- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
o kıyafet hangi kıyafetmiş merak ettim???
elinde foto varsa ve paylaşırsan sevinirim.....
ve bence karışmak müdahale etmek ayrı, eleştiri yapmak ayrı.
şahsen bende aşırı dekolteden bi bayan olarak bile rahatsız oluyorum, adap diye birşey var sonuçta.
Senin benim evde oturdugumuz yerde elestirmemizle bakanin tv de elestirmesi bir mi ? Kiz kovulmus bir degilmis demek.
Konu Rihannadan açılmışken...Son klibini gördünüz mü? Ciddi ciddi Hüseyin Çelik'in yorumu ne olurdu o klibe ve kostümlerine diye düşünüyorum şuan...
Miley Cyrus un son klibinide unutmamak lazımKonu Rihannadan açılmışken...Son klibini gördünüz mü? Ciddi ciddi Hüseyin Çelik'in yorumu ne olurdu o klibe ve kostümlerine diye düşünüyorum şuan...
valla hüseyin çelik' e gelene kadar akşam olur ben bile '' başımıza taş yağcek '' dedim o klibi görünce
-130 bin çocuk gelin, 2300 çocuk tutuklu, 900 bin çocuk işçi, 50 bin çocuk seks kölesi var ama bakanımızın tek derdi sunucunun dekoltesi olmuş
Konu bu sabah açılmış, ve 35 sayfa ilerlemiş, yorumların hepsini okumadım ama sizin yorumunuzu çok beğendim.
Oysa ne kadar çok konuşulacak konu var dimi.
Geçen haftaydı sanırım bir çocuk işçi kızımız maganda kurşununa yenik düşüyor. Daha bu hayata yeni adım atmışken. Keşke bu konu hakkında çok konuşulsa idi. Neden bu çocuk okulda değil de tekstil atölyesinde?
Ama seviyoruz bu konuları siyasetçiler de farkında açalım bir konu günler geçsin der gibiler.
koskoca bakan, çıkıp dekolte hakkında konuşmaya utanmıyor ya, memleketimizde ki andımızdan sonraki en büyük sorununu da çözmek üzereler inşallah, sanane milletin ne giydiğinden, milletin çıplak çıkacak hali yok ya. O zaman tüm yabancı kanalları, dizi sitelerini vs kapatalım, ülkede etek boyunu bileğe sabitleyelim, zımbalayalım hatta, ohh sen sağ ben selamet
yakında neden 28 günde bir adet olmadın diye hesap soracaklar ha, iş o raddeye geldi
hem diyorlar biz kimsenin yaşam tarzına karışmayız, herkese demokrasi, yok ileri demokrasi yok, herkese eşit mesafedeyiz
herkes istediği gibi yaşayacak,
inş. cnm ya
Tesettürün bir zorunluluk olduğu ....olmazsa olmaz olduğu kısmını belirten arkadaşlarımız.........herkes islamı senin gibi yorumlamak zorunda değil.......gece yasin okur gündüz kimbilir kimin hakkına girer en basiti belki de dedikodu yapar........Allah demedi mi bize nasıl gelirsen gel ama kul hakkıyla karşıma gelme
Anlayacağın herkesin islam anyayışı yorumlayışı farklı.........dinini yaşarkenki òncelikkeri de farklı........besbelli hüseyin çelik dedikodu yaptı ve bir kadını işinden etti
Evet insan hakları..........ama kadınlar ve çocuklar suistimale çok açık insanlar ve kadîn haklarî diye bir gerçek yadsınamaz
zaten onları 3-5-9 eşe lafları yok. nikah kıyıp tecavüze lafı yok, tecavüze zaten yok, küçük yaştaki çocuklara desen gene yok, kadına şiddete laf yok çünkü prim getirmiyor.
dekolteye tepkileri var çünkü prim getiriyor. çelikin o pislik haberleri yayın olacak mı sizce olmayacak! herkesi sindirdikten sonra ıspat eden şerefsizdir diyecek. artık 2 kart ilerisini görüyoruz bunların. tez zamanda canları cehenneme.
Hüseyin Üzmez tarihteki kocaman lekelerden sadece 1isidir. Bizim elimizden birşey gelmiyor Allaha havale ediyorum yetim hakkı yiyenler, şehit hakkı, hakkımıza girenler tez zamnda belalarını bulsun inşallah..
yok. artık yutmayacağım bundan sonra.
ben anladımki bize özgürlük ,ama size asla ,demek bu...
. istediğimiz gibi olmak zorundasınız. yoksa defolup gidersiniz. iştende attırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?