- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Allah razi olsun canimCanım ya çok üzüldüm. Bu cuma mübarek gün tüm kalbimle dua ediyorum sana Allah yardımcın olsun . Allah unuttursun . Çok acayip birsey içim acıdı resmen.
Esim bana cok sıkıntı verdi cok.istedim hep dile getirdim okul hayatini unut ben istemiyorum dedi evlenirken olur demişti bana calisamazsinda okuyamazsinda dediO zaman bundan sonra akıllı davranın ve tekrar girin univ sınavına - açık öğretim dahi olsa okuyun. Kendiniz için, kızınız için. O ailede büyüyüecek kıza da yazık
Hmm biraz sert cümleler kursam da inanın sizin için üzülüyorum. Yani bu işin içinden çıkabilmeniz için yapmanız gereken adımlar bunlar. Aileniz de sahip çıkmıyor ise ve okuyamıyorsanız - ya bu adamı bu aileyi bir ömür boyu çekeceksiniz - ya da boşanacaksınız. Her türlüsü çok zor. Allah yardımcınız olsun! Zor gerçekten.Esim bana cok sıkıntı verdi cok.istedim hep dile getirdim okul hayatini unut ben istemiyorum dedi evlenirken olur demişti bana calisamazsinda okuyamazsinda dedi
Ben şimdi diğer konunuza da baktım - Böyle şeyler yaşayıp ve hala 'eşim eski sevgilisine mi aşık' diye sorup bunu dert etmek çok sağlıklı gelmedi bana?!?!
Burda eşinizin ve ailesinin size nasıl davrandığını yazdınız ve hepimiz şok olduk - Eşinizin ailesi geri kafalıdır, cahildir geleneklerine bağlıdır ama eşinizin de böyle olması gerçekten korkunç. Ve siz bunlara rağmen hala 'eşim eski sevgilisine mi aşık hala' diye kendinize dert ediyorsanız sizi tebrik ediyorum!
Daha ne diyebiliriz ki burda size ......
[/QUOT tamam.haklisiniz düşüncenizde aslinda ben konuya nasil girecegimi bilemedim konuyu bu kadar acmak istemedim bana bumu sorun diyenler oldu bende bunun geçmişe dayali oldugunu kafasin baska yerlerde oldugunu düşünüyorum anlamında dedim icimde olayları hazmedemeyim acaba omu bumu diye düşünüp duruyorum bazen benim.psikojim tamamen bozuldu
Ona kaldiysa ben hic birsey yasamadim yapmadim diye bana laf soyluyorErkeklerin bekaretine nasıl bakılıyormus onu sorsaydınız doktora ?
12 sene oldu konu biraz parca parca oldu ama ben cok doldum simdide sorun yaşıyorum omu sebeb bumu diye aslinda tek sorun benim yanlış kararimKaç yıl önce oluyor bütün bunlar??
Ben de senden emin değilim deseydinOna kaldiysa ben hic birsey yasamadim yapmadim diye bana laf soyluyor
Ben kimse ile birlikte olmadim nasil.oluyor bilmiyorum onun icin bunu yaptim.ne bileyim gibi sacma laflar en once bana guvenmedi isteBen de senden emin değilim deseydin
Haklisin ben zaten hemen hamile kalmisim onu dusunemedim bile yaptığım yanlıs biliyorum ama durdum geri dönemedim ne yapacağımida bilemdim kaldim çocuğum olunca hersey iç-içe girdiKendi hayatını kendin mahfetmişsin biz ne diyelim ki okuyacak yaşta gidip itin biriyle evlenmişsin maskara olmuşsun cahil cühelanın elinde. Uğraş şimdi bir de çocuk doğurursun sen bu adama dimi ?
Valla kendinizi çok daha geç olmadan kurtarın derim - bol şans ve allah yardımcınız olsun!Haklisin ben zaten hemen hamile kalmisim onu dusunemedim bile yaptığım yanlıs biliyorum ama durdum geri dönemedim ne yapacağımida bilemdim kaldim çocuğum olunca hersey iç-içe girdi
Of be YAvrum.ne kötü bişey yaşamışsın.aile boyu cehalet. Allah yardımcın olsun. Kuzum yaBen esimin eski sevgilisi hakkında bir konu paylasmistim yeni aslında ben esimle aramdaki proplemi çözemedikce kendime konu arıyorum aslında yasadigim o kadar cok sey varki hepsi doldurdu beni diye düşünüyorum ben 19 yasinda evlendim evlenirken zorluklarla evlendik esimle babam beni vermek istemedi okumam icin tabi ben direttim olsun diye oldu evlendik esimin ailesinin evinin altinda iki oda bir eve eşyalarımı düzenledik tabi esimin ailesinde beni çokta istemiyordu ogullarina vermiyorlarsa birak falan gibi konusmalarda gecmis esimle bir sorunumuz yok gibiydi nisanliyken evlendik o gece kaynanam geldi basimiza dikildi tabi esim ses etmiyor o kadar utanıyorumki sonra annesine sen git ben seni çağırırım dyr sesimi çıkaramıyorum ama ne oluyor dyrm sonra birlikteliğimiz oldu ama esimin istediği gibi degil ne bekliyordu bilmiyorum kanamam az olmus bu ne böyle diye bana tepkiler tavırlar arkasini dönüp yatmalar beni öldürecek gibi tavırlar oluyorum resmen Allah im bu ne tavir ben kimseyle birsey yasamadim dyrm sabaha kadar bu böyle sürdü cok kötü bir gece benden şüphe duyan bir es esim cikip gidiyor babası ile isim var diye yeni evliyiz düşünün banada dyrki anneme bunu göster Allah im işkence gibi kaynanam geliyor bakayim dyr bana bende gösteriyorum böylemi olur az oldu falan diye çocukça ama eşimde ilişki sırasında sorunda oluyor yapamıyor kadın bana siz iliskiyi daha öncemi yasadiniz zaten yaptiniz görümcen gelsin baksin falan diye laf sayıyor kafam da simsekler ne oluyor diye esim cekti gitti ben onlarin icinde zaten istenmiyorum esim tlfn ediyor hazirlan doktora gidiyoruzokadr kötü bir anki ağlıyorum kendimi anlatamiyorum zatende dinleyen yok kaynanam ben bilmem kiza birsey diyemem günahını alamam belki oglum yapamadı falan filan esimde ses yok suratima bile bakmıyor Kayinbabam görümcem esim yola düşüyoruz ben ağlıyorum görümcem olur öyle herkes ayni olmaz dyr ama bana sorun hic birşey yasamamissin görmemissin doktorun onune geçip muayene olmaya geciyorsun onlari tatmin edecek cvp bekliyorlar doktor anlatıyor bir sorun yok bunun.kac cesidi var bunun miktarida böyle herkes ayni.olmaz diye çıkıyoruz esim sarılıyor herkes mutlu ya ben nasil anlatayim bilmiyorum nasil tarif edyim hislerimi gidene kadar yüzüme bakmayan insan gozumun icine bakıyor herşey bununla basliyor iste...cok doluyum inan ki
Dogrusun ne kadar gozum körmus öyle bakmış kalmisim herşeyeOffff bu nasıl rezillik. Ben olsam o gün açardım davayı. İğrenç bir kocan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?