İbret-i Alem ....

Demrem gelişme var mı ? Oğullarından haber alıyor musun ? Sen nasılsın ?
Yaa Allahim razı olsun sorman düşünmen yeter. Ben iyi sayılırım Allah'ıma sigindim sabretmeye sakin olmaya calisiyorum.Evet görüşüyorum çocuklarla görüntülü de arıyorlar iyiler.kadin koşullar yerine gelmeyince eve gelemedi dava actilarmi bilemiyorum.üçü yaşıyor şu an babası ve benim iki oğlan . Parayla halası bakıyor günlük sabahtan gelip akşama kadar ev işi yemek ütü trmizlik . Öyle.bakalim

Anne olmadığınız için evlattan bir hafta bile ayrı kalmanın ne demek olduğunu bilemezsiniz. Konu sahibine çok üzüldüm ben

Anne olmadığınız için evlattan bir hafta bile ayrı kalmanın ne demek olduğunu bilemezsiniz. Konu sahibine çok üzüldüm ben
Zor olacak ama olması gereken bu. Elin kadını kızı sefa sürecek, bu kadın çocukları ile sıkıntıdan sıkıntıya koşacak yoksa.

Ne demek canım aklımızdasın inan. En iyisini yapıyorsun. Bol bol dua et iyi gelir. Ee iyi çocuklarla da iletişim kurabiliyorsan. Ama çocukları babaları kovmamış mıydı ya ? Halaları gelip baksa bile yani iyi duruyorlar orada.

Zor olacak ama olması gereken bu. Elin kadını kızı sefa sürecek, bu kadın çocukları ile sıkıntıdan sıkıntıya koşacak yoksa.
Yanında olsa bakardı katip en azından biri olsaydı. Nafaka da alırdı. Şimdi tek başına. Umarım herşey düzelir herkes yanlışlarından döner bu annenin kıymeti anlaşılır

Aynılarını annem yaşadı o da meslek sahibi bir eğitimciydi sizi çok iyi anladım ben o yüzden.
Allah'ım hepimizin imtihanlarını kolaylaştırsın Ben de iyi bir kariyer seviyesinde çalışıyorum . Bu iş meslege eğitime bakmıyor önemli olan karşınızdaki insanın kişiliği karakteri.bazen bir köyde.kucucuk bir odada yaşayan insanların huzuruna imreniyorum

Çok doğru. 2. Kadınlara koşa koşa ev araba vermek bunların adetleri galiba. Babam da yapmıştı üstelik bana tek kuruş nafaka yatırmayarak hiç görmeye gelmeyerek. Hiçç üzülmeyinnn güçlü olun. Yalnızlıkla buluyorlar belalarını yaşlılıkta

Allah büyük bakalım annenizin benim bizim gibilerin darda.olan herkesin rabbim yar ve yardımcısı olsun

Yanında olsa bakardı katip en azından biri olsaydı. Nafaka da alırdı. Şimdi tek başına. Umarım herşey düzelir herkes yanlışlarından döner bu annenin kıymeti anlaşılır
Velayet davası açılacak daha, uyanık herif nafaka vermemek için velayet bende çocuklar sende demiş. Şimdi anlaşma yoluna gidecek demre, beyfendi karısını geri istiyorsa velayeti de verecek, bir miktar hisse de. Öyle bedava kurtuluş yok aşkım.

Allah büyük bakalım annenizin benim bizim gibilerin darda.olan herkesin rabbim yar ve yardımcısı olsun
Ben evliyim annem 9 yıldır yanımda. Asla yalnız çaresiz bırakmam onu. Ama adı baba olacak adam torununu hiç görmedi yolda görse belki beni de tanımaz. Bundan büyük ceza mı olurhayatı başkalarının çocuklarına bakarak ve sığıntı olarak geçti. Beter olsunnn

Alninizdan öperim sizi . Biriniz bin olur inşallah mevlam bütün güzel kapıları açar sonuna kadar size anneniz yaninizdaysa ne mutlu size huzurunuz sgaliginiz daim olsun arkadasim

Alninizdan öperim sizi . Biriniz bin olur inşallah mevlam bütün güzel kapıları açar sonuna kadar size anneniz yaninizdaysa ne mutlu size huzurunuz sgaliginiz daim olsun arkadasim
Sağolasın allah senin de yardımcın olsun. O evlatların ilerde pişman olmadan sana sıkı sıkı sarılsınlar anlasınlar değerini dilerim. Kız çocuk olsa anlardı erkekler biraz daha duyarsız oluyorlar

Konunuzu çok net hatırlıyorum .yanlış hatırlamıyorsam yorumd.ayazmistim şimdi babalarının yanına gitselerde ergenlikten ilerde aklillari başlarına gelince kimin kendilerine emek verip vermediğini bilecekler diye.
Evlatlarınızla mutluluklar dilerim.

Burda güncelleme yapmadı ama başka konularda yazmıştı. Demrenin eski eşi ve eski eşinin yeni eşi boşandılar. Çocuklar ben okuduğumda hala babasındaydı en son annelerine geldilerse bilmiyorum
Aktif üye girip güncelleme yaparsa bende merak ettim. İnşallah herşey gönlünce olmuştur.

Çocuklarınız için çok üzüldüm umarım gerçeği görürler, siz onların annesi olmaktan vazgeçmeyin elbet birgün anlarlar , eşiniz ise pisliğin tekiymiş iyiki kurtuldunuz bence hala ilahi adalet tam tecelli etmemiş, çöküşü baya muhteşem olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…