- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
Kardeşiniz var mı?kendimi kimsesiz hissediyorum görüşmediğim anlar da oldu daha çok kötü hissediyorum görüşmeyince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşiniz var mı?kendimi kimsesiz hissediyorum görüşmediğim anlar da oldu daha çok kötü hissediyorum görüşmeyince
Bence eşiniz psikolojik durumunuzun sebebini bilemediği için yaşlı insanlari uzuyorsun bağırıyorsun gibi şeyler söylemiştir. Çünkü bu halinizi kafasında oturtamiyor sebepsiz yere yaptığınızı düşünüyor olabilir. Bence eşinizle paylaşmalı siniz yoksa sizin sebepsizce psikolojik ataklar gecirdiginizi dusunebilirhayır babamlar köyde yaşıyorlar onlar babama geldi benim geldiğimi duyunca
Ya "affetmek yaptığını hoş görmeye başlamak demek değil yaşananları geride bırakmak demek" falan diyorlar ama ben inanmıyorum, affedemeden de geride bırakılıyor ama onları kemdinizden de mahrum birakmadan hiçbir şey geride falan kalmıyor.affedemiyorum işte halam amcan seni sadece dövdü diyor haberlerde neler okuyoruz tecavüze uğrayanlar filan diyor psikolojimi herkes etkiliyor affetmem için herkes baskı yapıyor
babaannemi sevmediğimi biliyor ona oda mesafeli bu yüzden ama benim anne ve babamı eşim benden daha çok seviyo o istiyo arifeden gittik bana kalsa 1 gün görüp dönecektim köyde işlere de yardım ederim diye erken kaçtık eşim birde hiç köy ortamı görmediğinden köye bayılıyor bıksın diye hayvan altı bile temizlettim sabah akşam gıkı çıkmadıBu rol sizi yiyip bitiriyor, eşinize açılıp iletişimi kesemez misiniz?
evet benden 3 yaş küçük bir erkek kardeşim var ben ne yaşadıysam aynısını beraber yaşadık ama o görüşmüyor hiçbiri ile ve onun psikoloji de bozulmadı benden sağlam çıktıKardeşiniz var mı?
Sizi sıkmak istemem ama merak ediyorum sizin geldiğinizi nasıl duymushayır babamlar köyde yaşıyorlar onlar babama geldi benim geldiğimi duyunca
Anlatabilirsinizanlatamam zamanla soğur mu bilmem ama ilk kez psikoloğum dışında buraya yazdım onu da üstün körü özet şeklinde
Ne yaparsanız yapın yaşadıklarınızı eşinizle paylaşmadan onlardan uzaklaşmadan iyi hissetmeniz imkansız.babaannemi sevmediğimi biliyor ona oda mesafeli bu yüzden ama benim anne ve babamı eşim benden daha çok seviyo o istiyo arifeden gittik bana kalsa 1 gün görüp dönecektim köyde işlere de yardım ederim diye erken kaçtık eşim birde hiç köy ortamı görmediğinden köye bayılıyor bıksın diye hayvan altı bile temizlettim sabah akşam gıkı çıkmadı
Onu da bıraktılar yani sizinle birlikte Belki de hiçbiri ile görüşmediği için travmaları tetiklenmiyordur.. Keşke siz de öyle yapsanız..evet benden 3 yaş küçük bir erkek kardeşim var ben ne yaşadıysam aynısını beraber yaşadık ama o görüşmüyor hiçbiri ile ve onun psikoloji de bozulmadı benden sağlam çıktı
kaybolmuş bir çocukluğum var anneane ve dedesi ile olsun mutlu bir bebeklik geçirsin istiyorum oğlumu o kadar çok seviyorlar ki anlatamam babam devamlı görmeye gelir annemle belki oğlum için de annemle babama kıyamıyorum çünkü ben memleketten giderken ikiside ağlayıp kaldılarBu konu çok içime oturdu benim.
Anne babanız nasıl oradan oraya bırakıp devam etmişler hayatlarına?
Eşinize soylememenizi de utandıklarından istemiyorlardır. Ne biçim anne baba bunlar diyecek türden olduklarının farkindalardır.
zaten ben fenalaşınca köyde hastaneye kaldırıldım astım krizi diye babaannemi babam evden kovmuş başını alıp gitmiş köyde dağda taşta onu aradılar birde şaka gibi bir bayram geçirdim
Bu birliktelikler size iyi geliyor mu önemli olan ilk şey o.kaybolmuş bir çocukluğum var anneane ve dedesi ile olsun mutlu bir bebeklik geçirsin istiyorum oğlumu o kadar çok seviyorlar ki anlatamam babam devamlı görmeye gelir annemle belki oğlum için de annemle babama kıyamıyorum çünkü ben memleketten giderken ikiside ağlayıp kaldılar
Bende size üzüldüm hatta hala görüşmenize daha da üzüldüm.sizin adınıza da çok üzüldüm
onlar aslında senin çocukluğuna ağlıyorlar, sana çocukluğunu yaşatamadıklarına,kaybolmuş bir çocukluğum var anneane ve dedesi ile olsun mutlu bir bebeklik geçirsin istiyorum oğlumu o kadar çok seviyorlar ki anlatamam babam devamlı görmeye gelir annemle belki oğlum için de annemle babama kıyamıyorum çünkü ben memleketten giderken ikiside ağlayıp kaldılar
görüşmesi mümkün değil çünkü annem asla görüşmüyor benim olaylardan önce de görüşmüyordu annemi zamanında babama çok dövdürmüş boşanması için baskı yapmış ama babam annesi ile görüşmeyi azaltmıştı ama benim durumu duyunca küstüler diye köye ayrı ev yaptılar ayrı yaşıyorlar artık aynı ortama girmiyorlar sadece dedemle görüşüyor babam oda babaannemin elinden almaya çalışırdı hep dedemi de döverdi babaannem çok mülayim adam dedem beni koruyo diye evden kovardı bende dedemle kahvede otururdum gece yarısı olsun da dayaksız uyuyayım diyeSizi sıkmak istemem ama merak ediyorum sizin geldiğinizi nasıl duymus
Bir de babanızdan nasıl yüz bulup da seni görmeye gelmişler
Ortada küslük varsa gelemezler ki
Babanız acaba gizliden görüşüyor mu ailesine kıyamayip
yoo kardeşim görüşmüyor ama tüm akraba eş dost herkese herşeyi anlattı rezil etti köyde onları bir güzel karşılaşsa bile kardeşim bağırıp çağırır şiddet bile uygulamaya kalkmışlığı var babaanneme jandarmalık oldular bir kez sırf babaannem sana ben baktım amcan baktı nankör dediği içinOnu da bıraktılar yani sizinle birlikte Belki de hiçbiri ile görüşmediği için travmaları tetiklenmiyordur.. Keşke siz de öyle yapsanız..
ben de allaha havale ettim zaten amcam bu dünyada çekti kendi kızına da şiddet uyguladığı için kız kadın sığınma evine gitti bu yüzden memuriyeti yandıYapacagini ceksin hic acimam. Gücleri kücük cocuklara yeter zaten. Bazilari affet felan der ama ben insanlar gercekten degismedikten sonra affetmem. Benimde affetmediklerim var. Allah yukarda hesaplasmayi öteki tarafa biraktim. Benden zarar gelmez, ama hesabinin sorulmasini isterim