- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.785
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum bitiyor bikac guneCanim güncel sayımız bu dimi
Ben varım canimKızlar yeni listeyi belirleyip alıma kapatalım bu sefer ayın 15 ine kadar yeni listeye katılmak isteyenler bana bildirsin bende listeyi olusturayım 15 Subatta da okumaya baslarız
Ben varım :) Hatta 15 şubat listesinde beni başa yazabilirsen sevinirim öznurcum.Kızlar yeni listeyi belirleyip alıma kapatalım bu sefer ayın 15 ine kadar yeni listeye katılmak isteyenler bana bildirsin bende listeyi olusturayım 15 Subatta da okumaya baslarız
Olur kuzum seni en basa yazarız böyle isteği olanları one cekeriz tabi ki yineBen varım :) Hatta 15 şubat listesinde beni başa yazabilirsen sevinirim öznurcum.
O gün keseyi görmeye gideceğim hayırlısıyla bana stresli durumdayım.
Allah razı olsun sağolasın.Olur kuzum seni en basa yazarız böyle isteği olanları one cekeriz tabi ki yine
Bende varım canım. Bildirimleri de eksiksiz yapalım kimsenin kimseye hakkı geçmesinKızlar yeni listeyi belirleyip alıma kapatalım bu sefer ayın 15 ine kadar yeni listeye katılmak isteyenler bana bildirsin bende listeyi olusturayım 15 Subatta da okumaya baslarız
Bende varım canım. Bildirimleri de eksiksiz yapalım kimsenin kimseye hakkı geçmesin
M Mavi Menekse yeni listede bende varıım canımm
Pazartesi bitmiş olucak canım. 15 Subat salı günü de yeni listeye baslayacagızBu liste bitiyo mu ben toplu olarak okuyayım bari
Anladım canım beni de yeni listeye yazar mısın ben pazartesiye kadar toplu olarak okuyayım bu listeye Rabbim kabul etsin niyetlerimizi insallahPazartesi bitmiş olucak canım. 15 Subat salı günü de yeni listeye baslayacagız
Amiinn inşallah yazarım kuzumAnladım canım beni de yeni listeye yazar mısın ben pazartesiye kadar toplu olarak okuyayım bu listeye Rabbim kabul etsin niyetlerimizi insallah
bende 3 te kalmıştım İnşallah başlayıp bitirebilirim bu seferBen de her gün okumaya heves etmiştim 2de kaldı maalesef. Ama bir teşvik eden olsa okurum ben de.
Ben de varım canımKızlar yeni listeyi belirleyip alıma kapatalım bu sefer ayın 15 ine kadar yeni listeye katılmak isteyenler bana bildirsin bende listeyi olusturayım 15 Subatta da okumaya baslarız
Ekliyorum yavrumBen de varım canım