- 20 Kasım 2019
- 3.784
- 4.990
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.501
Hepimizden razı olsun canım benim amiiin amiiin inşallahAllah razı olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizden razı olsun canım benim amiiin amiiin inşallahAllah razı olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
mavispreyboya arkadaşım niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile kucağını doldursun canım ❣Bugün sırada mavispreyboya var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli
Nefes0858 (Ferda)
H halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever
Arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallahBugün sırada mavispreyboya var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli
Nefes0858 (Ferda)
H halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever
Arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallahBugün sırada DantelKiz var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli
Nefes0858 (Ferda)
H halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever
Allah razı olsun canım çok sagol bende yarın yine toplu söyleyeceğimYogurtSever için 500 adet okudum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Cümlemizden canım benim. İnşallah yakın zamanda bizlerde müjdeli haberler vereceğizPerfect Match YogurtSever ikinize de okudum kizlar Rabbim tez vakitte saglikli sihhatli bebisler nasip eder ikinize de sweetgirlcandy canisi senden de Allah razi olsun vesile oluyorsun dualarimiza ❤❤
Senden de Allah razı olsun cici anne Tez vakitte inşallah bizde güzel haberler verelimPerfect Match YogurtSever arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile tez vakitte sizleride sevindirsin sweetgirlcandy canım senden de Allah razı olsun dualarda buluşturuyorsun bizi hakkını helal et benden yana hepinize helal olsun Rabbim tez vakitte hayırlısı ile hepinizi sevindirsin duamdasınız hepiniz canlar yeni dualar olursa benide etiketleyin
AminBugün sırada YogurtSever var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Benim varsa helal olsun. Tez zamanda bizlerde güzel haberlerimizi verelim inşallah. Hamile anneler sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz inşallah
Ssevincli
Nefes0858 (Ferda)
H halleycik
Boncobo
flamel
R rana20
sweetgirlcandy
mavispreyboya
DantelKiz
Perfect Match
YogurtSever