Tatlı Tarifi İbiza-Eti Burçak Bisküvi Sponsorluğunda

Senin tarife kardeş benim tarif. İkimizinki de sararak yapılma Senin tarife de benim ağzım sulandı. Severim muhallebili kadayıfı.
Vallahi evet aklıma geldi ama yazmadım benimkinin aileden bu tatlı ve yazın favorim oluyor
Ellerine sağlık harika sarıp sarmalamışsın

Sağolasın canım benim. Çok zor gibi görünüyor ama esasında çok ta kolay. İlk başta gözüm korkmuştu, yapınca ben de şaşırmıştım kolaylığına
Vallaha ben ilk yaptığımda bu tatlıları baya saçmalmıştımm Ama alıştıkça oluyor

Vallaha ben ilk yaptığımda bu tatlıları baya saçmalmıştımm Ama alıştıkça oluyor
Aynen Önemli olan olmadı diye pes etmemek. Mesela geçen sefer ekler denedim, beceremedim. Kabarmadı. Ama netten püf noktalarını araştırıyorum yapmak için, çünkü kızım çok seviyor, hep hazır almak istemiyorum.

Kesinlikle benim kızım da çoklu gıda alerjisi vardı 1.5 , iki yaşına kadar hep dikkat ettik.. Ondan sonra da vücudu alıştı dışarıdaki hazır tatlılar ona ağır geliyor çok şekerli falan diyor ben evde ona sürekli tatlı yapıyorum

Üff bu tatlıyı çok seviyorum ama sarma aşamasını yapabilir miyim diye çekiniyorum şahane görünüyor

Vaaaayşahane görünüyor deynomsu ibizayi bir yapcam diyorum yapmadım,yapmalıyım kesin nasıl nefis görünüyor ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…