İbret-i Alem ....

DEMRE kusura bakma konu eski ama, son durumunuz nedir acaba.

Kızlar kusuruma bakmayı yeni gördüm yazdıklarınızı birkaç gündür giremedim siteye. Son durum şu ; devasal aşkları bitti boşandılar ama öyle böyle değil uzaklaştırmalar karakolluk olmalar birbirlerini tırmalamalar küfürler hakaretlerle ... Benden sonrasında hayatının mükemmel gideceğine inanan benım eskı adam olamadık çok kısa aralıklarla babasını ve bacısını kaybetti annesiyle başbaşa kalakaldı ikisi oturup duruyor. Benden başsağlığı için çok mesaj veya arama beklemiş beklediğiyle kaldı tabiki .Çocuklar şu an bende yaz tatili için aldım hatta okullar kapanınca hemen aldım babalar gününü bayramları yapayalnız annesiyle geçirdi. mezarlığı yol yaptı kendine ... çevresindeki dandik arkadaşlıklar saçma sapan akıl verenler bacıları herkes kapattı kapılarını yüzüne herkes ailesiyle tatilde buda instagramdan milletin multluluk pozlarını beğeniyor. Bende iki çocuğumla bayramda bütçeme göre bir otel ayarlayıp tatile gittim boyunları bükük kalmasın üzülmesinler diye. Gündüzleri işe gidiyorum akşamlarıda park bahçe piknik geziyoruz birlikte ...

Ama şu cümleleri sarfettiğini çok duydum ; (beni sürekli yalnız evde bırakıp çocuklarıda alıp ailesine giderdi haftasonları dertleşmek için )zamanında bacılarım anam benım hanımıma laf ederken keşke ve keşke ben onlara uymasaydım hanımım o benım deyip laf söyletmeseydim bacılarımın ne olduğunu çok iyi anladım .. gibi. Şu an bacılarıylada küs konuşmuyor

Bana haber gönderdi dolaylı yollardan geçenlerde büyük oğlumla konuşurken telefonda bağırıyor ' canım karım bizi konuşturmuyorlar bizi kavusturmuyorlar biz boşanmadık ben kabul etmıyorum bir ruyaydı diye ' çünkü bende heryerden engelli asla bana ulaşamaz ama asla yüz vermedim bütün kapılarımı kapattım ona.

şimdilerde üçüncü evlilik için iki oğluyla kendini kabul edecek kurban arıyor kendine . .. Evinin temizliğini çamaşırını bulaşığını yemeğini ütüsünü kendi yapıyor eskiden demre vardı çift maaş rahattı şimdi tek maaşa düşünce cimriliğinden eve temizlikçi bile almıyor Maddi açıdan her geçen gün güçleniyor ama ailen yuvan hanımın ramazanda önüne bir tabak çorba koyanın akşam bir bardak çay getirenin olmadıktan sonra dunyalar senın olsa ne fayda ...

Her zaman temiz kalbinizin ekmeğini yiyin inşallah. Çok mutlu oldum sizin adınıza

Allahın sopası yok derler. Böyle böyle ödeyecek yaptıklarının bedelini. İnşallah çocuklar sağlıklı bir şekilde büyür ve meslek sahibi olur babalarının bu düzensiz hayatta.

Çocukların durumu nasıl, sana geri dönmek istiyorlar mı, ya da şu durum hakkında yorumları ne

Okudukça mutlu oluyorum. Eriyor yağlarım off. Çocuklarının tavrında değişim var mı ? Kahraman baba imajına ne oldu ?

Canım karım diyor ya bir de, alçaldıkça alçalmış. Tiksinç.. Daha güzel günler görün inşallah

Ah be kuzum, ahın kalmadı o adamda, ilahi adalet er yada geç tecelli ediyor. Çok mutlu oldum senin adına. Çocuklarınla çok mutlu ol.

Vay be demroş senin adına çok sevindim ilahi adaleti gördük….

Seninki hala kuyruğu dik tutma peşinde. Canım karımmış. Neden döğüştünüz canın karınla?

Çok sevindim sizin adınıza
Hep mutlu olun inşallah

Şuan mutlu olmanıza sevindim. Ancak yazdığınız şeylerde çok yanlış bulduğum şeyler var.Tekrar evlilik yaparsanız aynı hatalara düşmeyin diye yazmak istiyorum. Evliliği eş olmayı eşin evin çocuğun bütün maddi manevi yükünü almak, hem işe gidip hem evin tüm işlerini yapmak olarak görmeniz çok yanlış. Evlilik paylaşmaktır, nasıl ki siz çalışarak evin maddi yüküne katkıda bulunuyor iseniz elinizde ev işlerine çocuk bakımına sizinle beraber ortak olmalıydı. Gerekirse eşiniz yapmıyorsa bunun için sürekli destek olan daimi bir yardımcınız olmalıydı. Biz kadınlar süpermen değiliz. Hem işe git hem çocuk bak hem ev işi yap bu iyi eş olmak değil. Siz böyle ev sorumluluğu altında ezilirken, üstüne bir de eşinizin işinin peşine koşarken eminim ne kendinize ne karı koca ilişkinize yeterli zaman kalmıyordu. Bakın erkekler nankördür. Hiçbir erkek kadının yaptığı yemeğe, temizliğe değer vermez. Bir kadının en büyük yatırımı kendinedir. Zira kendine yatırım yapmayan kadın mutlu olamaz. Keşke evinizin dört dörtlük olmasına uğraşmasaydınız. Keşke evin yükünü üzerinize almasaydınız. Kendi paranızın en azından üçte birini kendi keyfinize ve yaşamınıza güzellik katmak için kullansaydınız. Biz Türk kadınları hep aynı hatayı yapıyoruz. Çok fedakarlık yapınca çok seviliriz sanıyoruz. Ancak bu hep tersine işler ne kadar fedakarlık yaparsanız o kadar hor görülür ezilirsiniz. Evladınız bile aynı şeyi yapar ki yapmışta eminim boşanana kadar çocuklarında tüm yükü sizdendir eşiniz sadece para verme ve sevme kısmı ile ilgilenmiştir. Ancak bakın kendi canınız bile görmemiş sizi. Eminim şimdi onların sorumluluğu eşiniz deyken evlatlarınız ile çok daha sağlıklı ve mutlu bir ilişkiniz vardır. Bence bundan sonra artık önceliğiniz sadece kendiniz olsun.

Geçmiş olsun
Sabır ve duayla neyi bekliyorsunuz acaba

Ay valla çok sevindim, ilahi adalet erken tecelli etmiş, herkese denk gelmez konu sahibi. İçimin yağları eridi

çocukların durumuna gelince babalarını tanımış ama benim babam böyle diyemiyor da olabilirler, ileri yaşlarda o farkındaliga ulaşacaklarını düşünüyorum. Ozbakimi ilgili babayla sorun yasiyorlarsa sizinle kalmaları daha doğru ancak bunu kendilerinin anladığında size gelmeleri çok daha tatmin edici olur konu sahibi

Beter olsun , demreeee diye diye göçsün bu dünyadan, sizi kandırmasına izin vermeyecek kadar akıllı bir kadınsınız vesselam , çocuklarınızla mutluluklar ( Bu arada nacizane düşüncem 2 erkek çocuğunu sakın temelli olarak yanınıza almayın bırakın temel sorumluluk babada olsun , siz yaz tatillerini, özel günlerini müthiş şekilde geçirdikleri ve hergun özledikleri anne olarak kalın zira ben erkek çocuklarının hele de bu zamane çocuklarının vurdumduymaz vefasiz hallerinden çok korkuyorum, annelik zaafınız gözünüzü kör etmesin inşallah )

kesinlikle size aynen katılıyorum .İki çocuk doğsun diye yanayakıla yalvaran 40 yasından sonrasında da ben özgürlüğümü yaşayacam beni bırakın beni salın ben bu hayata bır defa geldım hayatımı yasayacam deyipte genç bekar delilkanlı gibi düğün kına nişan yapamaz sil baştan .İki çocuğu babamın evinden getirmedim . Ömür boyu bu iki çocuk onun boynunun borcu okutacak besleyecek askere gönderecek evlendirecek ... Zamane çocukları konusunda söylediklerinizde çok çok haklısınız .sevgiler ....

Eski Emma ben, Demree'cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…