HUZURLU ORTAMDAN RAHATSIZ OLMA

çok ağır şeyler yaşamışsınız.

terapiste devam etmeniz mantıklı ve iyi olur.

eşinize az da olsa bahsedip, böyle ortamlara girmek zorunda kalmaktan, en azından rol yapmak zorunda olmaktan kendinizi kurtarsanız daha rahat olmaz mısınız acaba?

Yasadiklariniza cok uzuldum gercekten. Ailenizle yuzlestiniz mi hic? Belki de icten ice onlara duydugunuz ofke bu sekilde ortaya cikiyor. Destek almaniz iyi bir fikir. Belki ailenizle de yuzlesmelisiniz. Basiniza gelen her seyin sorumlusu onlar cunku.
yüzleştim her şeyi benm geleceğim için bize iyi bir gelecek bırakmak için yaptık diyorlar ağlıyorlar konuşmuyorlar zaten

bilemiyorum astım panik anında geliyo uzun zaman krize girmemiştim onları görünce yine astım krizim tuttu hastanelik oldum eşim öğrenip bana karşı kullanırsa diye düşünmeden edemiyorum kimseye güvenemiyorum
Özelden yazcam şimdi

çok ağır şeyler yaşamışsınız.

terapiste devam etmeniz mantıklı ve iyi olur.

eşinize az da olsa bahsedip, böyle ortamlara girmek zorunda kalmaktan, en azından rol yapmak zorunda olmaktan kendinizi kurtarsanız daha rahat olmaz mısınız acaba?
annem anlatma diyor dünya hali ne olacağı hiç belli olmaz insan oğlu yeri geldiğinde sana karşı kullanır diyor

Babanızın şuanki duruşunu takdir ettim.
Ama zamanında yaşananlar anne ve babanızın ihmalkarlığı tamamen, sizi sahipsiz bırakmışlar.
Maddi durum, o zamanın şartları vs cahillik etmişler aslında.

Şimdi kendi kurduğunuz aile de sorunsuzmuş, bu mutlu hayatı geçmiş yüzünden berbat etmeyin.
Terapilerinizi aksatmayın, inşallah atlatırsınız bu travmaları.
inşallah atlatmaya çalışıyorum

affedemiyorum işte halam amcan seni sadece dövdü diyor haberlerde neler okuyoruz tecavüze uğrayanlar filan diyor psikolojimi herkes etkiliyor affetmem için herkes baskı yapıyor
Dövmek çok hafif birşeymiş gibi sadece dövdü ne demek. O halanız da vicdansız. Affetmeniz için kim zorluyorsa vicdansızlar. Bu zamana kadar yaşadıklarınızda nerdeymiş bu herkeste şimdi affet diye baskı yapıyorlar. O zaman elinizden tutup kurtarsalarmış ya sizi

annem anlatma diyor dünya hali ne olacağı hiç belli olmaz insan oğlu yeri geldiğinde sana karşı kullanır diyor
Kullanırsa kullansın en azından bu korkuyla yaşamazsınız ve gerçek yüzünü görürsünüz. Bence eşinizle paylaşmanız sizi rahatlatacak. Psikoloğunuz ne diyor eşinizin bilmemesine?

ben olsam sanırım hiçbiriyle görüşmezdim. hepsi suçlu daha çok anneniz babanız aslında

hiç mi takip etmediler hiç mi anlamadılar aramadılar sizi. insan çocuğunun sıkıntısını anlamaz mı aç kaldığını doyduğunu kilosundan bile anlar

Dövmek çok hafif birşeymiş gibi sadece dövdü ne demek. O halanız da vicdansız. Affetmeniz için kim zorluyorsa vicdansızlar. Bu zamana kadar yaşadıklarınızda nerdeymiş bu herkeste şimdi affet diye baskı yapıyorlar. O zaman elinizden tutup kurtarsalarmış ya sizi
halam bn o yaştayken şehir dışında üni okuyordu en sevdiğim oydu aileden o yüzden onu salıyorlar üstüme çünkü ben başrışırsam babamda barışır diye düşünüyorlar

ben olsam sanırım hiçbiriyle görüşmezdim. hepsi suçlu daha çok anneniz babanız aslında

hiç mi takip etmediler hiç mi anlamadılar aramadılar sizi. insan çocuğunun sıkıntısını anlamaz mı aç kaldığını doyduğunu kilosundan bile anlar
sadece yaz tatillerinde görürlerdi onda da babaannem asla yalnız bırakmaz beni kendisiyle tarla işçiliğine götürdü hep

Travma terapisi de alin lutfen .cok üzüldüm adiniza . Ailenizden uzak durun birgun sakin sakin anne baba amca babaanne ne varsa icinizde böyle dökün kirginliklarinizi soyleyin anlayan anlar siz rahatlarsiniz. Sonrada görüşmeyin kimse ile aileden

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm gerçekten içinden bişey koptu :KK43: Ama hala o insanlarla görşmeniz travmalarınızı tetikliyordur mutlaka lütfen görüşmeyin ya neden görüşüyorsunuz ki. Bence anneniz de yanılıyor çocukken dayak yemiş olmanın size karşı kullanılacak nasıl bir yanı olabilir ki??? Eşinize anlatın ve en azından bu anlamda rahatlayın bence.. Tedavinize de lütfen devam edin. İnşallah çok iyi olursunuz bundan sonra :dua: :KK200:

sadece yaz tatillerinde görürlerdi onda da babaannem asla yalnız bırakmaz beni kendisiyle tarla işçiliğine götürdü hep
şimdi ben çocuğumu bütün sene bıraksam en azından yazın babanneye derdimki nereye?? ben ilgilenicem çocuğumla..

ailenizi savunuyorsunuz belki böyle kabullendiniz yada onları biliçaltınızda aklamak istiyorsunuz ama bence en büyük hata onların. sizi dünyaya getiren ama bakmayan onlar

şimdi ben çocuğumu bütün sene bıraksam en azından yazın babanneye derdimki nereye?? ben ilgilenicem çocuğumla..

ailenizi savunuyorsunuz belki böyle kabullendiniz yada onları biliçaltınızda aklamak istiyorsunuz ama bence en büyük hata onların. sizi dünyaya getiren ama bakmayan onlar
bilmiyorum haklı olabilirsiniz ama insan ebeveynlerini affetmek istiyor zaten sürekli birileri beni sevsin istiyorum buda bir psikolojik durum o yüzden affetmiş olabilirim

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm gerçekten içinden bişey koptu :KK43: Ama hala o insanlarla görşmeniz travmalarınızı tetikliyordur mutlaka lütfen görüşmeyin ya neden görüşüyorsunuz ki. Bence anneniz de yanılıyor çocukken dayak yemiş olmanın size karşı kullanılacak nasıl bir yanı olabilir ki??? Eşinize anlatın ve en azından bu anlamda rahatlayın bence.. Tedavinize de lütfen devam edin. İnşallah çok iyi olursunuz bundan sonra :dua: :KK200:
eşim psikoloğa öfke kontrolü için gittiğimi biliyor anlatamıyorum

X