Canım sen neresi ile görüştün?Her an düşünmekten bıktım artık.Sonuç almayan var mıdır?Yani kontrollere falan gidipte ogün kanaması olmayan var mıdır acaba?Ben pek rastlamadım.Benim daha 1 var düğün olaylarına.Acaba yaptırsamda kurtulsam mı diyorum.Yada düğüne biraz daha yakın zamanda yaptırsam da en azından yakın zamanda daha mı iyi olur bilemedim.Doktora kontrolede gitmedim.Paramı hazırlayıp gitmek istiyorum.Yani gittiğimde olur derse yaptırıp çıkarım.Yok olmaz yakın tarih derse elimde param hazır olur atarım kenara zamanı beklerim.Birde ben 3 4 yıl önce doktora gitmiştim kanama olmadığından dolayı,doktor bana zar yapımın yarım ay şeklinde olduğunu bir ilişki anında belki birgün kanayacağını belkide doğumda ancak bozulacağını söylemişti.Bu işlemi sadece kanama olması için yaptırıcam.Yani kanama olsun o gece stres yaşamıyım.Acaba bu zar yapısında bir sıkıntı olur mu,birde onu düşünüyorum.
Önceden yapılınca açılma durumu var esneme ya da.. Sonraya bırakınca düğün hazırlıkları içinde dinlenebilcek misin o var.. Ama her harikulda son kontrole gitmek zorundayız ,o nedenle yaptırıp kurtulmayı düşünüyorum ben,esneme bişey olursa son dikiş attırırız artık.. Ben şu an için yaptıran arkadaşlardan cevap almayı bekliyorum,hayırlısıyla inş iyi sonuçlarla gelirler..