- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Kişi bası 100 adet okuyoruz canım kac kişi olursak 100 tane kişi basıM Mavi Menekse yeni listedeki zikir yine aynı mı oluyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişi bası 100 adet okuyoruz canım kac kişi olursak 100 tane kişi basıM Mavi Menekse yeni listedeki zikir yine aynı mı oluyor canım
Süperrr, Allahım dualarımızı kabul eylesinnnCanlarım artık yarın bitiyor listemiz yarın tüm mesajları kontrol edip bildirim göndereceğim 15 Mart aksamı yeni listeyi yayınlayacagım..
Valla de de de öyle de yeminle yaaaaHayır ne kusuru hep bu gelemeyen bebişlerimiz etti bizi böyle
Ayarlarım tabii kiiM Mavi Menekse kuzum yeni listede beni 21 Mart’a gelecek şekilde ayarlayabilir misin? O gün ayrıntılı usg yaptıracağım. Dualarınıza ihtiyacım olacak
Tabii öyleeValla de de de öyle de yeminle yaaaa
Ayarlarım tabii kii
Tabii öylee
Her daim pokişiim inşAllah
Canımsın tiniminihanım'cımAllah razı olsunHer daim pokişiim inşAllah
kuzum sen kaldın senden haber bekliyorumSağlık problemlerinden yazamadım , bugün okumadıklarımla beraber listeyi bitiricem yazarım okudum diye canım M Mavi Menekse
Rabbim cümlemizden razı olsun canımHepinizden Allah razi olsun Rabbim gönlümüzden gecenleri tez zamanda nasip etsin
M Mavi Menekse yeni listede olamayacağim canim bu aralar cok yogunum birde başka dua gruplarimda var Allah razi olsun vesile olduğu için
Merhaba canım bende yarın 2.ci trasnferim için rahim kalınlığı kontrolüm var benide öne alabilirmisin işlerim hep test gidiyor ve kendimi çok darlıyorım çok duaya ihtiyacım varOmrumu 7 madamseker civciv161616 the last chat bender MaviSasa234 Teach_Mavi poncikbirgelincik DantelKiz Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife Papatyamveben-Mavi L a v i n Jane Jetgil P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie E c e geceyagmuru Roosaa Bademimmmm Meral01 Iron Butterfly OraEtLabora @Btlaydnz23
Kızlar yarın yeni listeye baslayacagız bu aksam paylasacagım ondan önce Hayyal 15 Mart E c e 21 Mart istedi baska böyle tedavidir ultrasondur önemli bir gun olan arkadasım varsa bildirirse aksam ona gore paylasayım aksama kadar arkadaslarınızdan katılmak isteyen olursa onları da ekleyelim HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM
Tamam kuzum seni de hemen yarına yazarız Rabbim hayırla götürsün işlerini hem öyle dusunme hep güzel düşün güzel olsun inşaallahMerhaba canım bende yarın 2.ci trasnferim için rahim kalınlığı kontrolüm var benide öne alabilirmisin işlerim hep test gidiyor ve kendimi çok darlıyorım çok duaya ihtiyacım var
Benim için farketmez kuzum.. Tedavi sürecim durdu zatenOmrumu 7 madamseker civciv161616 the last chat bender MaviSasa234 Teach_Mavi poncikbirgelincik DantelKiz Tiniminimavihanim Hayyal papatyalikizz Hali A R Y A ShiningLife Papatyamveben-Mavi L a v i n Jane Jetgil P pembe_gozluk -Arwen- A Arzumsunn Cookiie E c e geceyagmuru Roosaa Bademimmmm Meral01 Iron Butterfly OraEtLabora @Btlaydnz23
Kızlar yarın yeni listeye baslayacagız bu aksam paylasacagım ondan önce Hayyal 15 Mart E c e 21 Mart istedi baska böyle tedavidir ultrasondur önemli bir gun olan arkadasım varsa bildirirse aksam ona gore paylasayım aksama kadar arkadaslarınızdan katılmak isteyen olursa onları da ekleyelim HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM