Huzur Bulduğum Tek Yer Evim

ablaamm ne harika bi evdir bu ya geniş ferah :asigim:
geniş olmasına rağmen mis gibi tertemiz üstelik koca evi sen temizliyomuşsun nasıl kaçırdım ben evini ya yeni gördüm
ablammm Rabbim evlatlarınla eniştemle mutlu huzurlu sağlıklı uzun uzun ömürler nasip etsin sana
şey ablaa bi ricam olacak dı da:utangac:arada bi beni de ansana dualarında bende isitrem evv hele senin ki gibi mutfak bayılıyorum yeşil mutfaklara ablacım ya mutfak masanı acık daha kenara pencereye yakın kısma koysanda biraz orta kısım açılsa olmaz mı çok değil bi parça yeterli
bide abla o yatak örtülerini nasıl yaptın ya abla senin daha öğreneceğimiz ne yeteneklerin var yaffff:uhm: ablam Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin huzurun daim olsun:Saruboceq:

barcman kardesim evine bayildim tek kelimeyle muhtesem allah agiz tdiyla otumayi nasip etsin:Saruboceq:

evin çok güzelmiş canım benim... allah mutluluk huzur ve sağlıkla yaşamayı nasip etsin ömrün boyunca inşallah..:1hug:

çok geniş bir eviniz var temizlemesi zor olsa gerek :D

ama mutfağınıza bayıldım.büyük mutfakları çok seviiyorum ne güzel yemek yapılır orada :))))

çok teşekkür ediyorum kızlar allah sizleride evlerinizde huzurlu kılsın inşallaha.s.

bir dizide vardi ev degil $ato $atodelikafadulden
gule gule oturun saglikla huzurlaa.s.

çok teşekkür ederim kızlarŞeniz daha iyileri sizlerin olsun inşallah:Saruboceq:

bu mutfağı bi yerden hatırlıcam ama sanki bi tv prog da tatlı yapılmıştı o evin mutfağı değil mi ya ilk tv dede gördüğümde imrenmiştim ne ferah mutfak çıkasım gelmez oradan

hariiiikaaa bir ev, bayıldım tertemiz sade.
özellikle mutfağınızı çoook sewdim.
Mutluluğunuz eksik olmasın evinizde.

bu mutfağı bi yerden hatırlıcam ama sanki bi tv prog da tatlı yapılmıştı o evin mutfağı değil mi ya ilk tv dede gördüğümde imrenmiştim ne ferah mutfak çıkasım gelmez oradan

öylemiii ben seyretmedim o programı ama kesin olan birşey varsa o mutfak benim mutfağım değildi canım

sen bune evmi diyosun:mymeka:saray yavrusu mubarek:lepi:mutlulukla,nese ile oturmanizi temenni ederim,yolum duserse bigun sizdeyim ona gore,

sen bune evmi diyosun:mymeka:saray yavrusu mubarek:lepi:mutlulukla,nese ile oturmanizi temenni ederim,yolum duserse bigun sizdeyim ona gore,

çok teşekkür ederim iyi dileklerin fazlasıyla sanada dönsün inşallah:Saruboceq:

bu arada uğrarsan seni evimde ağırlamaktan büyük bir zevk duyarım:lepi:

çok güzel gerçekten..

ferah ve zevkli...

sağlık, mutluluk ve huzur daim olsun yuvanızda....

Back
X