Huzur Bulduğum Tek Yer Evim

ablam cok gusel evın var valla her kösesıne heryerıne bayıldım.gule gule otur inş.özellıkle mutfagını cok cok cok begendıkmm

ablam harika bir evin var, iyi günlerde ve huzur içinde otur :1hug: a.s.

beğenileriniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlarŞeniz

çok beğendim özellikle mutfağına bayıldım çünkü acaip bi mutfak takıntım var illa böle kocaman olcak ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ablacım...

kk nın kraliçesine böyle saray gibi ev yakışırdı zatenn , her şey mükemmel , çok zevklisin ablam , ben en çok mutfağa bayıldım :jeyyar: , sayamadım kaç tane yatak odası var kaydirigubbakcemile3 , huzurlu mutlulukla oturun inşallah a.s.

ablacım evin bir harika...kocaman kaç odası kaç katı var kafam karıştı vallahi:)
bayıldım güle güle oturun....
a.s.:nazar:

ablacım evin bir harika...kocaman kaç odası kaç katı var kafam karıştı vallahi:)
bayıldım güle güle oturun....
a.s.:nazar:

teşekkürler ablamŞeniz sadece 4 oda var birde aşağıda depo olarak kullanılan biryer

hepimiz evlerimizde güle güle huzurla oturalım inşallah:Saruboceq:

o sarı odaya bayıldım yavvv ne güzel olmuş rengi evde maşallah ferah ferah allah güzel günlerde oturmak nasip etsin canım

evinizde güle güle oturun.Gayet şık olmuş.Salon mobilyalarınız deri mi ?Nerden aldınız fiyatı ne kadar acaba...

evinizde güle güle oturun.Gayet şık olmuş.Salon mobilyalarınız deri mi ?Nerden aldınız fiyatı ne kadar acaba...

Teşekkürler
Hayır mobilyalarderi değil Güderiye benzeyen bir kumaş,
İzmirden almıştım Uzun zaman oldu fiyatını hatırlamıyorum

evinizin düzenine ve uyumuna bayıldım.
güle güle oturun inş.
:nazar:

Back
X