hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

Canım sen neresi ile görüştün?Her an düşünmekten bıktım artık.Sonuç almayan var mıdır?Yani kontrollere falan gidipte ogün kanaması olmayan var mıdır acaba?Ben pek rastlamadım.Benim daha 1 var düğün olaylarına.Acaba yaptırsamda kurtulsam mı diyorum.Yada düğüne biraz daha yakın zamanda yaptırsam da en azından yakın zamanda daha mı iyi olur bilemedim.Doktora kontrolede gitmedim.Paramı hazırlayıp gitmek istiyorum.Yani gittiğimde olur derse yaptırıp çıkarım.Yok olmaz yakın tarih derse elimde param hazır olur atarım kenara zamanı beklerim.Birde ben 3 4 yıl önce doktora gitmiştim kanama olmadığından dolayı,doktor bana zar yapımın yarım ay şeklinde olduğunu bir ilişki anında belki birgün kanayacağını belkide doğumda ancak bozulacağını söylemişti.Bu işlemi sadece kanama olması için yaptırıcam.Yani kanama olsun o gece stres yaşamıyım.Acaba bu zar yapısında bir sıkıntı olur mu,birde onu düşünüyorum.

Önceden yapılınca açılma durumu var esneme ya da.. Sonraya bırakınca düğün hazırlıkları içinde dinlenebilcek misin o var.. Ama her harikulda son kontrole gitmek zorundayız ,o nedenle yaptırıp kurtulmayı düşünüyorum ben,esneme bişey olursa son dikiş attırırız artık.. Ben şu an için yaptıran arkadaşlardan cevap almayı bekliyorum,hayırlısıyla inş iyi sonuçlarla gelirler..

Canım sen neresi ile görüştün?Her an düşünmekten bıktım artık.Sonuç almayan var mıdır?Yani kontrollere falan gidipte ogün kanaması olmayan var mıdır acaba?Ben pek rastlamadım.Benim daha 1 var düğün olaylarına.Acaba yaptırsamda kurtulsam mı diyorum.Yada düğüne biraz daha yakın zamanda yaptırsam da en azından yakın zamanda daha mı iyi olur bilemedim.Doktora kontrolede gitmedim.Paramı hazırlayıp gitmek istiyorum.Yani gittiğimde olur derse yaptırıp çıkarım.Yok olmaz yakın tarih derse elimde param hazır olur atarım kenara zamanı beklerim.Birde ben 3 4 yıl önce doktora gitmiştim kanama olmadığından dolayı,doktor bana zar yapımın yarım ay şeklinde olduğunu bir ilişki anında belki birgün kanayacağını belkide doğumda ancak bozulacağını söylemişti.Bu işlemi sadece kanama olması için yaptırıcam.Yani kanama olsun o gece stres yaşamıyım.Acaba bu zar yapısında bir sıkıntı olur mu,birde onu düşünüyorum.

onu kanayacak hale geitiriyorlar cnm esnek zarları bile kanayacak hale getiriyorlar.. bn ebru hanım ile görüştüm çok garanti verdi bana .. en az 6 ay kala yaptır bence ya da 2-3-4 ay kala bu aralar iyidir bence..doktor bana 1 sne önce de olur bu işlem dedi.karar sana kalmış canım yanlış yönlendirmek istemem

kızlar ben de deneyimiminden bahsedeyim

ben pe..is den çok korkuyordum egzersizle aştım bunu.vajinusmustum yani. önce serçe parmak sonra işaret parmak sonra iki parmak soktum. bu egzersiz oluyor vanismus hastaları için ve 2ay kadar sürüyor yani bir anda bu saydıklarımı sokamadım korkak olduğum için..ve kızlığım bozulmadı, eşimle pen..s denemesi yaptık uzun da sürdü. ama ben yine kanamadım . eşimde niye kanamadın demedi, sonra 1 hafta sonra 2. denemeyi yaparken biraz kanadı, kan gördüğümüze şaşırdık. sonra 3. dede kanadı.bu arada egzersize başlamadan önce eşim biraz baskı yaptı hala mı kanamıyo nasıl kurtulcam ben diye ağlamıştım, sonra bir ara hızlı yaptı bir damla kan geldi buna rağmen yırtılmadım ( doktora gitmedim bilmiyorum tam olarak) evlendikten 4 ay sonra egzersize başladım, 2 ay sonra da sonunda yırtıldı..

arkadaşım 1 hafta boyunca her gün kanamış
2 arkadaşım hiç kanamamış

ben uzun süre ilişkiye girmediğimde vajinanın daraldığını hissediyorum, erkekler bu kadar detayı ne bilecek, fazla takıyorsunuz galiba.

5-6 ay gibi bir zaman aralığı en iyisi sanırım.İstanbuldayım zaten gideceğim yerde belli.Burcu Hanım,Korkut Bey,Şişli Med arasından talep yoğunluğuna güverek Şişli Medde karar kıldım.Umarım hayırlısı olurda hepimiz için stressiz atlatırız.Zar yapımdan dolayı korkuyorum işte birde.Olur mu olmaz mı diye?Ama ne olursa olsun son çare var zaten 3 gün kala gitmek.Yapıcak birşey yok.3 gün kala gidip son kontrolü yaptırıp varsa bir sorun halledip 3gün sonrayı beklemekten başka çare yok.O günü atlattığımızda artık kara bulutlar gitmiş olcak aklımızdan inşallah.

5-6 ay gibi bir zaman aralığı en iyisi sanırım.İstanbuldayım zaten gideceğim yerde belli.Burcu Hanım,Korkut Bey,Şişli Med arasından talep yoğunluğuna güverek Şişli Medde karar kıldım.Umarım hayırlısı olurda hepimiz için stressiz atlatırız.Zar yapımdan dolayı korkuyorum işte birde.Olur mu olmaz mı diye?Ama ne olursa olsun son çare var zaten 3 gün kala gitmek.Yapıcak birşey yok.3 gün kala gidip son kontrolü yaptırıp varsa bir sorun halledip 3gün sonrayı beklemekten başka çare yok.O günü atlattığımızda artık kara bulutlar gitmiş olcak aklımızdan inşallah.

Şişli Mede gidersek belki 3 gün kala gitmeye ble gerek kalmıcak.. Akın bey son kontrole çağırıyomuş ama illa 3 gün kala değil sanırım... Gidip konuşsak rahatlıcaz

Tatlım senin dügün ne zamanki? Ya cok okudum araştırdım ve coğu kişi 3 gün kala gidicem fln diyor ne bileyım o düğün stresinde ailenin haberi olmadan nasıl bir ameliyat olmayı düşünüyorsun? ben bilemiyorum pek çok riskli öteki tamam biraz daha pahallı ama yinede garanti bence bilemedim pek :/

Tatlım senin dügün ne zamanki? Ya cok okudum araştırdım ve coğu kişi 3 gün kala gidicem fln diyor ne bileyım o düğün stresinde ailenin haberi olmadan nasıl bir ameliyat olmayı düşünüyorsun? ben bilemiyorum pek çok riskli öteki tamam biraz daha pahallı ama yinede garanti bence bilemedim pek :/

Benim daha düğün durumum yok canım.Olsa olsa 1 yılı bulur yani.
Canım 25-40dk arası bir işlem.Zaten kalıcı yaptırdıktan sonra belki gitmeye gerek kalmıyor.Ayrıca kalıcıda problem oluşursa son 3 gün kala gidicem denilen olay doktorun daha önce yapılan işleme müdahale etmesi için.Yani 1-2 dikiş daha atıp esneme falan varsa ona önlem olması için.Geçici yöntem düşünmüyorum.Çünkü son 3 gün kala gidip birde onun iyileşmesini beklemek var.En azından daha önceden yaptırıp düğüne son 1 hafta kala bir zaman ayarlayıp son kez içim rahat etsin diye kontrole gidebilirim diye düşünüyorum.Kalıcı daha mantıklı geldi.Belki olurda doktor kontrole gelmene artık gerek yok der,şans yüzüme güler.Ne biliyim yani işte umut kapısı.Fikirler üretiyoruz kendimizce çözmeye çalışıyoruz.Hepimizin yüzü güler umarım.

Son düzenleme:
Umarım herşey sorunsuz problemsiz olur ve bu stresler üzüntüler biter biran önce.

