• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huseyin Celik'in dekolte isyani

valla ben en başından beri yutmuyordum, hem diyorlar dayatma yok,

yalan, kendi yaşam tarzlarını zorla dayatacaklar işte, daha neler olacak neler

ülke tarihinde bu kadar "biz" ve "onlar" denmedi, kimse bu onlar!

biz şöyleyiz böyleyiz, amanda biz ne şahaneyiz, ama kahrolsun onlar, ah gidi onlar ah

biz çok yaşayalım onlar ölsün
herkes istediğini giysin,,insanların kıyafetlerine karışmayın derdim hep.
bunu yapanlarıda takdir etmiştim. artık amacın ne olduğu ortaya çıktı. bize özgürlük ,size asla.

benim iyiniyetimin ,ve insan sevgimin karşılığı benim gibi düşünenlere yasaklarla geldi.
iyiniyetim bitmiştir bundan sonra.

Son düzenleme:

neden öyle söylüyorsun ya, hüseyin üzmez dekoltemi giyiyo, giyse o lafları ona da ederler
:37:

dekolte giymeyen en namuslu şerefli yüce insandır ülkemizde
ederler mi :) erkek ya o çıplak ta geze makbuldür o onlar için. çıt çıkarmazlar kadınları kapatırlar erkekler donla akletle gezerler.. kadın baksa namussuz, erkek baksa kadın baktırmasın derler.. her koşulda kadın suçlu.

herkes istediğini giysin,,insanların kıyafetlerine karışmayın derdim hep.
bunu yapanlarıda takdir etmiştim. artık amacın ne olduğu ortaya çıktı. bize özgürlük ,size asla.

benim iyiniyetimin ,ve insan sevgimin karşılığı benim gibi düşünenlere yasaklarla geldi.
iyiniyetim bitmiştir bundan sonra.

hep söylüyorum din dersi seçmeli olsun samimiyetlerine inanayım, neden bu dayatma, üstelik sbsye dahil etme

hani var mı böyle bi çalışma, insanın sadece kendisini ilgilendiren bi konuda istemediği bişeyi, not korkusuyla puan korkusuyla dayatıyorlar, buna beyin yıkamak denir, özgürlük değil

Yasakçı zihniyete bak sen .
Sen başka şeylere özgürlğk isterken iyiydi demi.
Şimdide kalkmış bu nasıl kıyafet diyebiliyorsun.
Hani kimsenin hayatlarına karışma lüksünüz yoktu,kendileri açıkça yapıyor(muş)..

abla kınıyorum seni nasıl yasakçı zihniyet dersin daha geçen hafta demokratikleşmedik mi?

ben geçen haftadan beri çok aşırı demokrat hissediyorum kendimi ülkecek bi ferahladık bence

hüseyin beyin de dili sürçmüştür yoksa niye kadının dekoltesine falan bakıp bi de yorum yapsın ki.

hani isteyen istediği gibi giyinebilirdi

Son düzenleme:
abla kınıyorum seni nasıl yasakçı zihniyet dersin daha geçen hafta demokratikleşmedik mi?

ben geçen haftadan beri çok aşırı demokrat hissediyorum kendimi ülkecek bi ferahladık bence

hüseyin beyin de dili sürçmüştür yoksa niye kadının dekoltesine falan bakıp bi de yorum yapsın ki.

İstediği kadar demokratik olsunlar,onlar aba altından sopa gösteriyorlar işte.
Demokratikleşme adı altında daha neler olacak bekleyip göreceğiz .

zaten o hüseyin beyin kişisel görüşüdür parti ile ilgisi yoktur. kadının işten atılmasıda tesadüftür.
çok artniyetlisiniz. sizi kınıyoruz :20:
:60:

zaten o hüseyin beyin kişisel görüşüdür parti ile ilgisi yoktur. kadının işten atılmasıda tesadüftür.

