Huseyin Celik'in dekolte isyani

Maksadim senin ile polemige girmek degildi, seni sadece düsündürmekti. Ne kadar rahatsiniz, yani her sey sizin ahlakina, sizin degerlerine göremi ayarlanmasi gerekiyor? Benim degerlerimi göre dekolte yalnis birsey degil, eh ne yapacaz simdi?

Ki siz durumu açik/kapali ya getiriyorsunuz. Yani demek istiyorsunuz ki dekoteli tüh, kaka, ve kapali olan masallah. Alt mesaj sonucta bu. Bende diyorumki, tam tersi düsünen insanlarda var, televizyonda bas örtülü bir bayan gördügünde, onlardami isyan etsinler, yok seriat geliyor diye, yok basörtü oluyorsa birde artik çarsafli kadinlarda görürüz diye?

Hayatiniz sizin, kontrol sizin. Birsey begenmiyorsaniz bakmiyacaksiniz, olay bu kadar basit. Siz dininize göre yasamak istiyorsanis bu sizin seçeneginiz ve siz hayatinizi ona göre yönlendirirsiniz fakat baskalarindan da böyle birseyi bekliyemezsiniz. Bir toplumun sinirlarini, ahlakini sadece siz belirliyemezsiniz.

Rihanna ve Lady Gaga şarkıcı değil miydi? Hollywood'ta yer almıyorlar zaten. Bkz. Hollywood: Kısaca Amerikan sineması.

Ve bu elistiriyi bir parti'nin genel baskan yardimcisinin yapmasi normalmi? Sanki Hüseyin Celik siradan adammis gibi konusuluyor ya. Ilginç..

gözdenin giydiği dekolte şu anda tv de gördüklerimin en masumu gibi bir şey kıyaslayınca.
transparan giydi bir çok ünlü götünde don olmadan niye bunlar böyle tepki almadı hayret ediyorum. Şunu da söylemek de yarar var kim götünü başını açıyorsa bu memlekette o ünlü ve popüler oluyor. Açmayan gerilerde kalıyor (açıkları destekleyen zihniyetler yüzünden) Allah aşkına internetinizin görseller sayfasına gelin kim yazarsanız yazın soyunmayan memesini açmayan götünü göstermeyen kalmamış(istinalar hariç) ben artık et görmekden tiksiniyorum tv yi açın orda da durum farklı değil. Hani nerde bu insanların özeli. Lafa gelince herkes çok namuslu mangalda kül bırakmıyorlar. herkesin edep, haya, günah, sevap, doğru, yanlış kavramların anlamları kendilerine göre değiştirmişler. ya bir şey ya doğrudur ya değildir. beyaz, hem siyah hemde aynı zamanda beyaz olamaz.ben kesinlikle dekolteye karşıyım bir çok sebebi var özelimiz kalmadı hanımlar özelimiz çok yazık valla

Oysa gerçek ahlaksızlık bir kişinin ekmeğiyle oynamaktır.

Daha neler göreceğiz yazık .. Ben bu yaşımda bu olanları görebiliyorumda yıllardır bu adamların peşlerinde koşanlar kör mü oldular acaba..
Geleceğim kimlere emanet utanç kaynağı bu insanlar.

Ben de onu diyorum işte. Hollywood'ta çok var. Var da Rihanna ve Lady Gaga onlardan değil malesef,çünkü şarkıcılar. Siz burada yanılıyorsunuz
arkadaşım biliyorum. ha şarkıcı ha film yıldızı farketmez. onlar buna gayet normal bakıyorlar. bu kızda sunucu mesela. ama örnek abd verilmiş. zaten bak şarkııcılara . çoğu filmlerde oynamıştır.
Christina aguilera,madonna,whitney houston,dolly parton vs.

-130 bin çocuk gelin, 2300 çocuk tutuklu, 900 bin çocuk işçi, 50 bin çocuk seks kölesi var ama bakanımızın tek derdi sunucunun dekoltesi olmuş

FİKİR NEYSE ZİKİR DE ODUR! bu hukumet boyle artık kabul edın ve sasırmayın. Aynı seyı 23 nısan da gosterı yapan kucucuk kızların gıydıklerı ıcınde soyluyolar. Bız orda aa ne guzel gosterı ne guzel karaografı dıye bakarken o sekılde ızlerken yapılanları, bunlar demekkı kızların kıyafetlerıne bakmaktan gosterıye kutlamalara odaklanamıyorlar, sonrada ortaya hastalıklı fikilerin hastalıklı zikirleri çıkıyor...
Bunlar boyle! Allah'a havale edıyoruz...

komiksinz gerçekten kemal kılıçdaroğlundan farkınız yokmuş ben varolan bir ALLAH inancından bahsetmiştim oysaki.onu göreceksiniz.hani bir gün öleceksin ve sorgulancaksın ve haşrolunacaksın ...kapiş

Allah kimin ne olduğunu bilir. Dekolteliyi de çarşaflıyı da türbanlıyı da eleştirmek bizlere düşmez. Hem nerden biliyorsunuz bir insanın açık diye Allah'a hesap veremeyeceğini? Belki siz hesap veremeyeceksiniz o kişi verecek? Herhalde öbür tarafa çok gidip geldiniz. Her şeyi Allah bilir. Kendinizi büyük görüp böyle insanları yargılamayın. Belki allah'ın çok sevdiği bir kulu kırdınız o yüzden bile cennete gidemeyebilirsiniz. Ancak allah bilir. Ve eşinizle onu bunu eleştirip küfür bırakın. Küfür iyi bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…