- 15 Temmuz 2008
- 2.426
- 17
- 156
ablaamm ne harika bi evdir bu ya geniş ferah :asigim:
geniş olmasına rağmen mis gibi tertemiz üstelik koca evi sen temizliyomuşsun nasıl kaçırdım ben evini ya yeni gördüm
ablammm Rabbim evlatlarınla eniştemle mutlu huzurlu sağlıklı uzun uzun ömürler nasip etsin sana
şey ablaa bi ricam olacak dı da
arada bi beni de ansana dualarında bende isitrem evv hele senin ki gibi mutfak bayılıyorum yeşil mutfaklara ablacım ya mutfak masanı acık daha kenara pencereye yakın kısma koysanda biraz orta kısım açılsa olmaz mı çok değil bi parça yeterli
bide abla o yatak örtülerini nasıl yaptın ya abla senin daha öğreneceğimiz ne yeteneklerin var yaffff:uhm: ablam Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin huzurun daim olsun:Saruboceq:
geniş olmasına rağmen mis gibi tertemiz üstelik koca evi sen temizliyomuşsun nasıl kaçırdım ben evini ya yeni gördüm
ablammm Rabbim evlatlarınla eniştemle mutlu huzurlu sağlıklı uzun uzun ömürler nasip etsin sana
şey ablaa bi ricam olacak dı da

bide abla o yatak örtülerini nasıl yaptın ya abla senin daha öğreneceğimiz ne yeteneklerin var yaffff:uhm: ablam Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin huzurun daim olsun:Saruboceq: