- Konu Sahibi kelebek_93
Herkese selam kızlar bu dert değil tabiki ama yine de size danışmak istiyorumm. Elimde bir miktar para var. telefon almak istiyorum. Ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. :26:
Iphone 5 5s veya samsung s4 alıcam gibi ama hangisini alıcam karar veremedim.
Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce ıphonemi s4 mü ?
Hangisi kullanışlı ? hangisinin kamerası iyi çekiyor ? kasma olayı felan var mı ?
ve son olarak ıphone de resim müzik gibi dosyaları sadece ıphoneden ıphoneye mi gönderebiliyoruz ?
Yardımm kızlarr:26:
ı phone ve galaxy s4 telefonlarının ikisini de kullanmış biri olarak sana düşüncelerimi aktarayım :)
bende iphone 4s vardı. i phone dan hız dışında başka bir özellik beklememelisiniz. tip olarak kesinlikle daha şık bir telefon. i phone 5 ve 5s ler çıkınca 4 serisinde aşırı bir yavaşlama oldu, bu nedenle farklı bi tel alayım dedim. karşıma galaxy S4 çıktı. ekran boyu, görüntü kalitesi, özellikleri bakımından beni büyüledi diyebilirim. en başta mükemmel bir kamerası var. tv kumanda olabilme özelliği var, yüz tanıma sistemi var, göz teması sistemi var. var da var.. şarjı; iphone da olduğu gibi çok oynarsanız her akşam şarj etmelisiniz. ama 1.5 saatlik bi sürede şarjınız fullenir. beni mutlu eden bi yönü de hızlı şarj olması :) önemli bi ayrıntı çünkü. ayrıca internet hızı da çok iyi. yani beni galaxy s4 ten vazgeçirebilmesi için iphone un da beni büyülemesi lazım :)
özetle.. özellik değil sadece görünüş ve güzellik istiyorum diyorsan iphone la hiçbiri yarışamaz.
özellik ve içerik kalitesi istiyorm diyorsan s4 ü şiddetle tavsiye ederim. isteğine göre ikisi de tercih edilebilir telefonlar.