- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi kelebek_93
-
Herkese selam kızlar bu dert değil tabiki ama yine de size danışmak istiyorumm. Elimde bir miktar para var. telefon almak istiyorum. Ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. :26:
Iphone 5 5s veya samsung s4 alıcam gibi ama hangisini alıcam karar veremedim.
Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce ıphonemi s4 mü ?
Hangisi kullanışlı ? hangisinin kamerası iyi çekiyor ? kasma olayı felan var mı ?
ve son olarak ıphone de resim müzik gibi dosyaları sadece ıphoneden ıphoneye mi gönderebiliyoruz ?
Yardımm kızlarr:26:
Herkese selam kızlar bu dert değil tabiki ama yine de size danışmak istiyorumm. Elimde bir miktar para var. telefon almak istiyorum. Ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. :26:
Iphone 5 5s veya samsung s4 alıcam gibi ama hangisini alıcam karar veremedim.
Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce ıphonemi s4 mü ?
Hangisi kullanışlı ? hangisinin kamerası iyi çekiyor ? kasma olayı felan var mı ?
ve son olarak ıphone de resim müzik gibi dosyaları sadece ıphoneden ıphoneye mi gönderebiliyoruz ?
Yardımm kızlarr:26:
Her sayfayı okumadım tavsiye eden varmi bilemiyorum ama ,ben htc one x kullanıyorum Bunuda bi arastir, karsilastir istersen..
ayy bende sipariş verdim bikaç güne htc one gelecek bana da memnun musunuz telefondan :44: ben çok begendim özelliklerini görünüşünü falan ama kullanan birine denk gelmemiştim şimdiye kadar
Ben beyazini kullanıyorum,kamerası hertürlüözelliğinden çok memnunum.birde karbon kaplama alırsam daha iyi olacak korkuyorum cizilir diye oglumdan dolayı..
Gerçi videolarini izle adam çekiçle vuruyor zerre birşey olmuyor, çiziyor bıçakla sonra bezle siliyor gene birşey olmuyor ama ben yine de korkuyorum evlilik yıldönümü hediyem kirkyilda bir malum
Ben beyazini kullanıyorum,kamerası hertürlüözelliğinden çok memnunum.birde karbon kaplama alırsam daha iyi olacak korkuyorum cizilir diye oglumdan dolayı..
Gerçi videolarini izle adam çekiçle vuruyor zerre birşey olmuyor, çiziyor bıçakla sonra bezle siliyor gene birşey olmuyor ama ben yine de korkuyorum evlilik yıldönümü hediyem kirkyilda bir malum
bende kendime alıyorum zaten hediye beklersek ohoooo
saglam olması benm içinde çok önemli, ben malımı sakınmam çünkü çoluk çocuk oynar alamam ellerinden onlara kıyıp da, bide kendim de sakarım 40 kere düşer yani :44: benim için önemli olan kullanırken takılmaması, galaxy ace var şuan bende, kırıp atacam o kadar zor tutuyorum kendimibi msj kutuma ulaşmak için elimde telefon bekliyorum keyfi gelsin die bunun gibi sıkıntıları yoksa eğer, saglam da diyorsun tam benlik bir telefonmuş valla
Ay aynı konuyu açıcaktım
Kızlar bana da yardım edin
Bütçem 500 700:44:Hangi akıllı tellleri önerirsiniz:44:
Valla canım turkiye ye yeni gelmisti tektük zor bulunuyordu biz alırken hala kullanıyorum bi sıkıntı görmedim birde şu var htc one öyle mi bilmiyorum ama htc one x bendeki kasasi tüm yani batarya cikmiyor zaten kutudan çıkan şarj ni kullanıyorum,on yılda garantili imiş,birkerede eşim sinirlenip duvara atti ama yine birşey olmadı maaşallah..
bende galaxy ace düşünüyodum:26::26:s2 mini s3 mini falan nasıl:26:valla galaxy ace alma da ne alırsan al1 senede telefondan soğuttu beni nalet telefon
htc one biraz daha büyüğüymüş sanırım one x induvara atılınca bile bişey olmadıysa tamamdır o telefon benim olacak
bende galaxy ace düşünüyodum:26::26:s2 mini s3 mini falan nasıl:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?