- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Keske keske milyon kere dyrm inankiKeşke diyorum,keşke ailenizi dinleyip okusaydınız.Ne aceleniz vardı acaba?
7 yıllık evli 2 çocuk annesiyim henüz kanama olmadı, eşimde neden olmadı diye sormadı.yuh ya o ne öyle benim hiç gelmedi ona bakarsak ben öyle biriyle evli olsaydım anında kapı önüne koyulurdum ne kadar kötü bir durum sizin bir suçunuz yokken böyle şey yaşamak.Bazılarının esnek olabiliyor benim öyleydi bilmiyorsun ya ben sorguladım niye böyle oldu diye eşim hiç üstünde durmadı bile.Bence bu konuya çok üzüldüğünüzü söyleyın
Benim cevremde kimse yok paylaşacagim haklisinz benim psikojim bozuldu tedavi gördüm iki sene dort tane düşük yaptım bebegimi kaybettim neler gördüm nasil davranacagimi bilemedimBekaret, toplumun uydurduğu gelenek dayatması aptalca bir şey.
Yalnız benim anlamadığım siz eski konularınızı deşip deşip duruyorsunuz dün de yazdınız.
Böyle devam ederseniz benim bile sinirim bozuluyor kocanız napsın.
Ayrıca yaşadıklarınız iğrenç tabi orası ayrı ama bunları düşünüp deli mi olmak ıstıyorsunuz?
Ya bunları tek siz yaşamıyorsunuz ınanın sıze faydası olmaz zararı olur.Benim cevremde kimse yok paylaşacagim haklisinz benim psikojim bozuldu tedavi gördüm iki sene dort tane düşük yaptım bebegimi kaybettim neler gördüm nasil davranacagimi bilemedim
Bana bunları düşündüren yasatan o diye bazen doluyorum ha ne yapabilirim doğrusun gecti gitti zamaninda olacakti ama simdi hic birseyi değiştirmez isteBenim cevremde kimse yok paylaşacagim haklisinz benim psikojim bozuldu tedavi gördüm iki sene dort tane düşük yaptım bebegimi kaybettim neler gördüm nasil davranacagimi bilemedim
Kussam olmazz kusmasam gönül razı değilBen esimin eski sevgilisi hakkında bir konu paylasmistim yeni aslında ben esimle aramdaki proplemi çözemedikce kendime konu arıyorum aslında yasadigim o kadar cok sey varki hepsi doldurdu beni diye düşünüyorum ben 19 yasinda evlendim evlenirken zorluklarla evlendik esimle babam beni vermek istemedi okumam icin tabi ben direttim olsun diye oldu evlendik esimin ailesinin evinin altinda iki oda bir eve eşyalarımı düzenledik tabi esimin ailesinde beni çokta istemiyordu ogullarina vermiyorlarsa birak falan gibi konusmalarda gecmis esimle bir sorunumuz yok gibiydi nisanliyken evlendik o gece kaynanam geldi basimiza dikildi tabi esim ses etmiyor o kadar utanıyorumki sonra annesine sen git ben seni çağırırım dyr sesimi çıkaramıyorum ama ne oluyor dyrm sonra birlikteliğimiz oldu ama esimin istediği gibi degil ne bekliyordu bilmiyorum kanamam az olmus bu ne böyle diye bana tepkiler tavırlar arkasini dönüp yatmalar beni öldürecek gibi tavırlar oluyorum resmen Allah im bu ne tavir ben kimseyle birsey yasamadim dyrm sabaha kadar bu böyle sürdü cok kötü bir gece benden şüphe duyan bir es esim cikip gidiyor babası ile isim var diye yeni evliyiz düşünün banada dyrki anneme bunu göster Allah im işkence gibi kaynanam geliyor bakayim dyr bana bende gösteriyorum böylemi olur az oldu falan diye çocukça ama eşimde ilişki sırasında sorunda oluyor yapamıyor kadın bana siz iliskiyi daha öncemi yasadiniz zaten yaptiniz görümcen gelsin baksin falan diye laf sayıyor kafam da simsekler ne oluyor diye esim cekti gitti ben onlarin icinde zaten istenmiyorum esim tlfn ediyor hazirlan doktora