene sonra falan.
5 sene sonra sen okul araştırması yapiyo olursun. 2iz 3 uz pirtlatirsin senİlerde çook isterim. Hemde ikiz. Bir beş sene sonra falan.
Sen daha doktora gitmedin mi? bebek 8haftalik oldu belki de
Gittim Nobel kitaplarına adımı yazdırdılar. Bebekte hemen büyümüş haftaya doğum dedilerSen daha doktora gitmedin mi? bebek 8haftalik oldu belki de