Huzur Bulduğum Tek Yer Evim

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
30
408
İşte burasıda benim herkes gibi tek huzur bulduğum yer
s5000567ps4.jpg

s5000454lm1.jpg

s5000637gn1.jpg

ablacım evıne bayıldım özellıkle mutfağına sankı 2 tane mutfak gıbı harıka genış ve feraf odalarında
allah sağlıkla oturmayı nasip etsin

valla maşallah sizee.....gerçi tahmin ediyordum çok güzel bir evinizin olduğunu yanılmamışımda........gerçekten insanın evi gibisi yok dimi...mutluluklar dilerim.

Evin çok güzel güle güle otur canim

Aman Allahimmmmmmmm
muthisssss bir ev
hayallerimdeki gibi gercekten ama sanmam ki birgun oyle evim olsunsenağlamasenağlama
gercekten ablacigim bayildim evine hele yatak odalarina muftaga ve banyoya offf
muthis gercekten baska bi sey diyemecegim cunku istedigim evler gibi bi sey ama bi gun benim de olsun isterim ama hic sanmam neyse disarda degilim ya buna da sukur napalim :çok üzgünüm:
Allah'im agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah a.s.

eviniz gerçekten çok güzel özellikle mutfağınız çok huzur veriyo yeşil renk süper olmuş

ablacım evin gerçekten huzur bulunulacak bir ev, heryeri ayrı bir özenle döşenmiş
ama ben en çok mutfağını beğendim, hatta bayıldım diyebilirm
bu güzel evinde sevdiklerinle bir ömür boyu güzel günler geçirmeni dilerim

çok teşekkür ederim allah çok daha iyilerini size nasip etsin inşallah bu arada evin süs perdelerini ve yatak örtülerini kendim diktim kızlar

Üfff yavrum cakuzin oliyim beasositososito

Sorması ayıptır kaç tane yatak odası var afeti devranım.:delphin:

inanmıyorum bu evmi yaa:1shok::1shok:
ay müthiş tütütütü maşallah,Rabbim bizede böyle bi ev pardon saray yavursu nasip etsin..
çok zwvkli döşenmiş bi ev..el emeğinizede sağlık ayrıca..:nazar::nazar::nazar:

ya ablaaaaaa sen bu evi kac saatte temizliyorsun ne kadar büyük
ayrica cok güzel sari olan yatak odasina bayildim ben cok tatli görünüyor
böyle bir evim olsun isterim ama temizlemeye üsenirim ben ya kimse gelíp gitmez herhalde pasakli diyekaydirigubbakcemile

Back
X