- 29 Eylül 2020
- 528
- 898
- Konu Sahibi Mavi Menekse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavimsikelebek61 Taze fasulye Jane Jetgil @Btlaydnz23 B Beklenmedikcevap Mylv48 Hali"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz.
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 16.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
Hayyal
@DantelKiz
@Bir_Mumine
M Mavi Menekse (Öznur)
Ssevincli
L a v i n (Ceren)
Nefes0858
Hayat su
H Hmdsarot
ShiningLife (Gamze)
Papatyamveben-Mavi (Özge)
Tiniminimavihanim (Esra)
E B R U
Teach_Mavi (Meryem)
the last chat bender
E L B A
in_cim
papatyalikizz
MaviSasa234
Y yaren3419
Mavimsikelebek61
Taze fasulye
Jane Jetgil (Duygu)
@Btlaydnz23 (Demet)
B Beklenmedikcevap
Mylv48 (Aysun)
Hali
Benden yana hakkım helal olsun hem naptım ki sizler hakkınızı helal edin Rabbim saglıkla kucagınıza aldırsınJane Jetgil @Btlaydnz23 B Beklenmedikcevap Mylv48 Hali Arkadaşlarım niyetine de okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile sizleri de sevindirsin listeyi bitirdim benim için okuyan herkesten Allah razı olsun Rabbim hayırlı zamanda sizlere de bu muhteşem duyguyu yaşatsın inşallah M Mavi Menekse kuzum hakkını helal et birbirimize dua etmeye vesile oldun
Amiinn cümlemize inşallahMavimsikelebek61 Taze fasulye Jane Jetgil @Btlaydnz23 B Beklenmedikcevap Mylv48 Hali
Arkadaşlarımızın adına okudum böylelikle tüm liste bitmiş oldu
Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda sağlıkla güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Mylv48 (Aysun) Hali arkadaşlarımızada okudum listeyi bitirdim , Rabbim birbirimize ettiğimiz dualarımızı kabul etsin. Kolaylıkla hayırlısıyla evlat nasip etsin bize , isteyen herkese"Rabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
(Saffat Suresi 100. Ayet)
Anne olabilmek; hayırlı, sağlıklı bir çocuğumuz olması için Hz. İbrahim peygamberimizin ettiği dua ile burada toplanıyoruz.
(Adetli iken ezbere ya da telefondan okuyabiliyormuşuz kızlar dua niyetine olduğu için. "Diyanet İşleri Başkanlığına göre de kadınlar âdet günlerinde veya nifâs (lohusalık) hâllerinde iken dua edebilirler; zikir ve dua anlamı taşıyan âyet-i kerimeleri okuyabilirler. Bunun yanında, kelime-i şehâdet, kelime-i tevhid, istiğfar, salâvat-ı şerife getirebilirler. Tefsir, hadis ve fıkıh eserlerini okuyup inceleyebilirler.")
Her gün 2 arkadaşımıza 100 er adet toplamda 200 adet okumuş olacağız.
Listemiz herkese açıktır.
Listeyi oluşturduktan sonra her gün 16.00 da sırası gelen kişinin adını paylaşacağım. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirip o kişiyi etiketleyecek.
Sayı sınırlaması yok.
Herhangi bir tedavisi olanlar varsa başta söyleyin listeyi ona göre ayarlayıp üstlere alalım.
Hayyal
@DantelKiz
@Bir_Mumine
M Mavi Menekse (Öznur)
Ssevincli
L a v i n (Ceren)
Nefes0858
Hayat su
H Hmdsarot
ShiningLife (Gamze)
Papatyamveben-Mavi (Özge)
Tiniminimavihanim (Esra)
E B R U
Teach_Mavi (Meryem)
the last chat bender
E L B A
in_cim
papatyalikizz
MaviSasa234
Y yaren3419
Mavimsikelebek61
Taze fasulye
Jane Jetgil (Duygu)
@Btlaydnz23 (Demet)
B Beklenmedikcevap
Mylv48 (Aysun)
Hali
Ekliyorum canım benimMylv48 (Aysun) Hali arkadaşlarımızada okudum listeyi bitirdim , Rabbim birbirimize ettiğimiz dualarımızı kabul etsin. Kolaylıkla hayırlısıyla evlat nasip etsin bize , isteyen herkese
M Mavi Menekse yeni listede bende varım canım beni de eklermisin
Benide ekleyin bende bu listeyi bitirecek inşallahEkliyorum canım benim
Ekliyorum canımBenide ekleyin bende bu listeyi bitirecek inşallah
Helal olsun canım amin inşallah hayırlısı ile sizlere de nasip olsunBenden yana hakkım helal olsun hem naptım ki sizler hakkınızı helal edin Rabbim saglıkla kucagınıza aldırsın
Canımm iki gündür çok yoğundum arkdslarım kusura bakmasın lütfen, sabah kaldığım yerden listenin sonuna kadar okuyacağım.Pazartesi bitmiş olucak canım. 15 Subat salı günü de yeni listeye baslayacagız
Eklerim tabi canım benim Rabbim hayırla sonuclandırsın inşallahCanımm iki gündür çok yoğundum arkdslarım kusura bakmasın lütfen, sabah kaldığım yerden listenin sonuna kadar okuyacağım.
Bu ay aşılama olacak bugün başladık ilaç tedavisine.. Beni de listeye eklersen sevinirim
Amin canım Allah razı olsunSsevincli L a v i n Nefes0858 Hayat su H Hmdsarot ShiningLife Papatyamveben-Mavi Tiniminimavihanim E B R U Teach_Mavi the last chat bender
Adınıza okudum Allah kabul eder insallah