- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
Herkese selam kızlar bu dert değil tabiki ama yine de size danışmak istiyorumm. Elimde bir miktar para var. telefon almak istiyorum. Ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. :26:
Iphone 5 5s veya samsung s4 alıcam gibi ama hangisini alıcam karar veremedim.
Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce ıphonemi s4 mü ?
Hangisi kullanışlı ? hangisinin kamerası iyi çekiyor ? kasma olayı felan var mı ?
ve son olarak ıphone de resim müzik gibi dosyaları sadece ıphoneden ıphoneye mi gönderebiliyoruz ?
Yardımm kızlarr:26:
bende iphone 5s gold istiyorum... iphonelarin kulanimi dha guzel. cunku once iphone kulandim simdi galaxy. suanda iphone gecmek istiyorum. galaxylerin degerleri hemen dusuyor.
bende onu söylicektim canım iphone telefon diğer telefonlardan bluetooth ile hiç bişey almıyo başka telefona da bişey gönderemiyosun. ben samsung s serisinin kamerasını çok beğendim tanığım bazı kişilerde var
bunu öğrendiğim iyi oldu canım işte bu benim için i phonenin eksi yönüü.:26:
Iphone ağır duruyor..
Ben onu tercih ederdim..
Özellikten çok anlamam ama.. Artık telefonların hepsi harika; hangisinin tipi hoşunuza gidiyorsa onu alın bence..
Ama ıphone duvara atınca falan bişey olmuyor, o yönünü önde.. :)
ben iphone sevmiyorum samsung bana her zaman daha güzel geliyor bende s3 kullanıyorum gayet memnunum
bende onu söylicektim canım iphone telefon diğer telefonlardan bluetooth ile hiç bişey almıyo başka telefona da bişey gönderemiyosun. ben samsung s serisinin kamerasını çok beğendim tanığım bazı kişilerde var
Herkese selam kızlar bu dert değil tabiki ama yine de size danışmak istiyorumm. Elimde bir miktar para var. telefon almak istiyorum. Ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. :26:
Iphone 5 5s veya samsung s4 alıcam gibi ama hangisini alıcam karar veremedim.
Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sizce ıphonemi s4 mü ?
Hangisi kullanışlı ? hangisinin kamerası iyi çekiyor ? kasma olayı felan var mı ?
ve son olarak ıphone de resim müzik gibi dosyaları sadece ıphoneden ıphoneye mi gönderebiliyoruz ?
Yardımm kızlarr:26:
bluetooth la niye gönderiiyosunuzki ben whatsapp viber tangodan yolluyorum ne yolluycaksam
ya internet paketimiz yoksa ve o anda o resim müzik veya videonun gönderilmesini ya da almayı istiyosak nasıl olucak obide o anda gönderildi gönderildi daha sonra unutuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?