İç bacaklar

Yaptınız mi spor :)

Benimkiler

15dk leslie
15 dk ebru
10 dk yanlar icin video

200 ip
410 ilk sayfadaki egzersizler toplamı
100 jumping jack
100+100+50 kol egzersizleri
50 bisiklet
50 makas
100+150 göğüs egzersizleri
200 bantla yanlara egilme
150 yanlara dönme (twist gibi)
100 butt kicks
50 yarim mekik
50 yan mekik
80 calf raises
50 flex point

Flex point bacak kaslarıni aciyormus ve bacaklardaki ödemi de alıyormus. Calf raises de benzer olduğuna göre onunda aynı etkileri vardır heralde.
Kuzum bunların isimlerini nerden biliyon ya. Ve bravo valla sayılar oldukça iyi. Başarılar :oha::KK9:

Selamm
2. Gün de tamam :)

760 ilk sayfadaki egzersizler toplamı
55 squat challenge 2. Gün
100 jumping jack
100+100+50+50 kol egzersizleri
100 bisiklet
75 makas
100+200 göğüs egzersizleri
350 bantla yanlara egilme
100 yanlara dönme (twist gibi)
100 butt kicks
100 yarim mekik
100 yan mekik
100 calf raises
60 flex point
100 knees up
50 bridge
25 side lunge

Aleykümselam canim.
İlahi arkadaşım :) su yazdıklarından sadece makas ve köprüyü bilebildim. Çok bilgisiz bir spor yapmaya calisanim. Bence çok yukleniyorsun kendine, uzmanlar küçük sayılarla başlayın iki tur yapın diyorlar. Kasların çok yorulur böyle bence tabi.
Ben 40 duvarda sınav
40 duvarda bacağı geri kaldırma
40dan fazla makas
40 yatar poz. bacak uzatıp toplama
50 köprü
10 mekik
50 bacak arasında yastık sıkıştırmaca :)
-kahvalti- limonlu ılık su bir simit (kaç zamandır ilk defa hamur idi yedim musama gösterdim kendime) yağda yumurta 5zeytin peynir şekersiz çay
Acikinca iki incir
-aksam- yogurtlu haşlanmış kabak. Üzerine bol nane ve karabiber. İnanılmaz tok tuttu.
Eşim gece gelince de biraz az tatlı üzüm
gün boyu bol bol su :)

asli-asli asli-asli Merhaba canim :)

8 gündür başladım ben aslında toplamda. ilk başta daha az yapıyordum simdi hareket yorana kadar yapıyorum. Bazi gunler de az yapıyorum yorgunsam. Cok zorlamiyorum yani. Dinleniyorum aralarda da. Uzun sürüyor :KK49:

Yogurtlu haşlanmış kabagi cok severim tam diyet yemeği :)

Sen de iyisin :)

Dün bacaklarim cok agriyordu. Bugun hic agrimiyor. Bu sefer de dizlerim ağrıyor :KK45: yüklememeye calistim ama beni yarı yolda birakmazlar inşallah.

Ufak bir aradan sonra bende gelebildim :) hemen bendeki durumu yazıyım konuda bütün iç bacak hareketlerini yaptım 15 set 3 tekrar olucak şekilde 20 squat yaptım 5 kg ağırlıkla kol egzersizleri ve 1 saat yürüyüş yaptım. Yemeğime herzamanki gibi dikkat edemiyorum. Günde bir öğün oda öğlen yemeği ve az oluyor. Kas yapamicam bu gidişle :kızgın:

asli-asli asli-asli Merhaba canim :)

8 gündür başladım ben aslında toplamda. ilk başta daha az yapıyordum simdi hareket yorana kadar yapıyorum. Bazi gunler de az yapıyorum yorgunsam. Cok zorlamiyorum yani. Dinleniyorum aralarda da. Uzun sürüyor :KK49:

Yogurtlu haşlanmış kabagi cok severim tam diyet yemeği :)

Sen de iyisin :)

Dün bacaklarim cok agriyordu. Bugun hic agrimiyor. Bu sefer de dizlerim ağrıyor :KK45: yüklememeye calistim ama beni yarı yolda birakmazlar inşallah.
Peki madem sen öyle diyorsan canım, kendini en iyi sen tanırsın. Yormamaya dikkat et yine de. :KK66:
Ben 10+10 setlerle başladım geçen hafta bu hafta 20+20yapiyorum, dediğin gibi acıma hissetmezsem10 daha ekliyorum.
Ben de öyle düşündüm hiç duymadım görmedim yemeği ama lezzetli oldu baya, eşim duyunca öyle yenir mi o öyle yağsız salcasiz dedi ama yeniyormus :)

Kizlaaarr küçük plates topu ve egzersiz bandı aldimmmm :) bir haftada bir cm incelir miyim sizce, akşam oturduğum yattığım yerde falan hep caliscam

Kizlaaarr küçük plates topu ve egzersiz bandı aldimmmm :) bir haftada bir cm incelir miyim sizce, akşam oturduğum yattığım yerde falan hep caliscam

Cok iyi yapmışsın. hareketler daha iyi yapılıyor :) bilmem ki kac cm gider. Olcmedim daha once de bak 8 gündür yapıyorum ya kimi görsem incelmissin diyor :) demek ki ise yaramis

Cok iyi yapmışsın. hareketler daha iyi yapılıyor :) bilmem ki kac cm gider. Olcmedim daha once de bak 8 gündür yapıyorum ya kimi görsem incelmissin diyor :) demek ki ise yaramis
Ayy inşallah incelirim çok güzel bi abiyem var ama basenler çok çıkıyor balık modeli biraz incelse çok daha hoş duracak haftaya düğün var :KK43:

Ayy inşallah incelirim çok güzel bi abiyem var ama basenler çok çıkıyor balık modeli biraz incelse çok daha hoş duracak haftaya düğün var :KK43:

İnşallah :) bi topikte bir arkadas bol bol ip atlayarak yanlarının inceldigini yazmış. Ben de her gün atlamaya çalışacağım bakalim

Ben iki gündür bişey yapamıyorum, kış hazırlığı yapmaktan sıra gelemiyor. Ama diyete devam bir haftada 600 gram falan verdim herhalde. Hafta başı 63,8dim bugünlerde 63,2-3 :-)

Durum nedir kızlar? Benim bacaklar çok feci hiçbir şey yapadım bugün :KK43:

Ben iki gündür bişey yapamıyorum, kış hazırlığı yapmaktan sıra gelemiyor. Ama diyete devam bir haftada 600 gram falan verdim herhalde. Hafta başı 63,8dim bugünlerde 63,2-3 :-)

Dün dinleme günüydü bugünkünü birazdan yapcam ben de :)) ama az olacak bugün dizim ağrıyor hâlâ

X