Kına bizi piyocum :3:

herkes kendine müslüman işte..

birine gelince kıyafet özgürlüğü diğerine gelince nasıl giyinmiş taşlayın anlayışı

Çelişki işte bu,başka bişey değil..

islamiyet hoşgörü dini değilmidir????
ama maalesef islamiyeti çokkk derinden yaşadığını savunan kesimler (genelleme yapmıyorum)islamı resmen kendine göre yorumluyorlar.
şu siyasete din katılması meselesine ise sinir oluyorum.
evet özgürlük güzeldir benim özgürlüğüm başkasına zarar vermediği müddetçe.
kardeşlerim tanrıtanımaz bense allah sevgisini yaşamaya çalışan bir tesettürlü.ama kardeşlerim ne benim inancıma karışır nede ben onların inançsızlılığına.saygı duyuyorum onlara.(tabiki inançsızlıklarına üzülüyorum ama müslümanım diye geçinen birçok insandan daha iyi ve dürüstler)
böylede olmalı insan bir bez parçasıyla ne namuslu olur nede namussuz.benim giydiğimden örttüğümden kimene.senin açtığından kimene

isteyen istediğini yapar giyer kendine yakıştırdığı müddetçe....

Kovulacagi konusuluyor dedim diye olayi abartan arastirmayan oldum (bknz konunun ilk yorumu) bzilari savunucam diye kendiyle celisiyor. Sadece elestiiymis yasak mudahele degilmis. Kanal kovmasa bile bskiyla kovdururlardi. Biliyolar tabi kanallari baski altina aldiklarini bi gozdagi yeter de artar bile

Toplumun hassasiyetleri, toplumsal degerler varmis. Sunucunun dekoltesi de toplumsal hassasiyet sinirini asiyormus.
Yalniz bu hassasiyetleri neden sadece bir grup belirliyor? Basörtüsü takmak, pecelere büyünmek, carsaflara girmek bütün bedeni kapattigi icin normal sayiliyor. Peki ya bu kiyafet türü benim hassasiyetlerimin disina cikiyorsa? Senin dekolteli görmek istemedigin gibi ben de türbanli görmek istemiyorsam?
Böyle sey olur mu ya? Hem özgürlük istiyorum diyeceksin, hem baskalarinin özgürlüklerine comak sokacaksin.
Bu ülkede neden hersey islami hassasiyetlere göre isliyor?

Dekolte giyime elestiri sadece bizim ulkemizde olmuyor.Amerikada eyalet eyalet restorandaki kizlarin etek boyuna bile karisirlar, dusuk bel pantalon yasaklandi yine bazi eyaletlerde.Cok tutucu eyaletlerde yasalarini kimse cigniyemez.Halkin orfune adetine gore uygulamalar cok.

Buyrun bu haber de ingiltere den.Dekoltesinden oturu ozur dilettirirler bile:))

Haberi aynen kopyaladim;

‘Dekolte’ İçin Özür Dilemişti

BBC, ‘The Voice’ adlı şarkı yarışmasında Holly Willoughby’nin dekolteli kıyafeti yüzünden izleyicilerden tepki alması sonrasında özür dilemişti.

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Temmuz ayında “The Voice” adlı şarkı yarışmasının finalinde sunucu Holly Willoughby’nin giydiği dekolteli kıyafet yüzünden bazı izleyicilerden tepki alması sonrasında özür dilemişti.

Sunucunun “uygunsuz” kıyafet seçimi dolayısıyla 100’den fazla şikayet alan kurum, “Eğer bazı izleyiciler Holly’nin kıyafetini uygunsuz buldularsa özür diliyoruz” diye açıklama yapmıştı.

BBC sözcüsünün yaptığı açıklamada ayrıca, “Holly modadan zevk alıyor ve giydiği kıyafetin The Voice UK’in finali için büyüleyici ve tamamıyla uygun olduğuna kanaat getirmiştik. Sunucunun kıyafet seçiminin bu tarz bir programın izleyicilerinin beklentilerinin dışında olacağını düşünmemiştik” ifadelerine yer verilmişti.

