- Konu Sahibi kelebek_93
-
Herkese selam kızlar bu dert değil tabiki ama yine de size danışmak istiyorumm. Elimde bir miktar para var. telefon almak istiyorum. Ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. :26:
Iphone 5 5s veya samsung s4 alıcam gibi ama hangisini alıcam karar veremedim.
Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce ıphonemi s4 mü ?
Hangisi kullanışlı ? hangisinin kamerası iyi çekiyor ? kasma olayı felan var mı ?
ve son olarak ıphone de resim müzik gibi dosyaları sadece ıphoneden ıphoneye mi gönderebiliyoruz ?
Yardımm kızlarr:26:
bende galaxy note 3 almak istiyorum. Dayanıklılığı nasıl ?
Bu arada tam olarak adı Sony xperıa Z1 ...
Suya ve toza dayanıklı ve gecenlerde esımle kapalı havuza gıtmıstık havuzun ıcınde harıka fotograflar cekıldık
Bıraz buyuk ama alısıyorsun...
Ben ıphone kullanırken suya dusurdum ekrandakı su ızlerı hıc gecmedı telefon yavasladı vs...
Bence bu ozellıgın olması da ayrı bırsey...
kesinlikle katılıyorum iphone kullanan arkadaşlarım bile telefon diye ben buna derim diye sony e özeniyolar ekran genişliği, su geçirmezliği ve sağlamlığı açısından çok iyi..
Evet canım ıphone nın butun telefonlarından pahalı ama deger bence
Isletım sıstemıne alısmak zor oldu ıos tan sonra ama hıc onemlı degıl ustelık ıphone dekı uygulamalar ucretlı bunda ucretsız...
Kesinlikle z1 harika bir telefonn gerçekten ama nasip değilmiş :) yaza artık anneme verir kendi paramla alırım inşallaaahhh ah o havuzda fotoğraf çekme keyfii z1 birtanee ama note 3 te güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?