- 20 Ocak 2010
- 46.184
- 167.292
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi kelebek_93
-
iphone almanı öneririm.bende samsung note kullanıyorum ama memnun değilim.sürekli donuyor.diyelim ki önemli bir olay başverdi telefondan birini aramam gerek telefon rehberi bölümüne girmem orda kişiyi bulmam aramam ohoooo sürüp gidiyor akşamı buluyor nerdeyse.
ama ablam iphone kullanıcısı.çok memnun.en iyi kamera özelliğide iphonede.hatta bütün çoğu resimlerimi ablamın telefonundan çekerim sonra kendime yollarım.dediğim gibi samsung iyi değil.kamera özelliğide sıfır.
evet resim gibi dosyaları sadece iphone olan arkadaşlarına yollayabilirsin.malesef başka telefonlara yollayamazsın.
karar senin canım.
İnternet olmayacaksa bu özellikte bii telefon almaya hiç gerek yok ki zaten
Hiçbiri bence..
yani illa tanınmış bir marka istiyorum derseniz sony xperia derim ama ben de telefon almaya nıyetlı oldugumdan aylardır araştırıyorum ve gonlumu kazanan tek bir telefon var marka olarak türkiyede bilinmese de dünya çapında kendini ispatlamış Huawei Ascend P6
Özellikleri ıpone 5 ile hemen hemen aynı tek bir farkla ascend p6 inceliği 6.2 olması.. eğer inceleme fırsatınız varsa vadofone bayılerınde telefonu incelemenizi tavsiye ediyorum
Eki Görüntüle 950981
canım onu da internetten araştırdım ama ekranı çok dayanıksız diyorlar fotolarda net çıkmıyor diyorlar :S
bunu öğrendiğim iyi oldu canım işte bu benim için i phonenin eksi yönüü.:26:
Iyide watsup var artik.gondereceklerni watsuptan atarsin.bluetooth kaldimi artik
valla benim için kaldı watshapp felan bilmem ben
ıphonenin 8 mpiksel
samsung 13 mpiksel :S
samsungun daha iyi çekmesi gerekmez mi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?