- Konu Sahibi kelebek_93
-
evet elde böyle çok asil duruyor :)
ama diğer telefonlardan bişey almaması beni s4 e ittiriyor gibi yaa :44:
Herkese selam kızlar bu dert değil tabiki ama yine de size danışmak istiyorumm. Elimde bir miktar para var. telefon almak istiyorum. Ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. :26:
Iphone 5 5s veya samsung s4 alıcam gibi ama hangisini alıcam karar veremedim.
Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce ıphonemi s4 mü ?
Hangisi kullanışlı ? hangisinin kamerası iyi çekiyor ? kasma olayı felan var mı ?
ve son olarak ıphone de resim müzik gibi dosyaları sadece ıphoneden ıphoneye mi gönderebiliyoruz ?
Yardımm kızlarr:26:
Herkese selam kızlar bu dert değil tabiki ama yine de size danışmak istiyorumm. Elimde bir miktar para var. telefon almak istiyorum. Ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. :26:
Iphone 5 5s veya samsung s4 alıcam gibi ama hangisini alıcam karar veremedim.
Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce ıphonemi s4 mü ?
Hangisi kullanışlı ? hangisinin kamerası iyi çekiyor ? kasma olayı felan var mı ?
ve son olarak ıphone de resim müzik gibi dosyaları sadece ıphoneden ıphoneye mi gönderebiliyoruz ?
Yardımm kızlarr:26:
İphone 5 kullanıcısı olarak kesinlikle iphone öneririm. Elinizin altında çok hızlı bir bilgisayar olarak düşünebilirsiniz.. Samsung'lar donma yapıyor çok hızlı aktif bir telefon değil.. Verdiğiniz paraya yazık olur!!
Nerdeyse bu zamana kadar hep Samsung kullandım, ablamda da s4 var hiç donma sorunu yaşamadık.
İphone gibi şarjı da hemen bitmiyo.
Kullanım alanına bağlıdır seçimler.. Benim için önemli olan hız ve internet. İphone5 kullanıyorum,Samsung4s de kullandım sürekli donma yaşadım.. Şarj süresini önemsemiyorum araç şarjım ve şarjlı kabım var. İşlevi önemli benim için. Çokta memnumum 6yi dört gözle bekliyorum 😃😃
Beyaz bir Samsung Galaxy Note 3herseyinden memnunun iphone 4s kullaniyordum 5S alacaktim ama note u bi arkadasimin elinden alip kurcalayinca fikrim degisti bayiliyorum ya Medcezirde gorurdumde amma buyuk derdim meger hic oyle degilmis 8 cekirdekli 13 MP kamera cok hizli cook ve Dubaiden aldim 1064 liraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?