• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermanı yok ama içimi dökmek istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bişey aile yapım gereği mümkün değil. Bizde ancak evlenirsen kendi evine gelin gidersin mantığı var malesef.
Seni en iyi ben anlarım.
Aynı babanın sinir hastası dayak atan küfreden ve hep kavga cikaranina sahiptim.evlenmeden kurtuluş yoktu bize abimhil bile dahil.evlendik kurtulduk ama annem hala o sinir hastası adamı çekiyor.
Aynı huy aynı tavur hiç değişiklik yok malesef

Bir yetişkin olduktan sonra ebeveynlerimizi olduğu gibi kabul etmek zorunda kalıyoruz malesef. Çocukluğunuzda yaşadıklarınız sizde iz bırakmış ama şöyle düşünün artık istese de sizde bir iz bırakamaz çünkü büyüdünüz. Bence kalbinizi biraz yumuşatmalısınız, babaların sadece varlığı bile yeter, siz farkında olmadan ondan güç alıyorsunuz hatta hissettiğiniz o olumsuz duygulardan bile güç alıyor olabilirsiniz. Ama başına birşey gelse önce siz üzülürsünüz.

Evlilikle ilgili benim de çok korkum var. Eş kişisini sırf bana inat olsun diye istemeyebilir. İşleri ya babanı seç ya da onu noktasına getirebilir. Bunları yapmasa bile evlilik sürecinde para harcadığı için bana hayatımın travmasını yaşatabilir. Sizinkini bilmem ama benimki beni hiç sevmedi sanırım. Baba olmaya hazır olmadığı bir dönemde doğmuşum. Baba olduğu için bana hep aynı nefretle bakıyor gibi
Bir bayan arkadaşınızla yaşama şansınız yok mu aynı evde kalmak gibi

adınıza çok üzüldüm umarım bir şekilde içiniz ferahlar. dermanı yok demişsiniz ama daha fazlası olmaması için yapabileceginiz birşey var. asla bu durumdan kaçmak için ya da kısa sürede oldu bittiyle evlenmeyin. hayatınıza girecek kişiyi iyi tanıyın. sizin yaşadıgınızı çocugunuza yaşatmayın. nacizane tavsiyem. kendine yapılan bişekilde sindirilir ama çocuguna yapılanı kaldıramazsın

Yazdığına göre yorum yapıyorum yazmadığı birşey varsa bilemem bu neyin kafası ya😂
Yahu adam daha ne yapsın kötü ve toksik bir baba olmak için her yolu denemiş 😂

Nefret ediyor gibi insan bakar mı evladına? Bu baba nefret edilecek baba değil diyorsunuz.. Bu bile yeter.

Böyle birini tanıyorum. Babası öldüğünde rahata kavuşmuştu.

Yahu adam daha ne yapsın kötü ve toksik bir baba olmak için her yolu denemiş 😂

Nefret ediyor gibi insan bakar mı evladına? Bu baba nefret edilecek baba değil diyorsunuz.. Bu bile yeter.

Böyle birini tanıyorum. Babası öldüğünde rahata kavuşmuştu.
Tamamda eski anne babaların yüzde 80-90ı toxic zaten.özellikle dediğim dedik sevgisini gösteremeyen babalar tipik birşey.benim için bunlar nefret edilecek sebepler değil en fazla hoşlanmıyorum,anlaşamıyorum derim ölse rahat ederim diye düşünmek için daha ciddi sebepler gerekir tabi bu benim kendi fikrim.annem çok zor bir karakter ve bana çok fazla zarar verdiğini düşünüyorum geçmişte ama ondan nefret etmem mümkün değil ben anne babamın mükemmel olmadığını biliyorum ve onları hatalarıyla kabul edip seviyorum sonuçta kimsede mükemmel evlat değil.konu sahibi yetişkin olmuş,işide var baba evinde yaşıyor oranın kurallarına uymak durumunda kalıyor haliyle ne zaman kendi evine çıkar o zaman istediği gibi yaşar malesef durum böyle ekonomik özgürlük olmadan tam anlamıyla özgürlük olmuyor.nefret etsede etmesede şuan babasıyla kalmak zorunda nefret ederekte bir yere varılamaz sadece kendini yıpratır.

Aşırı dayağı mı yok? Orayı anlamadım var ama az mı demek istediniz? Yoksa kumarı mı aşırı?

Tamamda eski anne babaların yüzde 80-90ı toxic zaten.özellikle dediğim dedik sevgisini gösteremeyen babalar tipik birşey.benim için bunlar nefret edilecek sebepler değil en fazla hoşlanmıyorum,anlaşamıyorum derim ölse rahat ederim diye düşünmek için daha ciddi sebepler gerekir tabi bu benim kendi fikrim.annem çok zor bir karakter ve bana çok fazla zarar verdiğini düşünüyorum geçmişte ama ondan nefret etmem mümkün değil ben anne babamın mükemmel olmadığını biliyorum ve onları hatalarıyla kabul edip seviyorum sonuçta kimsede mükemmel evlat değil.konu sahibi yetişkin olmuş,işide var baba evinde yaşıyor oranın kurallarına uymak durumunda kalıyor haliyle ne zaman kendi evine çıkar o zaman istediği gibi yaşar malesef durum böyle ekonomik özgürlük olmadan tam anlamıyla özgürlük olmuyor.nefret etsede etmesede şuan babasıyla kalmak zorunda nefret ederekte bir yere varılamaz sadece kendini yıpratır.
Aşırı dayağı yok ne demek?

Benzer şeyleri yaşadım ta ki geçen yıla kadar. Babam vefat etti. Farkettim ki ölüm öyle bir şey ki herşey bitiyo hiç o günler yaşanmamış gibi hissediyorum ve her şeyi affetmişim. Asla affetmem dediğim defterlere yazdığım her şeyi affetmişim.. Sizi anlıyorum zaten olayın içerisinde iken bu söylenenler saçma ve boş geliyo umarım Bi çıkış yolu bulunur sizin için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back