- 6 Aralık 2015
- 928
- 6.490
- 138
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Sagolun inanki cok zor seylerdi psikoljim bozuldu senelerce dahada duzelmis degilOf be YAvrum.ne kötü bişey yaşamışsın.aile boyu cehalet. Allah yardımcın olsun. Kuzum ya
Doğrudur insan beşer şaşar kimin başına ne geleceği neyle imtahan olacağı belli olmuyor işte bende dyrm şimdi cevremdekilere gayet usturuplu ve usulünce okuyunmesleginizi elinize alin öyle evlenin diyeEy okuyanlar...
Bizler ders alalım
Evvela okul okul okul, aile aile aile!
Daha öz ailemize sahip çıkmadan, henüz birey olamadan yeni aile kurmak akıl kârı değil.
12 yil once... Bence hanım efendi şu an psikolojik bir buhranda... Geçmişi açıp duruyor.Kaç yıl önce oluyor bütün bunlar??
Doğrudur insan beşer şaşar kimin başına ne geleceği neyle imtahan olacağı belli olmuyor işte bende dyrm şimdi cevremdekilere gayet usturuplu ve usulünce okuyunmesleginizi elinize alin öyle evlenin diye
Öyle bende sabir ettim ama nefrette tabi gitmeyide düşündüm sonra kadinsin dedim herkes onlara 1 dese bana 10 der korktum sesimi cikarmadim birseyi vardi gitti derler diye sadece öyle olmadigi göstermek icin cekmis oldum galiba sonra hamile oldugumu öğrendim zaten gidemedimVallahi ablacığım siz merhametliymişsiniz. Affetmişsiniz o insanları ya da idare etmişsiniz.
Ben değilim. Sizin yerinize o sülaleden ölene kadar nefret edeceğim.
Gittimi ki iste canim hamile oldugumu öğrendim sadece sizin düşündüğünüz gibi degil diyebilmek icin kaldim sanki sonra da kendilerden cekmeye basladim esim yanimda olmadi daha ilk gun onlarun gozunden onay bekleyenden ne beklersin iste gitsende niye gitti daha yeni evli diye öyle laflar ne yapacağımi bilemedim sonra çocuk oldu öyle bu sırada da cevreden esin başkasini seviyordu babasi istemedi kiz esini aldatti olmadi lafları ben tepe taklak oldum hem yeni evliyim hem hemen hamile kalmisim bilmiyorum üstüne bu daha neler neler esin senin yaninda destek degil sonra ben bunlari onun icinmi yaptı bana dedim durdum senelerce herseyi ona bağladım baksan benide ole bayila alıyordu aslindaNe utanmaz arlanmaz bir aileymiş...Babası da utanmadan geliyor doktora kız mıydı demeye sormaya gidiyorlar...O gün kendi ailemin evine dönerdim...Pislik örümcek kafalı cahiller ay çok gıcık oldum..
Ee 12 yıl bu adamla nasıl geçti? Ayrılın gitsin ya bu ne böyle
Gittimi ki iste canim hamile oldugumu öğrendim sadece sizin düşündüğünüz gibi degil diyebilmek icin kaldim sanki sonra da kendilerden cekmeye basladim esim yanimda olmadi daha ilk gun onlarun gozunden onay bekleyenden ne beklersin iste gitsende niye gitti daha yeni evli diye öyle laflar ne yapacağımi bilemedim sonra çocuk oldu öyle bu sırada da cevreden esin başkasini seviyordu babasi istemedi kiz esini aldatti olmadi lafları ben tepe taklak oldum hem yeni evliyim hem hemen hamile kalmisim bilmiyorum üstüne bu daha neler neler esin senin yaninda destek degil sonra ben bunlari onun icinmi yaptı bana dedim durdum senelerce herseyi ona bağladım baksan benide ole bayila alıyordu aslinda
[/QUO
Öyle yapıyorum zaten simdi susmuyorum tepkimi.koyuyorum.ama şimdi de.kotuyum herseye tepki veriyorum hakkimi arıyorum diye psikojin bozuk senin dyr bana esim beni senelerce biryere göndermedi kimseyle arkadaşlik ettirmedi perdeyi bile açtırmadı içime kapandim psikolojim bozuldu kendi bekar gibi yasadi yaşamak istedi dahada öyle hadi bem gidiyorum deyip çıkardı bem onlatin icinde karnim burnumda adam arkadaşlarıyla dolanıyor benide yanina alip cikmazYaşınız küçük ürkek korkak yalnız bir kız çocuğu tepesinde görümce kaynana itiraf doktor durumu bilen kayınbaba yalnızlık...
