- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bunların isimlerini nerden biliyon ya. Ve bravo valla sayılar oldukça iyi. BaşarılarYaptınız mi spor :)
Benimkiler
15dk leslie
15 dk ebru
10 dk yanlar icin video
200 ip
410 ilk sayfadaki egzersizler toplamı
100 jumping jack
100+100+50 kol egzersizleri
50 bisiklet
50 makas
100+150 göğüs egzersizleri
200 bantla yanlara egilme
150 yanlara dönme (twist gibi)
100 butt kicks
50 yarim mekik
50 yan mekik
80 calf raises
50 flex point
Flex point bacak kaslarıni aciyormus ve bacaklardaki ödemi de alıyormus. Calf raises de benzer olduğuna göre onunda aynı etkileri vardır heralde.
Kuzum bunların isimlerini nerden biliyon ya. Ve bravo valla sayılar oldukça iyi. Başarılar
Et kesmesi derler ya kasların agrimiyo mu peki :) benim çok agriyoooo :) sıkılaşız bence . Bu gayret bu çaba bu azimle.....Sağol canim
Cok bilmiyorum ben de bazılarıni yazamadım
Eh biz yapalım bakalım 1 aya sıkılassak bari :)
Et kesmesi derler ya kasların agrimiyo mu peki :) benim çok agriyoooo :) sıkılaşız bence . Bu gayret bu çaba bu azimle.....
Peki madem sen öyle diyorsan canım, kendini en iyi sen tanırsın. Yormamaya dikkat et yine de.asli-asli Merhaba canim :)
8 gündür başladım ben aslında toplamda. ilk başta daha az yapıyordum simdi hareket yorana kadar yapıyorum. Bazi gunler de az yapıyorum yorgunsam. Cok zorlamiyorum yani. Dinleniyorum aralarda da. Uzun sürüyor
Yogurtlu haşlanmış kabagi cok severim tam diyet yemeği :)
Sen de iyisin :)
Dün bacaklarim cok agriyordu. Bugun hic agrimiyor. Bu sefer de dizlerim ağrıyor yüklememeye calistim ama beni yarı yolda birakmazlar inşallah.
Kizlaaarr küçük plates topu ve egzersiz bandı aldimmmm :) bir haftada bir cm incelir miyim sizce, akşam oturduğum yattığım yerde falan hep caliscam
Ayy inşallah incelirim çok güzel bi abiyem var ama basenler çok çıkıyor balık modeli biraz incelse çok daha hoş duracak haftaya düğün varCok iyi yapmışsın. hareketler daha iyi yapılıyor :) bilmem ki kac cm gider. Olcmedim daha once de bak 8 gündür yapıyorum ya kimi görsem incelmissin diyor :) demek ki ise yaramis
Ayy inşallah incelirim çok güzel bi abiyem var ama basenler çok çıkıyor balık modeli biraz incelse çok daha hoş duracak haftaya düğün var
Ben ip atlayamiyorum ya, yumurtaliklarim ağrıyor. Garip bir durumİnşallah :) bi topikte bir arkadas bol bol ip atlayarak yanlarının inceldigini yazmış. Ben de her gün atlamaya çalışacağım bakalim
Durum nedir kızlar? Benim bacaklar çok feci hiçbir şey yapadım bugün
Ben iki gündür bişey yapamıyorum, kış hazırlığı yapmaktan sıra gelemiyor. Ama diyete devam bir haftada 600 gram falan verdim herhalde. Hafta başı 63,8dim bugünlerde 63,2-3