gidiyoruzokadr kötü bir anki ağlıyorum kendimi anlatamiyorum zatende dinleyen yok kaynanam ben bilmem kiza birsey diyemem günahını alamam belki oglum yapamadı falan filan esimde ses yok suratima bile bakmıyor Kayinbabam görümcem esim yola düşüyoruz ben ağlıyorum görümcem olur öyle herkes ayni olmaz dyr ama bana sorun hic birşey yasamamissin görmemissin doktorun onune geçip muayene olmaya geciyorsun onlari tatmin edecek cvp bekliyorlar doktor anlatıyor bir sorun yok bunun.kac cesidi var bunun miktarida böyle herkes ayni.olmaz diye çıkıyoruz esim sarılıyor herkes mutlu ya ben nasil anlatayim bilmiyorum nasil tarif edyim hislerimi gidene kadar yüzüme bakmayan insan gozumun icine bakıyor herşey bununla basliyor iste...cok doluyum inan ki
özür dilerim !!! ama, OHAAAA YAAAABen esimin eski sevgilisi hakkında bir konu paylasmistim yeni aslında ben esimle aramdaki proplemi çözemedikce kendime konu arıyorum aslında yasadigim o kadar cok sey varki hepsi doldurdu beni diye düşünüyorum ben 19 yasinda evlendim evlenirken zorluklarla evlendik esimle babam beni vermek istemedi okumam icin tabi ben direttim olsun diye oldu evlendik esimin ailesinin evinin altinda iki oda bir eve eşyalarımı düzenledik tabi esimin ailesinde beni çokta istemiyordu ogullarina vermiyorlarsa birak falan gibi konusmalarda gecmis esimle bir sorunumuz yok gibiydi nisanliyken evlendik o gece kaynanam geldi basimiza dikildi tabi esim ses etmiyor o kadar utanıyorumki sonra annesine sen git ben seni çağırırım dyr sesimi çıkaramıyorum ama ne oluyor dyrm sonra birlikteliğimiz oldu ama esimin istediği gibi degil ne bekliyordu bilmiyorum kanamam az olmus bu ne böyle diye bana tepkiler tavırlar arkasini dönüp yatmalar beni öldürecek gibi tavırlar oluyorum resmen Allah im bu ne tavir ben kimseyle birsey yasamadim dyrm sabaha kadar bu böyle sürdü cok kötü bir gece benden şüphe duyan bir es esim cikip gidiyor babası ile isim var diye yeni evliyiz düşünün banada dyrki anneme bunu göster Allah im işkence gibi kaynanam geliyor bakayim dyr bana bende gösteriyorum böylemi olur az oldu falan diye çocukça ama eşimde ilişki sırasında sorunda oluyor yapamıyor kadın bana siz iliskiyi daha öncemi yasadiniz zaten yaptiniz görümcen gelsin baksin falan diye laf sayıyor kafam da simsekler ne oluyor diye esim cekti gitti ben onlarin icinde zaten istenmiyorum esim tlfn ediyor hazirlan doktora gidiyoruzokadr kötü bir anki ağlıyorum kendimi anlatamiyorum zatende dinleyen yok kaynanam ben bilmem kiza birsey diyemem günahını alamam belki oglum yapamadı falan filan esimde ses yok suratima bile bakmıyor Kayinbabam görümcem esim yola düşüyoruz ben ağlıyorum görümcem olur öyle herkes ayni olmaz dyr ama bana sorun hic birşey yasamamissin görmemissin doktorun onune geçip muayene olmaya geciyorsun onlari tatmin edecek cvp bekliyorlar doktor anlatıyor bir sorun yok bunun.kac cesidi var bunun miktarida böyle herkes ayni.olmaz diye çıkıyoruz esim sarılıyor herkes mutlu ya ben nasil anlatayim bilmiyorum nasil tarif edyim hislerimi gidene kadar yüzüme bakmayan insan gozumun icine bakıyor herşey bununla basliyor iste...cok doluyum inan ki
Daha yapiyorlar inanki simdi herşeyin farkina vardi ama benim psikolojim guvenim herşeyim gitti inankiYa bunları tek siz yaşamıyorsunuz ınanın sıze faydası olmaz zararı olur.
