- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
herkes istediğini giysin,,insanların kıyafetlerine karışmayın derdim hep.
valla ben en başından beri yutmuyordum, hem diyorlar dayatma yok,
yalan, kendi yaşam tarzlarını zorla dayatacaklar işte, daha neler olacak neler
ülke tarihinde bu kadar "biz" ve "onlar" denmedi, kimse bu onlar!
biz şöyleyiz böyleyiz, amanda biz ne şahaneyiz, ama kahrolsun onlar, ah gidi onlar ah
biz çok yaşayalım onlar ölsün
ederler mi :) erkek ya o çıplak ta geze makbuldür o onlar için. çıt çıkarmazlar kadınları kapatırlar erkekler donla akletle gezerler.. kadın baksa namussuz, erkek baksa kadın baktırmasın derler.. her koşulda kadın suçlu.
neden öyle söylüyorsun ya, hüseyin üzmez dekoltemi giyiyo, giyse o lafları ona da ederler
dekolte giymeyen en namuslu şerefli yüce insandır ülkemizde
herkes istediğini giysin,,insanların kıyafetlerine karışmayın derdim hep.
bunu yapanlarıda takdir etmiştim. artık amacın ne olduğu ortaya çıktı. bize özgürlük ,size asla.
benim iyiniyetimin ,ve insan sevgimin karşılığı benim gibi düşünenlere yasaklarla geldi.
iyiniyetim bitmiştir bundan sonra.
Yasakçı zihniyete bak sen .
Sen başka şeylere özgürlğk isterken iyiydi demi.
Şimdide kalkmış bu nasıl kıyafet diyebiliyorsun.
Hani kimsenin hayatlarına karışma lüksünüz yoktu,kendileri açıkça yapıyor(muş)..
abla kınıyorum seni nasıl yasakçı zihniyet dersin daha geçen hafta demokratikleşmedik mi?
ben geçen haftadan beri çok aşırı demokrat hissediyorum kendimi ülkecek bi ferahladık bence
hüseyin beyin de dili sürçmüştür yoksa niye kadının dekoltesine falan bakıp bi de yorum yapsın ki.
hani isteyen istediği gibi giyinebilirdi
abla kınıyorum seni nasıl yasakçı zihniyet dersin daha geçen hafta demokratikleşmedik mi?
ben geçen haftadan beri çok aşırı demokrat hissediyorum kendimi ülkecek bi ferahladık bence
hüseyin beyin de dili sürçmüştür yoksa niye kadının dekoltesine falan bakıp bi de yorum yapsın ki.
hani isteyen istediği gibi giyinebilirdi
İstediği kadar demokratik olsunlar,onlar aba altından sopa gösteriyorlar işte.
Demokratikleşme adı altında daha neler olacak bekleyip göreceğiz .
zaten o hüseyin beyin kişisel görüşüdür parti ile ilgisi yoktur. kadının işten atılmasıda tesadüftür.
çok artniyetlisiniz. sizi kınıyoruz
herkes kendine müslüman işte..
birine gelince kıyafet özgürlüğü diğerine gelince nasıl giyinmiş taşlayın anlayışı
zaten o hüseyin beyin kişisel görüşüdür parti ile ilgisi yoktur. kadının işten atılmasıda tesadüftür.
çok artniyetlisiniz. sizi kınıyoruz
Biraz konuyu araştırsaydınız keşke. Laf arasında söylenmiş isim vermeden konuda geçen kişinin kim olduğu belli bile değil. Verilmiş bir örnektir. Kovulacağını bile iddia etmişsiniz ya diyecek söz bulamıyorum.
bende yanlış alıntı ile sana yazmıştım üstelikkKovulacagi konusuluyor dedim diye olayi abartan arastirmayan oldum (bknz konunun ilk yorumu) bzilari savunucam diye kendiyle celisiyor. Sadece elestiiymis yasak mudahele degilmis. Kanal kovmasa bile bskiyla kovdururlardi. Biliyolar tabi kanallari baski altina aldiklarini bi gozdagi yeter de artar bile
bende yanlış alıntı ile sana yazmıştım üstelikk
anlayan anlıyor, alim olmaya gerek yok bişeyleri görmek için. ama bizim objektif bakışımıza rağmen bazı kişiler körü körüne onları savunacağım diye kendilerini parçalayacaklarya işte o çok komik
elştirmek tabiiki en doğal hak. ama bazı hassas konular vardır bunlar eleştirilemez. zaten gşt gizde azalıyor herşeymerake tmeyin. ekranda dekolte giyme olayında da azalma olacağını zamnla szde farkedersiniz zaten merak etmeyin. hüseyin bey hiç etmesin kapanıyorlar birer birer.Koru korune savunmak ve ben?
Dusuncemin hala arkasindayim. Elestri bir insanin en dogal hakkidir.
Bayanin isine son verilmesi bakanin sozlerinden kaynaklanmadigida ortada. Oyle olsaydi bu ulkede ne klip nede show programlari olurdu.
Ayrica 3 farkli ulusal kanalda bu kanalda dahil calisan tanidiklarim var. Komplo teorileri bana uzak.
elştirmek tabiiki en doğal hak. ama bazı hassas konular vardır bunlar eleştirilemez. zaten gşt gizde azalıyor herşeymerake tmeyin. ekranda dekolte giyme olayında da azalma olacağını zamnla szde farkedersiniz zaten merak etmeyin. hüseyin bey hiç etmesin kapanıyorlar birer birer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?