Huzursuzum ne yapacağımi nasil davranacağımı bilmiyorum

7 yıllık evli 2 çocuk annesiyim henüz kanama olmadı, eşimde neden olmadı diye sormadı.

Benim cevremde kimse yok paylaşacagim haklisinz benim psikojim bozuldu tedavi gördüm iki sene dort tane düşük yaptım bebegimi kaybettim neler gördüm nasil davranacagimi bilemedim

Benim cevremde kimse yok paylaşacagim haklisinz benim psikojim bozuldu tedavi gördüm iki sene dort tane düşük yaptım bebegimi kaybettim neler gördüm nasil davranacagimi bilemedim
Ya bunları tek siz yaşamıyorsunuz ınanın sıze faydası olmaz zararı olur.
Hepsine sünger çekin, Allah a sıgının, zulmeden sız degılsınız onların terbıyesızlıgı.
Bu zamana kadar hayatınızı kötü etmısler barı bundan sonra boyle olmasına ızın vermeyın.

Bana bunları düşündüren yasatan o diye bazen doluyorum ha ne yapabilirim doğrusun gecti gitti zamaninda olacakti ama simdi hic birseyi değiştirmez iste

Kussam olmazz kusmasam gönül razı değil Allah böyle insanların belasını versin, iki yakalarını bir araya getirmesin keşke bu kadar zaman durmasaydınız bu adamın yanında

Inanamiyorum hadi aile cahil eski carsaf asma zihniyetinden kalma ama esiniz bunu nasıl yapar.allah korusun evlerden uzak bende kanama olmadi böyle insanlar olsaydi karşımda milletin diline düşürmüştü. Ya kari koca arasında ilişkiyi bütün aile nasil bilir. O çarşafa nasil bakarlar hepsi küçüklmüşsünüz sanirim kendinizi ispatlamak icin bu kadar sessiz kaldınız. Doktor onayı mi lazimdi eşinize inanamiyorum. Cahillik diz boyu hayatimda duymadım boyle bisey

özür dilerim !!! ama, OHAAAA YAAAA

Daha yapiyorlar inanki simdi herşeyin farkina vardi ama benim psikolojim guvenim herşeyim gitti inanki

Evet yaptirmam deseydim.niye diye sorgulanacktim

Kussam olmazz kusmasam gönül razı değil Allah böyle insanların belasını versin, iki yakalarını bir araya getirmesin keşke bu kadar zaman durmasaydınız bu adamın yanında
Ne bileyim simdiki aklim olsa saniye durmam.inanki.ama ne yapayimki artik

Forum yetkilileri bu konuyu duyuru olarak herkese gondersin. Forum ana sayfasina kocaman link eklesin. Boylece babasi oku kizim demesine ragmen illede koca diye yananlara ders olur. Mustehak size..

Forum yetkilileri bu konuyu duyuru olarak herkese gondersin. Forum ana sayfasina kocaman link eklesin. Boylece babasi oku kizim demesine ragmen illede koca diye yananlara ders olur. Mustehak size..
Sagolun Allah da sizin gönlünüze göre versin

Yok artık!!!!
Okula gititniz mi? Gittiyseniz kaça kadar gititniz?
Evlenmekle, özellikle bu kadar geri kafalı ve cahil bir aileye gelin gitmekle hata yapmışsınız bari şimdiden sonra kendinize yatırım yapmaya çalışın - okula devam edin! En azından bir Lise diplomanız olsunki ileride ayrılmak istediğinizde kendi ayaklarınızın üstünde durabilmeniz daha kolay olsun.
Kendinize bile bile nasıl bu kötülüğü yaptınız? Küçüğüm diyorsunuz - eh küçükseniz neden evlenmek istediniz?? Bu bir çelişki.

Ya liseyi bitirdim üniversite sinavinada girdim belli bir bolum gelmediği için tekrar girecektim ama esimle tanıştım cevremdeki evlenenlere göre erken evlendim

Canım ya çok üzüldüm. Bu cuma mübarek gün tüm kalbimle dua ediyorum sana Allah yardımcın olsun . Allah unuttursun . Çok acayip birsey içim acıdı resmen.

Ya liseyi bitirdim üniversite sinavinada girdim belli bir bolum gelmediği için tekrar girecektim ama esimle tanıştım cevremdeki evlenenlere göre erken evlendim
O zaman bundan sonra akıllı davranın ve tekrar girin univ sınavına - açık öğretim dahi olsa okuyun. Kendiniz için, kızınız için. O ailede büyüyüecek kıza da yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…