Son düzenleme:
Kızlar gece yattığımda herzamanki gibi yine düşüncelere daldım.Sonra bir anda içimde bir rahatlık oluştu neden bilmiyorum.Düşündümde yani bu işlemi bir çok insan yapıyor ve sorun yaşayan sayısı neredeyse 10 da 1...Yani illa bizede denk gelicek diye bir durum yok.Sonuçta şansımızı kalıcıdan yana deniyoruz ama tutmazsa 2.bir yol var geçici.Onun önleminide almış alıyoruz.Klaıcıyı yapan yer yada doktor geçici olarakda çözüm sunuyor eğer kalıcı başarısız ise.Bence olmazsa tutmazsadan daha çok plan yapın kendisinize.Mesela ben düğünden en fazla 3 gün önce izne çıkıcam işten,ama izin başladığı günü söylemicem kimseye yani bu durumda 2 gün kala izne çıktım olucak.İznimin ilk günü bu işi halledicem,öğlende dönerim zaten eve.Sonra birkaç gün dikkat etmek lazım,sonrası Allaha kalmış zaten.Sizlerde içinizi rahat tutun,biliyorum çok zor bir durum ama işte dediğim gibi en güzeli planı iyi yapmak eğer son duruma kalırsak yada son 3 güne kontrol durumu olursa.Bence son 3 güne kontrole çağırılmasanızda gidin ki içiniz rahat olsun.Bu kez ilk gece de korku heyecanla olur olmazmı diye stres yaşayıp kendinize eziyet etmeyin.

Son düzenleme:
Kızlar benide bilgilendirin durum özel değilse?

burda herkez bi ümit bişey bekliyo işinize yararmı bilmem ama ben pazartesi günü dayanamadım evli bi arkadaşıma bahsettim bu olayı o da özel muayene yerlerini tavsiye etmedi araştırmaya başladı bi yerde tıp merkezi buldu kadın hastalıkları ve uzmanı aradı durumu anlattı sskya bağlı olduğu için normalde bakmıyoruz ama gelin bakalım dedi neyse durumu anlattım buarada ssk olduğu için muayene ücreti sadece 20 tl verdim neyse girdim odaya içerde hazırlandım yine oturdum o catala doktor geldi orayı iyice gerdi içine bastırdı 2 3 dk uzun bi şekilde baktı çıktı odadan arkadaşıma çok küçük bi yerden zedelenme olmuş demiş bende girdim odaya iyiki ileri gitmemişsin işlem bile gerekmeyebilir dedi. Ve ben bundan önce özel muayene gitmiştim 150 tl para verdim bana 2 yönden yırtık olduğunu hemen sölemişti hemen dikeriz falan dedi size tavsiyem çok güvendiğiniz yere gidin lütfen.

burda herkez bi ümit bişey bekliyo işinize yararmı bilmem ama ben pazartesi günü dayanamadım evli bi arkadaşıma bahsettim bu olayı o da özel muayene yerlerini tavsiye etmedi araştırmaya başladı bi yerde tıp merkezi buldu kadın hastalıkları ve uzmanı aradı durumu anlattı sskya bağlı olduğu için normalde bakmıyoruz ama gelin bakalım dedi neyse durumu anlattım buarada ssk olduğu için muayene ücreti sadece 20 tl verdim neyse girdim odaya içerde hazırlandım yine oturdum o catala doktor geldi orayı iyice gerdi içine bastırdı 2 3 dk uzun bi şekilde baktı çıktı odadan arkadaşıma çok küçük bi yerden zedelenme olmuş demiş bende girdim odaya iyiki ileri gitmemişsin işlem bile gerekmeyebilir dedi. Ve ben bundan önce özel muayene gitmiştim 150 tl para verdim bana 2 yönden yırtık olduğunu hemen sölemişti hemen dikeriz falan dedi size tavsiyem çok güvendiğiniz yere gidin lütfen.

Canım bu tıp merkezi istanbulda sanırsam ama sigorta demissin yanı kayıt ediliyor... ben bilemedim pek hanı muane olmuşsun falan ama bi doktor öyle diyor diyeri farkli ben bile iki arada bi derede kaldım ne yapmayı düşüniyorsun? Bu arada bu doktorların ismini yada yerini paylaşırmısın bizimle?

kızlar ıslem yaptırmayı ne zaman dusunuyorsunuz.bende ıstıyorum ama benımde dugun fln hıcbırşey bellı degıl.ama sırf ıcım rahatlasın dıye ıstıyorum..yardımcı olabılırmısınız...

kızlar ıslem yaptırmayı ne zaman dusunuyorsunuz.bende ıstıyorum ama benımde dugun fln hıcbırşey bellı degıl.ama sırf ıcım rahatlasın dıye ıstıyorum..yardımcı olabılırmısınız...

Ramazan sonrası yaptırabilirim.. Öncesinde muayeneye gidicem bakalım neler dicek..:26:

X