Tatlı Tarifi İbiza-Eti Burçak Bisküvi Sponsorluğunda

Aaaa Ibiza mıymış bunun adı? Ben almıştım bundan , "kütük pasta" demiştim saticiya,salak gibi çok lezzetli görünüyor,ellerine saglik
Teşekkür ederim. Tadı pastaya da benziyor evet. Ben de Nevreste den tarifi rezerve ederken dışı burçak bisküvili saray sarması diye istedim. Nevreste ibiza istiyorsun yani deyince hayır saray sarması dedim. Sonradan Googleye ibiza nedir diye bakınca meğerse saray sarması diye ibiza yaptığımı öğrendim.

Aaaa Ibiza mıymış bunun adı? Ben almıştım bundan , "kütük pasta" demiştim saticiya,salak gibi çok lezzetli görünüyor,ellerine saglik

Ama çok haklısınız pastaya benziyor
Bunun adı sonra böyle oldu yoksa bizim bildiğimiz saray sarması işte

Çilekle yapmak da güzel olmuş hep muzlu yemiştim çilekli de deniycem ellerine sağlık

Çilekle yapmak da güzel olmuş hep muzlu yemiştim çilekli de deniycem ellerine sağlık
Ben de hep muzlu görmüştüm. Açıkçası çilekle daha renkli dursun diye düşündüm başlangıçta, kırmızının cazibesi Nete çilekli de oluyor mu diye baktım vardı, doğranmıştı, çilekleri ben daha düzgün dursun diye bütün koydum. Ev halkına sordum muzlu mu daha güzel çilekli mi diye, ikisi de güzel dediler. Ama benim tercihim muz daha güzel tat veriyor.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…