İbret-i Alem ....

Kendinden iyice nefret ettirecek bu gidişle yarın geberse arkasından Fatiha okuyacak evlatda bulamayacak kendine. Cocukalrin elinden telefinlarini aldı ulaşamıyorum iyi kötü günaydın iyiaksmalar diye haberlersiyorduk
Babannenin numarası yok mu? Çocuklara bir şey yapmasın bu rezil adam

Malesef aynen öyle. Ebeveynlik kadının görevi erkeğin gönül rızası değil ki. Eşşek gibi verecek, söke söke alacak konu sahibi de. 300 500 para verip çocukları annesinin başına atan kendini baba zannediyor artık. Ona bile şükür edecek duruma geldik. Kadının çocuklar büyüyünceye kadar hayatını kısıtlaması da cabası. Merhametimizi kullanıyorlar malesef zor da olsa izin vermememek lazım. Bir de erkek çocukları bu tarz şeyleri pek algılayamıyorlar yarın öbür gün babamdan neden aldın bizi bile derler yani. Düşünerek hareket etmesi lazım konu sahibinin.

Cok zor seyler yasamissiniz cok uzuldum. herkesin imtihani farklidir sizin imtihaniniz da cok zormus. Yanlis bir sey soyleyip sizi incitmek istemiyorum cunku zaten yeterince zor seyler yasamissiniz ve yasiyorsunuz ama insan da dusunmeden edemiyor. siz aglarken cocuklariniz mutlukuk pozu vermis anne bu ya insan kilina zarar gelmesini hazmedemez ama cocuklarinizin hadi yasina verelim diyelim. Her firsatta babalarina kosan cocuklarinizin nedense aglamalarini bile babalari ile danisikli dovus oldugunu dusundum okurken.

E zaten buda öyle.yapmak istedi düşünmesi olayların bu noktaya geleceğini .ilk ayrıldığımız zaman çocuklar bendeyken o cafe senin bu restaurant benim kadınla ne pozlar veriyordu sosyal medya yıkılıyor şu aşklarından .300 400 veririm hayatımi yaşarım dedi ama ben şehir değiştirip çocuklar kendini isteyince bütün hayatı ve planları tepetaklak oldu

Tamam bu adam akıl tutulması yaşıyor da annesi, kardeşleri vs. bir şey demiyor mu ya sen napıyorsun kafayı mı yedin diye? Bu kadınla evliliğine, yaşadıkları kavgalara, çocukları evden atmasına vs bir şey demiyorlar mı?

arkadaşlara da katılıyorum. Çocukların nafakalarını almadan velayeti alma. ayda 500 tlye falan da razı olma. Öyle çocukların tüm sorumluluklarını senin omzuna yükleyip istediği gibi yaşamasın beyefendi. Baba olmanın en azından maddi sorumluluklarını yerine getirsin.

bir de bu kadını bu kadar vazgeçilmez yapan nedir?

ortalığın fisfintisi canım bizler ağır başlı oturaklı abdestli namazli olunca oynasiklar cazip geldi işte

Kendinden iyice nefret ettirecek bu gidişle yarın geberse arkasından Fatiha okuyacak evlatda bulamayacak kendine. Cocukalrin elinden telefinlarini aldı ulaşamıyorum iyi kötü günaydın iyiaksmalar diye haberlersiyorduk

Savcılığa şikayette bulunun, adam çocuğunuzu gçrmenizi engelliyor, mahkeme kararına karşı geliyor.

Süper olmuş. Herkes görmüş anyayı konyayı bırakın biraz daha görsünler.

niye aldın çocukları bi de ödül gibi tatile götürmüş. madem seçtiler babalarını görselerdi babasının ebesini ikisi de. tek başına tatil yapardın mis gibi.

Yok yok ben avukatimi arattirmistim geri adım attı hemen çocuklar babalarıyla evlerindeler.tabi kadın gelemedi barisamadilar henüz
Hisse versin çocuklara. Vasisi de sen ol. 1 TL veresi gelmiyordu, 500 TL nafaka ile de kurtulamasın şimdi. Ooooohh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…