Arkadaş sorunu

Buluşunca biyerde oturmuyor musunuz hep geziyor musunuz? En iyisi telefon çok kasıyor iki saat kullanamıyorum deyin. Şu devirde kimse iki saat telefonunu işgal ettirmek ister. Anlarlar . Anlamazlarsa zaten çok da değmezler
Cafeden avmden bahsetmiyorum mesela en son gittiğimiz yer büyük bi şarap bağ yeriydi fotoğraf cekılcek yer çoktu. Bi şekilde halledicem artık

Sorun kaliteli bir kamerası olan telefondan fotoğraf çekilmek istemeleri değil, sorun; bir yere gezmeye giden insanlar en fazla 10-15 poz çekilirler. 170 tane aşırı fazla! Siz gittiğiniz yerden bu şekilde zevk alıyor musunuz?
Şahsen ben arkadaşlarımla gittiğim yerlerde hatıra kalması icin 1-2 tane fotoğraf çekilip ardından hoş sohbet ediyorum.
Birlikte gittiğim arkadaşlarım için 170 tane fotoğraf çeksem bir daha görüşmek istemem. Siz çok haklısınız veryansın etmekte.
Almıyorum zaten sırf bu foto olayı yüzünden kuzenimle küstüm ben bıktırdı bakkala giderken bile mesela cicek oluyodu bahcede benı çeksene burda diyodu. Hele bi mekana gittiğimizde daha fenaydı yani. O yüzden biri fotoğrafımı çeker misin dediğinde bile bana bi sinir geliyor içten içe. Bi şekilde halledicem

Merhaba, arkadaşlarım hep benim telefonumdan fotoğraf çekmek, çekilmek istiyor kamerası güzel telefonumun onlarınki pek iyi değil. Daha sonra wpden hd kalitede atmamı istiyorlar o fotoğrafları atmak saatlerimi alıyor. Hd atılırken aşırı yavaş gidiyor 170 fotoğrafı atmam tam 2,5 saat sürdü saatlerce uğraştım bekledim durdurdum tekrar gönderdim 30ar olarak gidiyor zaten wifi bağlanıyorum hızlanmıyor kendi internetimi açıyorum gene yavaş gidiyor vs. işte sıkıntılı yani
Buluşup gezmeye bi yerlere gidesim gelmiyor bu fotoğraf olayı yüzünden. Neredeyse her hafta bunu yaşıyorum. Sıkıldım artık onlara nası söyleyebilirim kırmadan?
Direk şöyle, ben olsam ben fotograci miyim kızım sürekli ben çekiyorum zaten telefon çok yavaş derim. Neden hayır diyemiyorsunuz ?

fotoları geç atın.
çok zamanımı alıyor deyin sonrasında.
bende de ıphone var 2,5 saat falan 170 foto için fazla bir zaman değil mi? Bende hd atıyorum.
Neyse mecbur hissetmeyin madem kırmamak istiyorsunuz o zaman fotoları geç atın. Bahane sunun sonrasında vazgeçerler

fotoları geç atın.
çok zamanımı alıyor deyin sonrasında.
bende de ıphone var 2,5 saat falan 170 foto için fazla bir zaman değil mi? Bende hd atıyorum.
Neyse mecbur hissetmeyin madem kırmamak istiyorsunuz o zaman fotoları geç atın. Bahane sunun sonrasında vazgeçerler
Bizim evdeki internet sıkıntılı, mesela birimiz video izlesek diğerimizin int çekmiyor kendi internetimle bile hızlı gitmiyor. Geç atıcam dediğiniz gibi

X