Arkadaş sorunu

Benim telefonumun modeli iyi olduğu için aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Fotoğraf çektirmekten hoşlanmıyorum zaten,bu sefer telefonumu alıp kendileri çekip sonra evde atmamı istiyorlardı. Ben de kendi telefonunuzdan çekin kızlar dedim direkt. alınmadılar da

fotoğrafı hd atmayın normal atın.Benim atmam cok uzun sürüyo siz program indirip düzeltin tek tek diyin.Böylece uğraşıp dururlar ve zamanla vazgecerler diye düsünüyorum.Eğer buluştuğunuzda sürekli bunu yapıyorlarsa da ben anın keyfini çıkarmak istiyorum diyin.Ama elbette 3-5 fotograf çekilebilirler bence.
3-5 olsa bişey demicem zaten

Benim telefonumun modeli iyi olduğu için aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Fotoğraf çektirmekten hoşlanmıyorum zaten,bu sefer telefonumu alıp kendileri çekip sonra evde atmamı istiyorlardı. Ben de kendi telefonunuzdan çekin kızlar dedim direkt. alınmadılar da
Kameraları baya kötü yani öyle diyemem ben, en mantıklı gelen gitmiyor fotoğraflar atamıyorum dicem

Merhaba, arkadaşlarım hep benim telefonumdan fotoğraf çekmek, çekilmek istiyor kamerası güzel telefonumun onlarınki pek iyi değil. Daha sonra wpden hd kalitede atmamı istiyorlar o fotoğrafları atmak saatlerimi alıyor. Hd atılırken aşırı yavaş gidiyor 170 fotoğrafı atmam tam 2,5 saat sürdü saatlerce uğraştım bekledim durdurdum tekrar gönderdim 30ar olarak gidiyor zaten wifi bağlanıyorum hızlanmıyor kendi internetimi açıyorum gene yavaş gidiyor vs. işte sıkıntılı yani
Buluşup gezmeye bi yerlere gidesim gelmiyor bu fotoğraf olayı yüzünden. Neredeyse her hafta bunu yaşıyorum. Sıkıldım artık onlara nası söyleyebilirim kırmadan?
Saatler sürüyor hepsini atmak siz birkaç tane beğenin onları atayım de çok zor değil ki. 170 foto çekmek de cok ergence geldi.

Merhaba, arkadaşlarım hep benim telefonumdan fotoğraf çekmek, çekilmek istiyor kamerası güzel telefonumun onlarınki pek iyi değil. Daha sonra wpden hd kalitede atmamı istiyorlar o fotoğrafları atmak saatlerimi alıyor. Hd atılırken aşırı yavaş gidiyor 170 fotoğrafı atmam tam 2,5 saat sürdü saatlerce uğraştım bekledim durdurdum tekrar gönderdim 30ar olarak gidiyor zaten wifi bağlanıyorum hızlanmıyor kendi internetimi açıyorum gene yavaş gidiyor vs. işte sıkıntılı yani
Buluşup gezmeye bi yerlere gidesim gelmiyor bu fotoğraf olayı yüzünden. Neredeyse her hafta bunu yaşıyorum. Sıkıldım artık onlara nası söyleyebilirim kırmadan?
170 ne yaa çekilirsin iki üç tane yeter. Bu kadar fotoğraf çekikimce tam olarak ne vakti geçiriyorsunuzki buluşunca

bdv konusu değil ama sonuçta senin şahsi eşyan değil mi ? çekme bir neden de söylemene gerek yok hayır demeyi öğrenın insanlara

ben de arkadaşlarımın fotoğraf ricasını kırmam ama bir sınırım mutlaka vardır
taş çatlasa 10-15 poz çekerim bir buluşmada.
arkadaşımla tatile de çıktım, adım başı foto çektiğimiz yerler oldu
onlarda da maksimum 4-5 tane çektim her gittiğimiz yerden, genelde en iyi şekilde açılayıp öyle yakalayıp çekiyorum
bu konuda sınırı senin koyman lazım yani.
sen 5-10 tane çek sonra tamamdır çektim deyip kaldır telefonu
170 tane asla çekmem benim bile 170 fotom yoktur telefonumda yani

Zaten fotoğraf için buluşup mekana gidiliyor ki amaç bu maalesef insanlardaki
Bence arkadaş ortamınızı değiştirmelisiniz, hafta 1-2 gün buluşup bu şekilde sohbet etmeden bir şey paylaşmadan sadece fotoğraf çekilerek vakit geçiren bir arkadaş grubundan hiçbir kazanım sağlayamazsınız. Sizi geriye çekmekten başka bir şeye yaramazlar

Şak şak çekiliyor bişey değil ki farklı farklı yerlerde poz veriyorlar
Buluşunca biyerde oturmuyor musunuz hep geziyor musunuz? En iyisi telefon çok kasıyor iki saat kullanamıyorum deyin. Şu devirde kimse iki saat telefonunu işgal ettirmek ister. Anlarlar . Anlamazlarsa zaten çok da değmezler

Sorun kaliteli bir kamerası olan telefondan fotoğraf çekilmek istemeleri değil, sorun; bir yere gezmeye giden insanlar en fazla 10-15 poz çekilirler. 170 tane aşırı fazla! Siz gittiğiniz yerden bu şekilde zevk alıyor musunuz?
Şahsen ben arkadaşlarımla gittiğim yerlerde hatıra kalması icin 1-2 tane fotoğraf çekilip ardından hoş sohbet ediyorum.
Birlikte gittiğim arkadaşlarım için 170 tane fotoğraf çeksem bir daha görüşmek istemem. Siz çok haklısınız veryansın etmekte.

belkı de senı telefonun ıcın sevıyorlardır :) bı reddet bak bı tanesı kalıyor mu yanında :)

ben de arkadaşlarımın fotoğraf ricasını kırmam ama bir sınırım mutlaka vardır
taş çatlasa 10-15 poz çekerim bir buluşmada.
arkadaşımla tatile de çıktım, adım başı foto çektiğimiz yerler oldu
onlarda da maksimum 4-5 tane çektim her gittiğimiz yerden, genelde en iyi şekilde açılayıp öyle yakalayıp çekiyorum
bu konuda sınırı senin koyman lazım yani.
sen 5-10 tane çek sonra tamamdır çektim deyip kaldır telefonu
170 tane asla çekmem benim bile 170 fotom yoktur telefonumda yani
Bi yere gittik fotoğraf çekilecek köşe çoktu ondan o kadar fazla oldu, bi şekilde halledicem

X