- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Senin tarife kardeş benim tarif. İkimizinki de sararak yapılma Senin tarife de benim ağzım sulandı. Severim muhallebili kadayıfı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin tarife kardeş benim tarif. İkimizinki de sararak yapılma Senin tarife de benim ağzım sulandı. Severim muhallebili kadayıfı.
Vallahi evet aklıma geldi ama yazmadım benimkinin aileden bu tatlı ve yazın favorim oluyorSenin tarife kardeş benim tarif. İkimizinki de sararak yapılma Senin tarife de benim ağzım sulandı. Severim muhallebili kadayıfı.
Sağolasın canım benim. Çok zor gibi görünüyor ama esasında çok ta kolay. İlk başta gözüm korkmuştu, yapınca ben de şaşırmıştım kolaylığınaVallahi evet aklıma geldi ama yazmadım benimkinin aileden bu tatlı ve yazın favorim oluyor
Ellerine sağlık harika sarıp sarmalamışsın
Vallaha ben ilk yaptığımda bu tatlıları baya saçmalmıştımm Ama alıştıkça oluyorSağolasın canım benim. Çok zor gibi görünüyor ama esasında çok ta kolay. İlk başta gözüm korkmuştu, yapınca ben de şaşırmıştım kolaylığına
Aynen Önemli olan olmadı diye pes etmemek. Mesela geçen sefer ekler denedim, beceremedim. Kabarmadı. Ama netten püf noktalarını araştırıyorum yapmak için, çünkü kızım çok seviyor, hep hazır almak istemiyorum.Vallaha ben ilk yaptığımda bu tatlıları baya saçmalmıştımm Ama alıştıkça oluyor
Kesinlikle benim kızım da çoklu gıda alerjisi vardı 1.5 , iki yaşına kadar hep dikkat ettik.. Ondan sonra da vücudu alıştı dışarıdaki hazır tatlılar ona ağır geliyor çok şekerli falan diyor ben evde ona sürekli tatlı yapıyorumAynen Önemli olan olmadı diye pes etmemek. Mesela geçen sefer ekler denedim, beceremedim. Kabarmadı. Ama netten püf noktalarını araştırıyorum yapmak için, çünkü kızım çok seviyor, hep hazır almak istemiyorum.
Teşekkür ederim canımÜff bu tatlıyı çok seviyorum ama sarma aşamasını yapabilir miyim diye çekiniyorum şahane görünüyor
Deneyip fotoğraf atmak isterimTeşekkür ederim canım
Tatlıyı dinlendirince kolay bir şekilde sarılıyor. Ben akşamdan yapıp ertesi gün sardım. Hatta birini de oğlum sardı.
Teşekkür ederim canım benimVaaaayşahane görünüyor deynomsu ibizayi bir yapcam diyorum yapmadım,yapmalıyım kesin nasıl nefis görünüyor ellerine sağlık canım
Valla böyle güzel yapabilirmiyim bilmiyorum ama kesin yapmam lazım ,görüntüsü bile ayrı güzelTeşekkür ederim canım benim
Yap canım, beğeneceğinden eminim
Görüntü olarak ta havalı duruyor, görenlerden hayranlık bırakıyor
Tabii ki yaparsın, yaptıklarını görüyoruz neticedeValla böyle güzel yapabilirmiyim bilmiyorum ama kesin yapmam lazım ,görüntüsü bile ayrı güzel