Huzursuzum ne yapacağımi nasil davranacağımı bilmiyorum

O zaman bundan sonra akıllı davranın ve tekrar girin univ sınavına - açık öğretim dahi olsa okuyun. Kendiniz için, kızınız için. O ailede büyüyüecek kıza da yazık
Esim bana cok sıkıntı verdi cok.istedim hep dile getirdim okul hayatini unut ben istemiyorum dedi evlenirken olur demişti bana calisamazsinda okuyamazsinda dedi

Kendi hayatını kendin mahfetmişsin biz ne diyelim ki okuyacak yaşta gidip itin biriyle evlenmişsin maskara olmuşsun cahil cühelanın elinde. Uğraş şimdi bir de çocuk doğurursun sen bu adama dimi ?

Esim bana cok sıkıntı verdi cok.istedim hep dile getirdim okul hayatini unut ben istemiyorum dedi evlenirken olur demişti bana calisamazsinda okuyamazsinda dedi
Hmm biraz sert cümleler kursam da inanın sizin için üzülüyorum. Yani bu işin içinden çıkabilmeniz için yapmanız gereken adımlar bunlar. Aileniz de sahip çıkmıyor ise ve okuyamıyorsanız - ya bu adamı bu aileyi bir ömür boyu çekeceksiniz - ya da boşanacaksınız. Her türlüsü çok zor. Allah yardımcınız olsun! Zor gerçekten.
Önce kendinizi sonra evladınızı düşünerek karar verin - güçlü bir karaktere sahipseniz ayrılmak en doğrusu olur.

Ben şimdi diğer konunuza da baktım - Böyle şeyler yaşayıp ve hala 'eşim eski sevgilisine mi aşık' diye sorup bunu dert etmek çok sağlıklı gelmedi bana?!?!
Burda eşinizin ve ailesinin size nasıl davrandığını yazdınız ve hepimiz şok olduk - Eşinizin ailesi geri kafalıdır, cahildir geleneklerine bağlıdır ama eşinizin de böyle olması gerçekten korkunç. Ve siz bunlara rağmen hala 'eşim eski sevgilisine mi aşık hala' diye kendinize dert ediyorsanız sizi tebrik ediyorum!
Daha ne diyebiliriz ki burda size ......

Kendi hayatını kendin mahfetmişsin biz ne diyelim ki okuyacak yaşta gidip itin biriyle evlenmişsin maskara olmuşsun cahil cühelanın elinde. Uğraş şimdi bir de çocuk doğurursun sen bu adama dimi ?
Haklisin ben zaten hemen hamile kalmisim onu dusunemedim bile yaptığım yanlıs biliyorum ama durdum geri dönemedim ne yapacağımida bilemdim kaldim çocuğum olunca hersey iç-içe girdi

Haklisin ben zaten hemen hamile kalmisim onu dusunemedim bile yaptığım yanlıs biliyorum ama durdum geri dönemedim ne yapacağımida bilemdim kaldim çocuğum olunca hersey iç-içe girdi
Valla kendinizi çok daha geç olmadan kurtarın derim - bol şans ve allah yardımcınız olsun!

Of be YAvrum.ne kötü bişey yaşamışsın.aile boyu cehalet. Allah yardımcın olsun. Kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…