Çok zor... Artık daha güçlüsünüz ama
Kendinize artık haketmediğiniz şeylerin yapılmasına müsade etmeyin.
Ya ben ayrılık falan demedim zatende esim su anda da ilgisiz alakasiz tamam ailesin agzina bakmıyor sadece ben bunun ikisini paylaştıysam.onunla 3 bende kaldi bunları sürekli dile getirmedim tabi icimde yasadim bende de birikti hepsi simdi de kendime bahane arıyorum daha akli ordami burdami diye beni aldattı bir cok sey yapti icim doldu paylastim bazen dayanmıyorum hepsi gozumun önüne geliyor yani ondan sonra brn yaptım hataydi deyip beni el ustunde tutmadı unutturmaya calismadi üstüne baska şeyler şimdi de öyle ilgili biri degil zaten12 yil once... Bence hanım efendi şu an psikolojik bir buhranda... Geçmişi açıp duruyor.
Canim 12 yil sonra bunun için boşanmayı falan mı düşünüyorsun???
Eşin şu an nasıl ona bak hala bu ilkellikleri yapiyor mu annesinin ağzıyla yaşıyor mu?
Belki oda senin gibi cahildi o zamanlar, bize şu anı söyle!!! Hala ayniysa
Bosansam ne yapacagim onuda bilmiyorum ki iki tane çocuğum var bana pismanlik duyduğunu yaptığın cahillik yanlis oldugunu gostermediki hic hep hakliydi dahada her konuda hakliYa ben ayrılık falan demedim zatende esim su anda da ilgisiz alakasiz tamam ailesin agzina bakmıyor sadece ben bunun ikisini paylaştıysam.onunla 3 bende kaldi bunları sürekli dile getirmedim tabi icimde yasadim bende de birikti hepsi simdi de kendime bahane arıyorum daha akli ordami burdami diye beni aldattı bir cok sey yapti icim doldu paylastim bazen dayanmıyorum hepsi gozumun önüne geliyor yani ondan sonra brn yaptım hataydi deyip beni el ustunde tutmadı unutturmaya calismadi üstüne baska şeyler şimdi de öyle ilgili biri degil zaten
Allah yardımcınız olsun aileniz destek midir?Öyle yapıyorum zaten simdi susmuyorum tepkimi.koyuyorum.ama şimdi de.kotuyum herseye tepki veriyorum hakkimi arıyorum diye psikojin bozuk senin dyr bana esim beni senelerce biryere göndermedi kimseyle arkadaşlik ettirmedi perdeyi bile açtırmadı içime kapandim psikolojim bozuldu kendi bekar gibi yasadi yaşamak istedi dahada öyle hadi bem gidiyorum deyip çıkardı bem onlatin icinde karnim burnumda adam arkadaşlarıyla dolanıyor benide yanina alip cikmaz
Bu kadar sene oldu kimse bilmez bu olayi bazılarını söylerim bunalinca ailesinin yaptıklarını biliyorlar onlar daha beni istemiyorlar kafami her gördüklerinde sorunAllah yardımcınız olsun aileniz destek midir?
Kaynanam görümcelerim.konusmaz ailemede zamininda ben istedim diye pek birsey söyleyemiyorum isteBu kadar sene oldu kimse bilmez bu olayi bazılarını söylerim bunalinca ailesinin yaptıklarını biliyorlar onlar daha beni istemiyorlar kafami her gördüklerinde sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?