Hepsine sünger çekin, Allah a sıgının, zulmeden sız degılsınız onların terbıyesızlıgı.
Bu zamana kadar hayatınızı kötü etmısler barı bundan sonra boyle olmasına ızın vermeyın.
Evet yaptirmam deseydim.niye diye sorgulanacktimInanamiyorum hadi aile cahil eski carsaf asma zihniyetinden kalma ama esiniz bunu nasıl yapar.allah korusun evlerden uzak bende kanama olmadi böyle insanlar olsaydi karşımda milletin diline düşürmüştü. Ya kari koca arasında ilişkiyi bütün aile nasil bilir. O çarşafa nasil bakarlar hepsi küçüklmüşsünüz sanirim kendinizi ispatlamak icin bu kadar sessiz kaldınız. Doktor onayı mi lazimdi eşinize inanamiyorum. Cahillik diz boyu hayatimda duymadım boyle bisey
Ne bileyim simdiki aklim olsa saniye durmam.inanki.ama ne yapayimki artikKussam olmazz kusmasam gönül razı değilAllah böyle insanların belasını versin, iki yakalarını bir araya getirmesin keşke bu kadar zaman durmasaydınız bu adamın yanında
Kız çocuğunuz varsa onu koruyun. Erkek çocuğunuz varsa da onların zihniyetiyle yetiştirmeyin. Artık yapabileceğiniz bu.Ne bileyim simdiki aklim olsa saniye durmam.inanki.ama ne yapayimki artik
Sagolun Allah da sizin gönlünüze göre versinForum yetkilileri bu konuyu duyuru olarak herkese gondersin. Forum ana sayfasina kocaman link eklesin. Boylece babasi oku kizim demesine ragmen illede koca diye yananlara ders olur. Mustehak size..
Evet ikiside var öyle düşünüyorumKız çocuğunuz varsa onu koruyun. Erkek çocuğunuz varsa da onların zihniyetiyle yetiştirmeyin. Artık yapabileceğiniz bu.
Ya liseyi bitirdim üniversite sinavinada girdim belli bir bolum gelmediği için tekrar girecektim ama esimle tanıştım cevremdeki evlenenlere göre erken evlendimYok artık!!!!
Okula gititniz mi? Gittiyseniz kaça kadar gititniz?
Evlenmekle, özellikle bu kadar geri kafalı ve cahil bir aileye gelin gitmekle hata yapmışsınız bari şimdiden sonra kendinize yatırım yapmaya çalışın - okula devam edin! En azından bir Lise diplomanız olsunki ileride ayrılmak istediğinizde kendi ayaklarınızın üstünde durabilmeniz daha kolay olsun.
Kendinize bile bile nasıl bu kötülüğü yaptınız? Küçüğüm diyorsunuz - eh küçükseniz neden evlenmek istediniz?? Bu bir çelişki.
O zaman bundan sonra akıllı davranın ve tekrar girin univ sınavına - açık öğretim dahi olsa okuyun. Kendiniz için, kızınız için. O ailede büyüyüecek kıza da yazıkYa liseyi bitirdim üniversite sinavinada girdim belli bir bolum gelmediği için tekrar girecektim ama esimle tanıştım cevremdeki evlenenlere göre erken evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?