AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Beyaz TVde katıldığı televizyon programında kimsenin kılık kıyafetine karışmadıklarını söyledi.Ancak bu sözlerinin hemen ardından sunuculardan yakındı ve Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez dedi. Bu gelişmenin hemen ardından, ATV sunucu Gözde Kansu'nun işine son verdi. Bu gelişmeyi soran gazetecilere ise Hüseyin Çelik "Ben ifade özgürlüğümü kullandım "şeklinde yanıtverdi. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme üzerine, geçtiğimiz Temmuz ayında Hüseyin Çelik'le ilgili bir haberimiz, tıklanma rekorları kırdı. İşte o haberimiz
İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ HERKES KULLANIYOR
BengüTürk Tv Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Murat İde ifade özgürlüğünü kullanarak, geçmişte Hüseyin Çelik ve Sekreteri ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuştu; İşte Murat İde'nin bomba iddiaları.
" Sekreteriyle ayrı bir ev tutup, birlikte yaşamaya başlayan eski bakan Hüseyin Çelik mi?
Bu Hüseyin Çelik, uğradığı haksızlığa isyan edip Emine hanımın kapısını çalan hanımefendinin eşi olan eski bakan mı? Yoksa bu Hüseyin Çelik, Emine hanım tavır koyunca, koşa koşa gidip, "Evet sekreterimle birlikte yaşıyorum.. Ama imam nikahı kıydım, o Allah'ın huzurunda benim ikinci eşim" demesine rağmen, çocuklarımızın eğitimini teslim etmeye devam ettiğiniz eski bakan mı?
Yanlışım varsa düzeltin..."
Geçtiğimiz gün Devlet Bahçeli'ye; "Sayın Bahçeli siz uçağa binmeye bile korkan, Ankara'da kuluçkaya oturmuş bir zavallısınız." diye hitap eden Hüseyin Çelik'in o konuşmasının ardından, Murat İde bu sefer Twitter hesabından Hüseyin Çelik'e geçmişteki iddialarına atıfta bulunarak ağıt ithamlarda bulundu!
alıntıdır.
bu arada sekreterin kocasının çeliğin tehditlerinden intihara kadar sürüklendiği konuşuluyormuş.
ahlak bekçili işine geldiği yere kadar işte..