Son düzenleme:
Biraz konuyu araştırsaydınız keşke. Laf arasında söylenmiş isim vermeden konuda geçen kişinin kim olduğu belli bile değil. Verilmiş bir örnektir. Kovulacağını bile iddia etmişsiniz ya diyecek söz bulamıyorum.:19:

Kovulacagi konusuluyor dedim diye olayi abartan arastirmayan oldum (bknz konunun ilk yorumu) bzilari savunucam diye kendiyle celisiyor. Sadece elestiiymis yasak mudahele degilmis. Kanal kovmasa bile bskiyla kovdururlardi. Biliyolar tabi kanallari baski altina aldiklarini bi gozdagi yeter de artar bile
bende yanlış alıntı ile sana yazmıştım üstelikk :17::17:
anlayan anlıyor, alim olmaya gerek yok bişeyleri görmek için. ama bizim objektif bakışımıza rağmen bazı kişiler körü körüne onları savunacağım diye kendilerini parçalayacaklarya işte o çok komik :31:

"Kıyafete düzenleme getiren bir hükümetin bakanı, tv'deki dekolteli sunucuyu eleştirirse bu, fikir beyanı değil, yasak ilanı olur."

demiş can dündar..haklı..

bende yanlış alıntı ile sana yazmıştım üstelikk :17::17:
anlayan anlıyor, alim olmaya gerek yok bişeyleri görmek için. ama bizim objektif bakışımıza rağmen bazı kişiler körü körüne onları savunacağım diye kendilerini parçalayacaklarya işte o çok komik :31:

Koru korune savunmak ve ben?:60:
Dusuncemin hala arkasindayim. Elestri bir insanin en dogal hakkidir.
Bayanin isine son verilmesi bakanin sozlerinden kaynaklanmadigida ortada. Oyle olsaydi bu ulkede ne klip nede show programlari olurdu.
Ayrica 3 farkli ulusal kanalda bu kanalda dahil calisan tanidiklarim var. Komplo teorileri bana uzak.

$meslektaşınız.jpg

dünyada kabul edilemeyen dekolteyi, bütün dünya liderlerinin toplantısında kabul etmiştiniz, diğer bütün ülkelerin başbakanlarıyla birlikte. bu görüntü üstüne hiç konuşmamıştınız, acaba unutmuşmuydunuz, görmemiş miydiniz (?), yoksa gücünüz mü yetmemişti üstelik angela hanım kızımız, sunucu da değil, koskoca ülkenin başkanı.

buyrun burdan yakın.

Koru korune savunmak ve ben?:60:
Dusuncemin hala arkasindayim. Elestri bir insanin en dogal hakkidir.
Bayanin isine son verilmesi bakanin sozlerinden kaynaklanmadigida ortada. Oyle olsaydi bu ulkede ne klip nede show programlari olurdu.
Ayrica 3 farkli ulusal kanalda bu kanalda dahil calisan tanidiklarim var. Komplo teorileri bana uzak.
elştirmek tabiiki en doğal hak. ama bazı hassas konular vardır bunlar eleştirilemez. zaten gşt gizde azalıyor herşeymerake tmeyin. ekranda dekolte giyme olayında da azalma olacağını zamnla szde farkedersiniz zaten merak etmeyin. hüseyin bey hiç etmesin kapanıyorlar birer birer.

elştirmek tabiiki en doğal hak. ama bazı hassas konular vardır bunlar eleştirilemez. zaten gşt gizde azalıyor herşeymerake tmeyin. ekranda dekolte giyme olayında da azalma olacağını zamnla szde farkedersiniz zaten merak etmeyin. hüseyin bey hiç etmesin kapanıyorlar birer birer.

İnanın merak etmiyorum.
Çünkü böyle bir şey olacağına inanmıyorum.

Back