- 1 Nisan 2021
- 808
- 346
- 26
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun.Jane Jetgil @Btlaydnz23 ve Mylv48 arkadaşlarım okudum Rabbim tez zamanda hayırlısıyla müjdelendirsin hepimizi M Mavi Menekse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun.Jane Jetgil @Btlaydnz23 ve Mylv48 arkadaşlarım okudum Rabbim tez zamanda hayırlısıyla müjdelendirsin hepimizi M Mavi Menekse
Geçmiş olsun canım nasıl oldun. Ne tedavisi başlamıştınız.Sagol kuzum sende cok dikkatli ol bebişini hayırlısıyla kucagına al 2 senedir hic olmamıstım ben tam esim tedavi görürken olduk üzüldük..
Tesekkur ederim canım daha iyiye gidiyoruz sperm azlığı icin tedavi canımGeçmiş olsun canım nasıl oldun. Ne tedavisi başlamıştınız.
Tesekkur ederim canım amin inşallahin_cim MaviSasa234 Y yaren3419 arkadaşlarımın niyetine ve kendime okudum Rabbim kabul eylesin
M Mavi Menekse canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Artık karantinalar 7 gün geçer gider inşallah canım benim tedaviyi aksatmaz benceTesekkur ederim canım daha iyiye gidiyoruz sperm azlığı icin tedavi canım
Aksatmasından değil zaten canım kötü etkilemesinden. Karantina bitiyor nerdeyse 3 gun gittiArtık karantinalar 7 gün geçer gider inşallah canım benim tedaviyi aksatmaz bence
Tüm listeye okudum. Rabbim kabul etsin inşallah"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz.
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 16.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
@Hayyal
DantelKiz
My_Moonlight06
M Mavi Menekse (Öznur)
@Ssevincli
L a v i n (Ceren)
Nefes0858
@Hayat su
@Hmdsarot
@ShiningLife (Gamze)
@papatyamveben (Özge)
Tiniminimavihanim (Esra)
@Szrsz
Teach_Mavi (Meryem)
@the last chat bender
@E L B A
in_cim
papatyalikizz
MaviSasa234
Y yaren3419
Mavimsikelebek61
Taze fasulye
Jane Jetgil (Duygu)
@Btlaydnz23 (Demet)
B Beklenmedikcevap
Mylv48 (Aysun)
Hali
papatyalikizz ve MaviSasa234 adına okudum. Rabbim kabul etsin İnşAllah"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz.
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 16.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
@Hayyal
DantelKiz
My_Moonlight06
M Mavi Menekse (Öznur)
@Ssevincli
L a v i n (Ceren)
Nefes0858
@Hayat su
@Hmdsarot
@ShiningLife (Gamze)
@papatyamveben (Özge)
Tiniminimavihanim (Esra)
@Szrsz
Teach_Mavi (Meryem)
@the last chat bender
@E L B A
in_cim
papatyalikizz
MaviSasa234
Y yaren3419
Mavimsikelebek61
Taze fasulye
Jane Jetgil (Duygu)
@Btlaydnz23 (Demet)
B Beklenmedikcevap
Mylv48 (Aysun)
Hali
Canım benim sen 3 gün icinde listeyi bitirebilir misin acaba listenin sonuna dogru geldik cunku
Olur tabi bugün bitiririm inşallah sonra nolcak acabaCanım benim sen 3 gün icinde listeyi bitirebilir misin acaba listenin sonuna dogru geldik cunku
İsteyenlerle beraber tekrar liste olusturup bastan baslicazOlur tabi bugün bitiririm inşallah sonra nolcak acaba
Bennn bennm bennn çok istermmm Meryem suresini okuyalım mı uzun mu gelirİsteyenlerle beraber tekrar liste olusturup bastan baslicaz