- 4 Nisan 2024
- 223
- 276
- 27
- Konu Sahibi busekarakan98
Arkadaşlar arasında böyle muhabbetler olmaz olmamalı,kimin telefonu daha iyiyse ondan çekilir hiç mesele yapmadık hiç de öylr 2.5 saat filan sürmez yıllardır iphone kullanıyorum 10 dk mı alır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek seferde 30 foto atiliyor dedigine gore 300 foto falan cekiyorlar heralde arkadaslariArkadaşlar arasında böyle muhabbetler olmaz olmamalı,kimin telefonu daha iyiyse ondan çekilir hiç mesele yapmadık hiç de öylr 2.5 saat filan sürmez yıllardır iphone kullanıyorum 10 dk mı alır
yani biz öğrenciyken farklı yerlere gezmeye giderdik 4 5 kişi bin bir versiyonda fotoğraf çekilirdi atardık yani birbirmize arkadaş arkadaşı o kadarlık taşımalı ama çok samimiyet yoksa bilemeyeceğimtek seferde 30 foto atiliyor dedigine gore 300 foto falan cekiyorlar heralde arkadaslari
valla bilmiyorum ben sirf "bir de beni soyle cek" diyenlere kil oldugum icin yillarca tatile tek çıktım o yuzden konu sahibine hak verdimyani biz öğrenciyken farklı yerlere gezmeye giderdik 4 5 kişi bin bir versiyonda fotoğraf çekilirdi atardık yani birbirmize arkadaş arkadaşı o kadarlık taşımalı ama çok samimiyet yoksa bilemeyeceğim
Ama ben illa ki elime alırım telefonu biri arar falan mesela yani bu da riskli, çekince atmamak en mantıklı geldi bana gitmiyor giyip atmayayım en iyisi
İnsan neden gittiği yerde bin bir versiyonda foto çekilir ki? Hatıra olsun diye 3-5 tane çekersin de bin bir versiyon çekmenin mantığı nedir tam olarak?yani biz öğrenciyken farklı yerlere gezmeye giderdik 4 5 kişi bin bir versiyonda fotoğraf çekilirdi atardık yani birbirmize arkadaş arkadaşı o kadarlık taşımalı ama çok samimiyet yoksa bilemeyeceğim
mesela ege de gezilecek yerlerde cunda filan her sokak köşe başı fotoğraf çekilmelik :) napalım sıra sıra çekilirdik hepimiz hangisi güzel olursaİnsan neden gittiği yerde bin bir versiyonda foto çekilir ki? Hatıra olsun diye 3-5 tane çekersin de bin bir versiyon çekmenin mantığı nedir tam olarak?
Hangisi güzel olursa dediğiniz sosyal medyaya koyup kendini göstermek için işte. Konu sahibinin bunu idare etmek istememesini anlıyorum çünkü hiç normal bir şey değil. Her köşebaşında 4-5 kız teker teker foto çekilirse kimse tatilden bir şey anlamaz. Bazı insanlar için gittiği yerin keyfini çıkarmak insanlara göstermekten çok daha önemlimesela ege de gezilecek yerlerde cunda filan her sokak köşe başı fotoğraf çekilmelik :) napalım sıra sıra çekilirdik hepimiz hangisi güzel olursa
3 arkadaşım var hepsi böyleMadem sırf foto çekilmek amacıyla buluşuyorlar ve fotoları da sizin telefonla hallediyorlar o zaman neden gidiyosunuz? Bedava fotoğrafçılık yapmak için mi?
İphone yok hiçbirinde işte sorun da buAirdrop ile gönderin, herkesin yoksa bile iphone'u olan kim varsa ona yollayın siz ondan alın deyin. Bu da olmazsa göndericem eve/yurda geçince deyin oyalayıp durun.
Bilemiyorum bizim internet sıkıntılıdır belki, konuyu açmadan önce baktım wpye gerçekten 2,5 saatte atmışım hepsini. hd atınca asla 10 dk da gitmiyor öyleArkadaşlar arasında böyle muhabbetler olmaz olmamalı,kimin telefonu daha iyiyse ondan çekilir hiç mesele yapmadık hiç de öylr 2.5 saat filan sürmez yıllardır iphone kullanıyorum 10 dk mı alır
Heh demek istediğim bu. Ben resim çekmekten gittiğim yerin keyfini yediğim yemeğin tadını alamıyorumHangisi güzel olursa dediğiniz sosyal medyaya koyup kendini göstermek için işte. Konu sahibinin bunu idare etmek istememesini anlıyorum çünkü hiç normal bir şey değil. Her köşebaşında 4-5 kız teker teker foto çekilirse kimse tatilden bir şey anlamaz. Bazı insanlar için gittiği yerin keyfini çıkarmak insanlara göstermekten çok daha önemli
Başınızın caresıne bakın yada az yıyıp fotografcı tutun de zaten çoğu gıder kalanlarıda çekmek istersen içinden gele gele cekersınMerhaba, arkadaşlarım hep benim telefonumdan fotoğraf çekmek, çekilmek istiyor kamerası güzel telefonumun onlarınki pek iyi değil. Daha sonra wpden hd kalitede atmamı istiyorlar o fotoğrafları atmak saatlerimi alıyor. Hd atılırken aşırı yavaş gidiyor 170 fotoğrafı atmam tam 2,5 saat sürdü saatlerce uğraştım bekledim durdurdum tekrar gönderdim 30ar olarak gidiyor zaten wifi bağlanıyorum hızlanmıyor kendi internetimi açıyorum gene yavaş gidiyor vs. işte sıkıntılı yani
Buluşup gezmeye bi yerlere gidesim gelmiyor bu fotoğraf olayı yüzünden. Neredeyse her hafta bunu yaşıyorum. Sıkıldım artık onlara nası söyleyebilirim kırmadan?
senelerdir yoruldum tek arkadaş da değil kuzenlerim falan da böyle bıkkınlık benimkisiFotoğraf atmaya üşeniyorsan arkadaş olduğuna emin misin? Bizim bir arkadaş var her şeyi o çeker hiçte şikayet etmiyor alıştı, biz demeden atıyor. Hem kendi güzel çekiyor hem o çekmeyi seviyor. Buna üşeniyorsan tuhaf bence arkadaşlarına bayılmıyor olabilirsin