Huzursuzum ne yapacağımi nasil davranacağımı bilmiyorum

Beyza _123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
355
77
103
39
Ben esimin eski sevgilisi hakkında bir konu paylasmistim yeni aslında ben esimle aramdaki proplemi çözemedikce kendime konu arıyorum aslında yasadigim o kadar cok sey varki hepsi doldurdu beni diye düşünüyorum ben 19 yasinda evlendim evlenirken zorluklarla evlendik esimle babam beni vermek istemedi okumam icin tabi ben direttim olsun diye oldu evlendik esimin ailesinin evinin altinda iki oda bir eve eşyalarımı düzenledik tabi esimin ailesinde beni çokta istemiyordu ogullarina vermiyorlarsa birak falan gibi konusmalarda gecmis esimle bir sorunumuz yok gibiydi nisanliyken evlendik o gece kaynanam geldi basimiza dikildi tabi esim ses etmiyor o kadar utanıyorumki sonra annesine sen git ben seni çağırırım dyr sesimi çıkaramıyorum ama ne oluyor dyrm sonra birlikteliğimiz oldu ama esimin istediği gibi degil ne bekliyordu bilmiyorum kanamam az olmus bu ne böyle diye bana tepkiler tavırlar arkasini dönüp yatmalar beni öldürecek gibi tavırlar oluyorum resmen Allah im bu ne tavir ben kimseyle birsey yasamadim dyrm sabaha kadar bu böyle sürdü cok kötü bir gece benden şüphe duyan bir es esim cikip gidiyor babası ile isim var diye yeni evliyiz düşünün banada dyrki anneme bunu göster Allah im işkence gibi kaynanam geliyor bakayim dyr bana bende gösteriyorum böylemi olur az oldu falan diye çocukça ama eşimde ilişki sırasında sorunda oluyor yapamıyor kadın bana siz iliskiyi daha öncemi yasadiniz zaten yaptiniz görümcen gelsin baksin falan diye laf sayıyor kafam da simsekler ne oluyor diye esim cekti gitti ben onlarin icinde zaten istenmiyorum esim tlfn ediyor hazirlan doktora gidiyoruzokadr kötü bir anki ağlıyorum kendimi anlatamiyorum zatende dinleyen yok kaynanam ben bilmem kiza birsey diyemem günahını alamam belki oglum yapamadı falan filan esimde ses yok suratima bile bakmıyor Kayinbabam görümcem esim yola düşüyoruz ben ağlıyorum görümcem olur öyle herkes ayni olmaz dyr ama bana sorun hic birşey yasamamissin görmemissin doktorun onune geçip muayene olmaya geciyorsun onlari tatmin edecek cvp bekliyorlardoktor anlatıyor bir sorun yok bunun.kac cesidi var bunun miktarida böyle herkes ayni.olmaz diye çıkıyoruz esim sarılıyor herkes mutlu ya bennasil anlatayim bilmiyorum nasil tarif edyim hislerimi gidene kadar yüzüme bakmayan insan gozumun icine bakıyor herşey bununla basliyor iste...cok doluyum inan ki

yuh ya o ne öyle benim hiç gelmedi ona bakarsak ben öyle biriyle evli olsaydım anında kapı önüne koyulurdum ne kadar kötü bir durum sizin bir suçunuz yokken böyle şey yaşamak.Bazılarının esnek olabiliyor benim öyleydi bilmiyorsun ya ben sorguladım niye böyle oldu diye eşim hiç üstünde durmadı bile.Bence bu konuya çok üzüldüğünüzü söyleyın

Size inanmayip böyle asaglik biseyi istediginde neden boyun egdiniz ki ..? O anda koparacaktiniz kiyameti .. Allahim daha neler görücez burda acaba ..

Sonrasinda biz yeni evli gibi bir hayat yasayamdik esim le ne zaman yakinlassak sorun esimin annesi evde bekar bacis var o kafami görseler laf soylemeler zaten istem iyorlar kaynanam.esimle yanyana otursak surat asmalr onu kiskanmalar heryere bizle gitmek istemeler herseyi bizle yapmak istemeler eşimde ses yok tabi ne yaşıyorum bilmiyorum üstüne birde hemen o gece hamile oldugumu öğreniyorum ben allak bullak daha 19 yasindasin üstüne sorunlar dışlanmalar benim.ailem tavırlı bulunduğum yer öylesine esim yanimda degil sonra birini sevdiğini öğreniyorum sorunlar esimin halleri

Eşiniz çok çok çok kötü bir insanmış.
Inan nasil kaldim bilmiyorum bu kadar sene bazen aklima geliyor geriyede dönemedim ailem istemedi yasim küçük ne yapacağım bilmiyorum kimseye diyemiyorum evlendiğim gece hamile kalmisim zaten

Size inanmayip böyle asaglik biseyi istediginde neden boyun egdiniz ki ..? O anda koparacaktiniz kiyameti .. Allahim daha neler görücez burda acaba ..
Sesimi çıkaramdim yasim küçük ailem istemedi evlenmemi ne diyecegim bilemedim gitsem dedim niye geldi diye herkes bir onlara laf dese 10 kisi bana diyecek ölmeyi bile düşündüm ya cok kotu bir zamandi

[QUOTE="Muhtelif Evhamli Hatun, post: 60295442, member: Öyle iste daha onun ailesinden gördüğüm cabasi

tövbe yarabbi.
çarşaf gösterme, bekaret için doktora gitme...
aklınızı mı kaçırdınız?
niye izin veriyorsunuz?

ANladım ki çok anneci bir çocuk aile yapısında öyle gördü demek ki hem bi kere hangi çağda yaşıyoruz kaynana bakması nedir ya adına çok üzüldüm bu denli hassas bir konuda sana böyle yaklaşmaları na çok üzüldüm sen nişanlılık evresinde adam sana karşı iyi Birisi miydi yoksa sana karşı güvensiz biri. Mi o gümden sonra başka böyle seni üzecek seyler yaşadın mı acaba güven eksikliğiniz mi var

Soyledim ama ne ki yani beni bende bilmiyordum deyip bana kizdi

o muayene odasından çıktıktan sonra eşiniz size sarıldığında itecektiniz onu geri... bu sefer siz ona dünyayı dar edecektiniz. ne demek muayene ne demek şüphe etmek.. tövbe Yarabbi paçanızdan mı akacaktı kan? bu nasıl cahillik. kayınvalideniz koca kadın bilmiyor mu ne kadar olacağını?

Bekaret, toplumun uydurduğu gelenek dayatması aptalca bir şey.
Yalnız benim anlamadığım siz eski konularınızı deşip deşip duruyorsunuz dün de yazdınız.
Böyle devam ederseniz benim bile sinirim bozuluyor kocanız napsın.
Ayrıca yaşadıklarınız iğrenç tabi orası ayrı ama bunları düşünüp deli mi olmak ıstıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…