- Konu Sahibi Narinkizim
Birkaç sey satmayı dusunuyorum İ pad den nasil fotograf yukleyebi.irim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç sey satmayı dusunuyorum İ pad den nasil fotograf yukleyebi.irim
canım mantık yine aynı normal pcden yüklediğin gibi .ama tabi pc den daha önce yüklemediysende söyliyim kısaca.bit pazarı konu başığına gir yeni konu aç de.altta eklenti ekle var pembe bir buton..göz at dan yükliceğin fotoları pc den bul ..yüklediklerin bitince altta bitir var onu tıkla.
Canım benim eklenti ekleye basıyorum yeni bir sayfa geliyor dosya ekleye basıyorum olmuyor goz at felan yok
dosya ekleye bastığında resmin bulunduğu yer neresiye(masa üstü ,belgelerim vs)neresiyse resmi ordan bulup aç demen gerekiyor canım.
Canım itiraf etmek gerekirse bilgisayardan pek anlamam simdi fotograf fotograf bolumunde ayriyeten bir dosya yok fotografın uzerine gelince kopyala geliyor kopyalıyorum ama yapistir seçeneği yok bulamıyorum açılan sayfaya bilgisayardan ekle bölümüne tıklıyorum ama dosya ekle deyince bir sey gelmiyor cok mü beceriksizim acaba
Canım eklenti ekleye tıkladım bir sayfa açıldı goz at diye bir sey yok dosya ekle vb seyler var onları deniyorum olmuyor kafayı yiyeceğim ya
tamam dosya ekle de tıkla bakalım ama öncesinde ekleyeceğin resmi seçmen gerekecek .seçeceğin alan geliyor mu.resmi seçip aç demen gerekiyor.tarayıcın nedir mozilla firefox explorer..farklı bir tarayla açmayı denesen normalde butonların çıkması lazım.firefox falan indir bilgisayarına kur ve ordn açmayı dene bakalım olmazsa.
tamam dosya ekle de tıkla bakalım ama öncesinde ekleyeceğin resmi seçmen gerekecek .seçeceğin alan geliyor mu.resmi seçip aç demen gerekiyor.tarayıcın nedir mozilla firefox explorer..farklı bir tarayla açmayı denesen normalde butonların çıkması lazım.firefox falan indir bilgisayarına kur ve ordn açmayı dene bakalım olmazsa.
tablet tin tarayıcısı ne bilmiyorum canım ilk defa fotograf yükleyeceğim resmi iste seçemiyorum resmin uzerine gelince/sadece kopyala yazıyor bir numarası felan da yok fotonun
dosya adını değiştirip yeniden ad ver.dosyayı seçip f2 ye bastığında yeniden adlandrabilrsin kısa yoldan.daha sonra dosya ekle vs kopyalamı geliyor karşına hangi seçenek geliyorsa numaralandırdığın ya da adlandırdığın şey karşına gelecek mi kopyala vs dediğinde bak bakalım
Canım benim tablet applenin bu modelleri foto eklemeyebilirmis nette araştırdım da JB diye birsey yüklemem gerekmiş en son onu deniyecegim ya da esim halletsin ben de biraz satis yapayım da alacaklarımı alayım diyordum kk tum maaşımı yedi bitirdiNasip degil demekki
hımm ewet apple ise jailbreak (JB)yüklemelisiniz eklentiler dış ortamdaki verilerle temas için.appleın bir özelliği bu dış saldırılara(virüs vs bi çok nedenle alınmış bir önlem apple da.
Anlayacağın benim kiyafet yükleme hayalim başka bahara kaldı bebegim kesinlikle yüklemez JB yi onun bilgisayari şirket bilgisayari bir of of
sende kısa süreliğine o programı yükle resimleri yükleyince kaldırırsın . ozaman sorun olmaz. anlık yükleyip kaldır sıkıntı olmaz o zman.bir fikir sadece.
Aaa öyle olur mü o zaman cuma gunu komşunun oğluna soyleyim yüklesin o bilgisayardan cok iyi anlar