- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Mavi Menekse
- #1.001
Düşünmek istemiyorum ama hep önüme bişeyler çıkıyo anlamsız sanki bu transfer olmazsın der gibi engel çıkıyor önüme bilmiyorum hayırlı mı hayırsız mı yanlışta düşünmek istemiyorumTamam kuzum seni de hemen yarına yazarız Rabbim hayırla götürsün işlerini hem öyle dusunme hep güzel düşün güzel olsun inşaallah
Hepimizin karsısına bazen cıkıyor canım güzel söyleyelim güzel düşünelim Rabbimin vardır bir bildiğiDüşünmek istemiyorum ama hep önüme bişeyler çıkıyo anlamsız sanki bu transfer olmazsın der gibi engel çıkıyor önüme bilmiyorum hayırlı mı hayırsız mı yanlışta düşünmek istemiyorum
Benim için gün farketmezOmrumu 7 madamseker civciv161616 the last chat bender MaviSasa234 Teach_Mavi poncikbirgelincik DantelKiz Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife Papatyamveben-Mavi L a v i n Jane Jetgil P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie E c e geceyagmuru Roosaa Bademimmmm Meral01 Iron Butterfly OraEtLabora @Btlaydnz23
Kızlar yarın yeni listeye baslayacagız bu aksam paylasacagım ondan önceHayyal 15 Mart E c e 21 Mart istedi baska böyle tedavidir ultrasondur önemli bir gun olan arkadasım varsa bildirirse aksam ona gore paylasayım aksama kadar arkadaslarınızdan katılmak isteyen olursa onları da ekleyelim HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM
Ben katilcam günü önemli değil ama öbür ay tup bebek olabilir o zaman öncelik isteyebilir olursa.Omrumu 7 madamseker civciv161616 the last chat bender MaviSasa234 Teach_Mavi poncikbirgelincik DantelKiz Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife Papatyamveben-Mavi L a v i n Jane Jetgil P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie E c e geceyagmuru Roosaa Bademimmmm Meral01 Iron Butterfly OraEtLabora @Btlaydnz23
Kızlar yarın yeni listeye baslayacagız bu aksam paylasacagım ondan önceHayyal 15 Mart E c e 21 Mart istedi baska böyle tedavidir ultrasondur önemli bir gun olan arkadasım varsa bildirirse aksam ona gore paylasayım aksama kadar arkadaslarınızdan katılmak isteyen olursa onları da ekleyelim HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM
Merhaba unutmadığınız için teşekkürler. Ben yeni adet oldum 2.gün yani yarın muayeneye gideceğim yumurta gelişimine göre tedaviye başlanacak. Benide öne alırsanız çok mutlu olurum. Fakat ben okuyamayacağım adetliyken nasıl oluyor daha doğrusu ilk defa katılıyorum.Omrumu 7 madamseker civciv161616 the last chat bender MaviSasa234 Teach_Mavi poncikbirgelincik DantelKiz Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife Papatyamveben-Mavi L a v i n Jane Jetgil P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie E c e geceyagmuru Roosaa Bademimmmm Meral01 Iron Butterfly OraEtLabora @Btlaydnz23
Canım adetliyken okunabiliyor listeyi paylasıyorum günde 2 arkadasımıza okuyoruz ama önden de gidebilirsin tabi listeyi paylasınca..Merhaba unutmadığınız için teşekkürler. Ben yeni adet oldum 2.gün yani yarın muayeneye gideceğim yumurta gelişimine göre tedaviye başlanacak. Benide öne alırsanız çok mutlu olurum. Fakat ben okuyamayacağım adetliyken nasıl oluyor daha doğrusu ilk defa katılıyorum.
Beni 17 Mart'a yazabilir misin canımOmrumu 7 madamseker civciv161616 the last chat bender MaviSasa234 Teach_Mavi poncikbirgelincik DantelKiz Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife Papatyamveben-Mavi L a v i n Jane Jetgil P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie E c e geceyagmuru Roosaa Bademimmmm Meral01 Iron Butterfly OraEtLabora @Btlaydnz23
Tamam olur canım Rabbim kabul etsin inşaallah. Şimdi yarın mı başlıyoruz belirtilen kişilere 200 tane kişi başı mı toplamda mı?Canım adetliyken okunabiliyor listeyi paylasıyorum günde 2 arkadasımıza okuyoruz ama önden de gidebilirsin tabi listeyi paylasınca..
Yarın icin iki arkadasımızı yazmıstık seni de carsambaya yazalım olur mu..
oznurcugum benıde eklersın yenı lısteye, orta kısımlarda olursam sevınırım eger cok acıl bırılerının taleplerı olmaz ıseCanım adetliyken okunabiliyor listeyi paylasıyorum günde 2 arkadasımıza okuyoruz ama önden de gidebilirsin tabi listeyi paylasınca..
Yarın icin iki arkadasımızı yazmıstık seni de carsambaya yazalım olur mu..
Bana da gün farketmez canımOmrumu 7 madamseker civciv161616 the last chat bender MaviSasa234 Teach_Mavi poncikbirgelincik DantelKiz Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife Papatyamveben-Mavi L a v i n Jane Jetgil P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie E c e geceyagmuru Roosaa Bademimmmm Meral01 Iron Butterfly OraEtLabora @Btlaydnz23
Bir kişiye 100 iki kişiye toplam 200 ediyor kuzum kişi bası 100 adetTamam olur canım Rabbim kabul etsin inşaallah. Şimdi yarın mı başlıyoruz belirtilen kişilere 200 tane kişi başı mı toplamda mı?
Hayır kuzum her an olunabilir bir duaBende katılmak isterim. Çatlatma iğnesi oldum ayın 9unda beklemedeyim. Abdest almak gerekiyor mu bu duayı okurken
Ben henüz beklemediyOmrumu 7 madamseker civciv161616 the last chat bender MaviSasa234 Teach_Mavi poncikbirgelincik DantelKiz Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife Papatyamveben-Mavi L a v i n Jane Jetgil P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie E c e geceyagmuru Roosaa Bademimmmm Meral01 Iron Butterfly OraEtLabora @Btlaydnz23
Ben henüz beklemedeyim adet olunca klomene başlıcamOmrumu 7 madamseker civciv161616 the last chat bender MaviSasa234 Teach_Mavi poncikbirgelincik DantelKiz Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife Papatyamveben-Mavi L a v i n Jane Jetgil P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie E c e geceyagmuru Roosaa Bademimmmm Meral01 Iron Butterfly OraEtLabora @Btlaydnz23
9 da paylasıyor olucagım kuzum